|
![]() |
#841 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Line je super zamjena za viber samo sto nije toliko rasiren |
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Par pitanjca za Lumia korisnike, koliko će mi "biti teško" pri prelasku na Lumiu (npr 640 dual sim) sa Androida (dual sim)? Ima li taj prelazak smisla i da li je Android ipak funkcionalniji i manje stresan u svakodnevnom radu? Radi li dual sim funkcionalnost na Lumijama slično kao i na Androidu ili me tu čekaju neka iznenađenja? Ako može bez vjerskih ratova, treba mi u stvari odgovor nekog ko je prošao taj put. ![]() btw. Ima li Lumia 640 led notifikaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
WP je brži u svakodnevnom radu, prelazak je čudan, ali princip je isti. Neće te puno boljeti. Više je do navike. WP je dosadan OS, shvatit ćeš poslije, no radi ono što mu kažeš i više manje je sve ok. I dalje postoje problemi s aplikacijama, nekih nema, neke ne rade, ali u globalu za prosječne korisnike je sve funkcionalno i dostupno. Dual sim radi na poprilično isti način.
![]() |
#846 |
Premium
|
Šteta za led notifikaciju, bez nje mi ne igra ta kombinacija. Hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Premium
|
Može li se na Glance postaviti phone,sms,viber-skype i email notifikacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Brze pokazuju samo ikonu aplikacije i broj notifikacija. Po defaultu to su propusteni pozivi, SMS, e-mail i 2 prazna mjesta, ali svih 5 mozes mjenjat kak ti pase. Detaljne ispisuju tekst notifikacije. Po defaultu je postavljeno na kalendar, ali mozes mjenjat u opcijama. Glance isto moze pokazivat vremensku prognozu ili fitnes podatke, ako stavis "Vrijeme" ili "Zdravlje i fitnes" na lockscreen. ![]() Kod telefona sa 720p i 1080p ekranima, moze pokazivat i lockscreen sliku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Je li tko reklamirao u zadnje vrijeme 1020? Veli mi ekipa da im krenem krčati kad prebacim na speakerphone. Po onom što sam uspio naći okolo, problem bi mogao biti u drugom mikrofonu (s gornje strane). Nadam se da tih dijelova još imaju, jer ako odrede zamjenu, neću ništa osim 1020 ![]()
![]() |
#852 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Tko ima L930 i Windows Insider instaliran - pojavio se 8.1 Update 2. EDIT: Nakon instalacije Update 2 - može se u Insideru napraviti enroll za fast ring od W10.
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM. Zadnje izmijenjeno od: Bluzer. 11.04.2015. u 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Premium
|
Ako naručim Lumiu izvana, Mađarska, Njemačka, UK, da li mi vrijedi jamstvo i ima li baš službeni Microsoft servis gdje ga nosim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
To i mene zanima, jer sam mislio naručiti 2 Lumie 435 iz ED-a. Ima li netko možda navedeni telefon i isplati li se? Jer za cca 550kn (ED) mi se čini sasvim ok za nezahtjevne korisnike kojima bi telefoni išli i koji kameru ne pale nikad, mob im služi za telefoniranje i SMS (koristili bi na L435 još Viber i nešto malo internet). Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 12.04.2015. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Garancija za uređaj kupljen u bilo kojoj EU zemlji važi i kod nas. Provjereno. Uređaj nosite u ovlašeni servis. U 90% slučajeva (pa tako i za Lumie) su to Agram i/ili Mobis. btw, ne znam da li će ti to išta značiti u životu, ali Lumie kupljene u eD ti imaju HU firmware.
![]() |
#856 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Problem je u tome što ED prodaje sve i svašta. Ne znam je li na ovom forumu bilo iskustvo čovjeka sa Sony fotićem kupljenim u ED-u, a productom codom koji govori da je uređaj namijenjen za Bliski Istok. Naravno da jamstvo nije ostvario.
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 12.04.2015. u 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#858 | |
Premium
|
Citiraj:
I što mislite koliko će kod naših operatera koštati Lumia 640? Lumia 630 je sad 1050 kn, plus otključavanje ako sam na drugoj mreži cca 150 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Premium
|
Citiraj:
Lumia 640 je sad best buy u tom cjenovnom rangu Androida i WP (ako ne gledamo kineze). Giga rama, HD ekran, ok kamere i izrada, solidan mob za normalne korisnike. Zadnje izmijenjeno od: Zaggy111. 12.04.2015. u 17:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() |
#866 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nema ga još, bit će idući tjedan. Na twitteru je tip iz MS-a napisao da je za neke uređaje poput L930 trebao taj Update 2 da bi se mogao mob nadograditi na W10.
![]() |
#870 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jedino moze bit "problema" sa operaterima, koji potencijalno nece dopustit nadogradnju za stare (EOL) modele. U tom slucaju ces morat stavit CV FW (ako postoji, a za vecinu postoji) i nadogradit na Win10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|