|
![]() |
#842 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam imao naljepnicu na vrečici ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 | |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
*** nije bilo naljepnice na vrečici **** Meni sve uredno radi.: sweating p.s. Jel moguće da su oni stavljali noviji bios. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
moguče je jer npr ja sam dobio sa 1.60 verzijom, neki dobivaju sa 1.90, a moj frend dobio sa 1.30.. e da koja vam je revizija ploče? moja je 1.05, baš sam bio pogledao kod csx.evoluton-a i njegova je 1.04 to vam piše tamo negdje kod čipseta |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ni moja nije bila u najlonu, al nema veze, zasad sve uber stabilno. Temp proca za vrijeme kompresiranja 20 gigi podataka je 47-48°C s Freezerom64 Pro na 1000 rpm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
možda bi ipak mogao biti problem u ploči sa IDE kontrolerom... hmm.. AMD - oćemo skupa nosit na reklamaciju? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#852 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
I ja sam dobio bez celofana...izvadio sve...stavio proc...upalio...i...i zapušilo se iz northbridge-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Moderator
|
A ja ću se ubit. Već dva dana radi kak se spada, ali joj ne vjerujem. Već mi je uništila podatke na jednom hardu. Sve jedno ide ona na reklamaciju. Možda ima lufta na IDE konektoru i zato sad radi, a ako se kabal malo pomakne može opet počet zafrkavat.
![]() |
#856 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
moja je bila ful ljepo zapakirana u vrecici i gore jos ona naljepnica da vidis jer otvarano . i jos radi bez beda . |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Moderator
|
Citiraj:
Možeš jedino dodati linkove za programe koji se koriste i ukratko osnovne funkcije tih programa. Stvarno si odlično napisao. Kaj se mene tiče možeš slobodno staviti u onaj sticky. Bravo majstore. : goood : : goood : : goood : Kaj se tiče mog proca sve je bilo stabilno i temp. proca je bila do 40, a ploče do 33. Kad sam čitao tvoje remek djelo skužio sam da nisam spustio HTT već je ostao na 1000. : stoopid Ali vidiš da radi. ![]()
![]() |
![]() |
#862 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Fala na pohvalama ![]() Ti si stavio HTT na 270 (pošto si digo proc na 2700) a HTT ti je ostao na 1000 (iliti množitelj 5)?? To je ono kaj je GORKI govoril, siluj prokletu matičnu sa 1350Mhz HT sabirnice ![]() (možda ti je ostalo na "auto" pa se samo mjenjalo, ako nije, onda je matična mrak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
Moderator
|
Citiraj:
Sutra ujutro idem na reklamaciju.
![]() |
![]() |
#864 | |
Moderator
|
Nova ploča rula. Za sad sve 5. Ova je odmah napravila bip, za razliku od stare kojoj je trebalo 5 minuta i nekoliko restarta. ![]() U roku od 15 minuta dobio sam novu ploču. ![]() Takva brzina i uljudnost danas je rijetko viđena pogotovo Petkom koji je spojen u produženi vikend. Još jednom fala dečki. : hello2 : : cheers2 Citiraj:
![]() |
![]() |
#865 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja krenuo sinoc oc-at (nakon sto me s***************ala mreza, pa sam se pitao sta jos moze krenut naopako)... i stavim ga na 2.5Ghz... podje bootat i zapne ![]() ![]()
![]() |
#866 |
Moderator
|
Sad sam ga malo postelao i radi na 800 Mhz na 1.00V, a kad treba potegnut 2000 Mhz na 1.45V. Temperatura dok sam gledao DVD Film na 800 Mhz je bila 27 stupnjeva, a zauzeće procesora do 40%.
![]() |
#868 | |
Moderator
|
Citiraj:
Inače, sigurno ti proc ide na 2Ghz na 1.1V, ili barem na 1.8Ghz. Tak ide moj, a moj je loša serija ![]() A mislim, tvoj ide na 2.7Ghz a moj nemre ni prismrdit toj frekvi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
Bez obzira što je uvriježeno mišljenje kako je tolerancija bitna samo prema gore bitna je i prema niže... Preporučene tolerancije su +10% ali i -10% tako da se bolje ne igrati s time nepotrebno...
![]() |
![]() |
#870 |
Moderator
|
Khm, a kak onda dela CnQ ? Spusti proc na 800Mhz i 1.1V... Od kuda ti to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas