|
![]() |
#841 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#842 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, definitivno je bolje na forumu pisati da nitko o tome ništa nezna, da se nezna kako radi, i kako će utjecati na igre, kada jasno iz mnogih izvora možeš saznati hrpu korisnih informacija (ako te to zanima ofc.) Code:
Ali meni je logično da se neče fokusirat toliko na mid i high end grafe kad radu več ok perfomance su ok,kako? Highend nvidia šiša AMD u BF4. BF4 je prva igra koja će podržavati Mantle. BF4 se ne igra na low end grafici... Čemu uopće Mantle u BF4? |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jucer nisam mogao ni uc u igru bez da se zrusi. Na kraju sam skuzio da je kao FRAPs kriv. Danas ulazim u igre ali me izbacuje van zbog nekakvih PB gresaka, Corrupted Module Header: d3d9.dll i RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe. Onda uspijem uc u neku partiju taman na kraju i pri ucitavanju se smrzne uz klasicnu BF2 stopped working... Nisam imal nekih problema do prije tjedan dana a od tad je kaos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ovo za d3d9.dll nisam još sreo kod nikog, tak da to ne znam šta bi moglo biti, ali imaš dx installer u install folderu od igre pa možeš i dx reinstalirat reda radi. Ja sam izgleda rijedak srećković kojem sve radi besprijekorno od početka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#850 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Haha,ne kuzim. Sta si ti mislio da je bolje igrati na joystiku nego na misu i tipkovnici ? To samo na bug-ovom forumu ima. Tamo djeca imaju blagu retardaciju pa pišu svašta xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
gadget freak
|
Na Ultra, još uvijek se divim detaljima i grafici ![]() ![]() Nisam dugo benchao, al evo frapslog od prije, isti setup je stalno - 2013-11-03 02:59:16 - bf4 Frames: 4258 - Time: 60000ms - Avg: 70.967 - Min: 49 - Max: 120 2013-11-05 23:16:49 - bf4 Frames: 4754 - Time: 60000ms - Avg: 79.233 - Min: 47 - Max: 112 2013-11-23 21:37:45 - bf4 Frames: 5204 - Time: 60000ms - Avg: 86.733 - Min: 54 - Max: 178 2013-11-25 22:57:40 - bf4 Frames: 4523 - Time: 60000ms - Avg: 75.383 - Min: 47 - Max: 91 2013-12-05 00:04:05 - bf4 Frames: 4116 - Time: 60000ms - Avg: 68.600 - Min: 52 - Max: 95 Citiraj:
Čim je izišao 64bitni ab, prestao sam koristiti fraps. Ako se sjetim večeras baš ću probat upalit i fraps da vidim jel se crasha bf ili ne.
![]() |
![]() |
#853 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
PB ima svoje posebne proljeve a ova dva se svadaju svakoj 64bit igri.. Tesko je benchat i usporedivat ovu igru jer svaki level ima svoj framerate a i jako ovisi kak se igra. Uglavnom ide dosta bolje od BF3 kad je bio u slicnoj fazi sazrijevanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#858 |
gadget freak
|
Opet ne čitaš. Bf3 nema veze s vezom sa ovom situacijom, radi se o bf4.exe koji je 64bitna aplikacija, te o 64bitnom frapsu i 64bitnom afterburneru ![]() Ne'b znao, ne koristim integrušu godinama....
![]() |
#859 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#861 |
gadget freak
|
![]() |
#862 |
gadget freak
|
Jan 13 PC Game Update Notes -Various fixes for improving general stability -Fixed a memory leak issue occurring after level shutdowns, which could result in a out-of-memory crash in longer play sessions -Additional fix for the "sound loop" deadlock when running High/Ultra graphics settings -Added a warning for using Legacy AMD drivers that were out of date -Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done -Fixed a bug where players’ rank icons on the scoreboard would not be updated -Fix for Asian users unable to start Battlefield 3 and Battlefield 4 on Windows 8.1 -Normalized repair rates across all vehicles. -Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt) -Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members -Fixed a bug where a Main Battle Tank Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera -Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons. -Stealth Jets now have more similar handling attributes to each other. F35 & J-20 are slightly more agile, Su-50 is less agile. -Attack Jets now have more similar handling attributes to each other, and all 3 are now slightly less agile than earlier -Fixed camera glitch when switching weapons while moving in crouch -Fixed an occasional bug where players could experience intermittent engine sound dropouts when driving wheeled IFVs -Fix for player spawning under the map when deploying on Lancang Dam -Fixed flickering in map and minimap on Rogue Transmission and Operation Locker
![]() |
#865 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jel je dobra ekipa na TS i dal se cesto igra? Opako razmisljam kupit neki komp i zaigrat to ponovno nakon 3 godine... Trenutno mi je laptop glavni stroj, a kako ga mijenjam u 5. mjesecu sve me vise kopka da se vratim na desktop sa igrama i tim glupostima + OS X, a da MBP2011 15" zamijenim sa nekim 13" MBP Retina za portabilnost. Gledam i5 4670K, Asus MBO, ATi 280X (prvi put ikad da razmisljam o ATiju, inače sam opaki nVidijaš), Samy EVO 250GB SSD, 8GB DDR3... Joooj koliko dugo nisam hardware pratio. Još moram i neki ekran, razmišljam si o onim 24" Dellovima, iako bi si najviše htio neki 1400p-1440p 27", ali mi je onda ATi 280X preslaba. Samo to bi diglo dvostruko cijenu konfe. Detalji naravno samo Ultra dolazi u obzir... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 13.01.2014. u 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Takav komp kupit za bf4 , ravno ludilu. Najbolja stvar koju sam prosle godine na pcu napravio je uninstall bf4. Nakon bc2 i bf3 (uvjetno), ovo se ne zasluzuje zvati bfom, imho.
![]() |
#870 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Više je BF3S, no dobro, još nisu ni svi DLC-i izašli, a na popravcima se radi intenzivno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|