|
![]() |
#842 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#844 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
stativa ko mandzukic bi mogel bit bilo ko s PCE foruma da ima suigrace kao sto su ribery i robben.. o šljukici da ne pricam, kakvu on mrtvu ekipu ima..a ni uz njih nije bas bajan.. uskoro leti iz madrida! |
![]() |
![]() |
#845 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pustite tog Stimca malo sa strane.. Igraci se ne bore, nema zelje, nema snage, nema znanja, nema ideja.. Jad i bijeda.. Nakon Bosne sad kad gledam ovo, pa ovo ja ne vjerujem. Ocajni smo, ocajni.. Kad bi nas barem nabili onako posteno.. Recite sto hocete, ali bolje da doma budemo.. |
![]() |
![]() |
#846 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Bože daj mi malo konde i idem onaj Mandžin volej poslat gdje je mjesto! ![]() Katastrofa. Pomak je, jer Perišić neigra, to mi već puno znači. Striniću uzimam za zlo što je napravio par prodora protiv Belgije, ali jadan je pokazao da mentalitetom nespada u taj dio terena(nedaj Bože ak treba desnom nogom nešto napravit), on pokriva jako malu kvadraturu i samo to zna(upitno jelte). Pad je, psihićki je ogroman pad u repki, i Štimac pod hitno mora ća...da se vrate neki stari treneri ja garantiram da bi to bolje bilo, ovaj lik je panjina. Samo da se nedesi da Vlaović kasnije bude trener..i on nešto kao komentira.
#847 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ma sta ce Modric na 40-50m od njihovog gola Nama su playevi Lovren i Corluka, dodaju se 2-3 puta medjusobno pa nabiju na krilo loptu Srni il Strinicu koju nebi ni Ronaldo uhvatio a kamo ovaj panj ili Mandzukicu daju neku loptu koju i da primi bi oko sebe imo 4 Skota i mogo bi ju lagano predat njima u noge |
![]() |
![]() |
#848 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To je i mene strah, ovo sa komentatorima koji postaju treneri. Treba neki stari maher iz neke jake nogometne zemlje, nije nikakva sramota imat stranog trenera. Nist nemre bit vec sramota od ove igre i Stimcevog trenerskog potencijala. |
![]() |
![]() |
#850 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Premium
|
Placko Drvojev... Stimac bi bio Zadrt Tupoljev, to je vec malo Rusko-nesto. Ne to je Maminjo. Pljacko Dinamov. Meni je Ok Mandzu ali ga ovaj Zadrt ne zna koristit. Ima on nos za gol iako nije bas neka tehnika. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.10.2013. u 22:14. |
![]() |
![]() |
#853 |
muimerP
|
Kad izgubimo, puštam si ovo: Žao mi je stvarno igrača naših, nisu to loši dečki, al kad imaju tromba za trenera...šta da im čovjek kaže. Igraju loše, jer im igru diktira neznalica koja skuplja iskustvo u repki a igračima troši i fizičku i psihičku spremu.
#855 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jbte kad vidim kranjčarov korner, ostra lopta na peterac, sjetim se Srninih 20 kornera u ovim kvalifikacijama, sve na prvu stativu, tj protivničkog braniča. EDIT: Drugi korner, ala Srna. Jbga, pohvalis ga i odmah kiksa ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma, kranjcar je svejedno doktor nogometa za sve nase ostale veziste. puno smo konkretniji prema naprijed s njim.
#858 |
"Samo vodu ne!"
|
Evo ga! Ulazi majstor Perišić! Sad ćemo dobit još dva u roku 10min. |
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
|
Tebali bi Benka trebali uzet u repku, makar da ulazi sa klupe zadnjih 15 min. Frajer je sad u spici. I da, kazneni udarac. Meni je taj Vida bezveze. Obrana je neshvatljivo nonsalantna i Stimca treba sterat zbog toga jer to traje i traje. Jos ce nas ovi natrpat posteno. |
![]() |
![]() |
#865 |
muimerP
|
Perišić! Odgovorno tvrdim da je to panj kojemu se porećio jedan volej u Njemačkoj ..i sad igra u repki. Hvala, doviđenja.
#866 |
"Samo vodu ne!"
|
|
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|