|
![]() |
#842 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
I Junkertown je baš super ![]() Doomfist će dobiti nerf na hitbox. Trenutno ima veći hitbox od Reinhardta prije nego su ga syebali pa fixali. Al pritom je stvarno hitbox njegovog chargea smanjen, i još uvijek je charge pomalo bugovit. Zna se dogoditi kad su dva lika jedan blizu drugom da nikog ne pinaš iako jesu u hitboxu. Navodno rubberbanding glavni razlog nakon zadnjeg "fixa". Iako nisam očekivao D.Va rework (forumi, uskoro PTR), čini se da će biti interesantnija za igrati. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma one hit kill svako 4 sec je sranje, ima 3 mobility skilla, ulti mu nemozes prekint em udje u zgrade sa njim i dropa sta nadje unutra a nemoze vidit nikoga. A to sta oneshota iza zida necu ni spominjat. Nerfli su Hoga radi hook+shotgun comboa, a ovome daju oneshot i to bez comboa. Jos su mu "popravili" vertikalni hitdetection tako da je u zraku iznad mene i chargea punch i ubije me iznad glave. Ili ako sam lucio i surfam zidom cijelih 2-3 metra iznad njega, punch u zid ispod mene i ja sam mrtav. Lik je uzasno nebalansiran i ovo smece nije nikad trebalo PTR napustit, ako i konceptnu fazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kod mene je situacija OK. Penje se, polako. Jučer sam konačno prekoračio SR3000. Teško je u soloq, ali eto nekako se i to dalo navuć. Nisam kalibar koji može carryat, ali otkad sam počeo više igrat mccrea, te sam se vratio zenyatti i Zaryi, počeo je i SR lakše rasti. Ana mi je zakon kad je tim koliko toliko kompaktan. Još ću danas koju odigrati da dođem na 3100+ i onda dosta za ovu sezonu ![]() Što je grafa krepala, vidio sam da te nema već dosta dugo... Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#846 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ohoo 3000, cestitam!!! ![]() Ma nije krepala nego dosao majning pa sam je prebacio na nesto drugo haha, sada si razmisljam uzeti nesto cist da moze Overwatch gurati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Premium
|
Citiraj:
Doduse, snimio sam 2 clipa kako ono sta ti vidis u igri nije nuzno ono sta se dogadja. Isto kao i 0 dmg problem, saspem 2 puta sacmom point blank nekoga a on ima full hp i dalje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ne pise se ovdje dugo ali evo neke inforamcije. Njavljena nova heroina(da li se pise uopce ovako?). Mix je supporta i tenka. Cini se jako zanimljiva i mogla bi malo potresti ovu dive metu koja meni ide iskreno na zivce. https://www.reddit.com/r/Competitive...rigitte_stats/ https://playoverwatch.com/en-us/heroes/brigitte/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Uh, ja sam zapostavio taj Overwatch na žalost. Možda i instaliram, ali PUBG je pojeo svako volju za tim FPS-om ![]() Mislim da sam prestao igrati još kada su bili defaultni heroji + Sombra i Ana, ostale nisam ni vidio. Vidim od novih: Doomfist Orisa Briggite Moira |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Premium
|
Nista ne gubis, ima cheatera, no hit detectiona i frustracija. Ima ekipa koje sam reporta radi aimbotanja prije 2 miseca, blatantno wallhackanje i aimbotanje. I jos POTG ima, report i dan danas jos igra. Koliko im treba za banwave pitaj boga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
updejtao danas i imam cudan stutter. Itko od vas? Svakih par sec imam osjecaj da zafali frameova ( a konstantno je iznad 100 ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|