|
![]() |
#842 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#845 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Skupina A: Francuska, Švicarska, Rumunjska, Albanija, Skupina B: Engleska, Rusija, Slovačka, Wales, Skupina C: Njemačka, Ukrajina,Poljska, Sjeverna Irska Skupina D: Španjolska, Hrvatska, Češka, Turska Skupina E: Belgija, Italija, Švedska, Republika Irska Skupina F: Portugal, Austrija, Mađarska, Island Mislin da nemamo bas nekih sansa. Al vidit ćemo, nadam se da se varam. |
![]() |
![]() |
#848 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#850 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
poznavajući našu repku prolazak ćemo prije tražiti protiv španjolaca u zadnjem kolu... Nego kakva je sad šema? Prolazi 12 grupe i što onda dalje? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#853 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
PlatiMi ocito vise nece dobivati nikakve izbore, no tragicne posljedice ostaju, jer nitko se nece sad usudit euro vratiti na staro ![]() Sto se tice nase skupine, zahebano. Najradije bih da igramo protiv spanjolaca prvu, tu znaju kiksati jer losije ulaze u prvenstvo, kao i sve jace ekipe formu dizu kako prvenstvo ide dalje. Ovako ako pobjede obe, eto nam B postave koja ce gristi kao luda. Turke i Cehe ne mogu komentirati jer ih nisam bas ni gledao. No gledajuci kako mi igramo, nije ni vazno tko je s nama u skupini, jer ako nastavimo tako igrati, mi nemamo sanse ni u jednoj od izvucenih skupina. Mislim da su cesi i turci odahnuli kad su nas izvukli ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja priglupom francuzu nikad neću oprostit što je uništio proslave osvajanja lige prvaka. Prije nego što je on preuzeo UEFAu to je bilo nešto predobro. Kak je on doš'o, krasan qrac
![]() |
#855 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam tko ce od nasih igraca gristi... Ocekujem sranje od igre, kao i na svakom prvenstvu, hrpu hajpa i melankoliju i cuvanje svetih nozica na terenu. Ako se poklopi, mozda i prodjemo u drugi krug
#856 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2015
|
Skupina je teška, ne i neprolazna. Možemo sa svima po pitanju igračkog kadra, pitanje je samo može li Čačić to posložit kakve će naredbe stići odozgo. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.12.2015. u 22:49. |
![]() |
![]() |
#859 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Usro sam se od smijeha kad sam čuo ime - "skupina smrti"... Češka, Turska i Hrvatska...sve nogometne velesile bogati ![]() Našim baletanima je i "moćna" Noreška bila problem, a kamoli "uvijek neugodna" Turska i Češka. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 13.12.2015. u 12:49. |
![]() |
![]() |
#863 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
#864 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007