|
![]() |
#842 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
NANDROID pa isprobaj, bit ces puno brzi. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#845 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavile su se prenarudžbe za SGS3 na njemačkom Amazonu. http://www.amazon.de/gp/product/B007...SIN=B007VCRRNS Samsung će 03.05. predstaviti cloud servis koji će se navodno zvati S-Cloud http://www.theverge.com/2012/4/20/29...-may-3rd-rumor
![]() |
#846 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
dali bi SGS2 Epic 4G Touch radio na nasim mrezama? prijatelj je u miamiju i misli kupit taj model.. vidim da su drugacije oznake za opis mreze u specifikacijama http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3621 |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide. na GSM arenu je posebno naznaceno ako neki mobitel nije GSM (moras biti u viewu gdje gledas samo jedan mobitel).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Premium
|
Ako je CDMA model, onda ne može raditi kod nas. Koliko sam ja skužio, CDMA modeli nemaju utor za SIM karticu.
![]() |
#850 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Tako je, CDMA uređaji nemaju sim. Neće radit kod nas, odnosno mob će radit ali ne za pozive/sms/data promet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Leak star par dana http://www.engadget.com/2012/04/20/galaxy-s-iii-leak/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
3.5. ce se samo najavit novi samsung uredjaj (sumnjam da ce ici u prodaju u kratkom roku) - a trenutno kola dosta rumora da nece biti punokrvni S3 nego samo upgrejdani S2 sa vecom rezolucijom/ekranom i quad core procesorom (nesto kao iphone 4/4S) nek pogleda i sony xperia P i S |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Čini mi se osjetno deblji od dvojke, ok - baterija je preko 2000 mAh s NFC-om, no svejedno. EDIT; da, kao što je Ordem rekao - više se čini kao SG II S nego SG III ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Premium
|
Na Amazonu stoji 12MPix (vidi moj link iz #845). Više ne znaš tko tu laže - jedni kažu da će biti SGS3, drugi SGS2+. Neće biti druge nego čekati do 03.05.
![]() |
#857 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
@Bruno_Rv, hvala na odlicnom tutorialu! Mene zanima mogu li staviti noviju verziju androida na ovaj dolje mobitel... (sada imam 2.2 froyo) PDA : I5800XXJPQ PHONE : I5800XXJP4 CSC : I5800OXFJP9 Build Info : 2011.05 [1] Sellout SMS : OFF [2] PCode:GT-I5800CWATWO [3] Mode : Test |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Da podijelim dojmove: Koristim Tiramisu 1.8 ROM na Galaxy S-u. Prvo nije radio sat sa devil verzijom kernela, pa sam stavio noviju verziju kernela, 0.72. Mobitel je odlican, au pair sa MIUI romom po fluidnoscu, baterija traje dva dana, srednje jaceg koristenja (angry birds space ![]() Ako nekoga skakljuca znatizelja, neka isproba, odlican je.
![]() |
#859 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
imam samsung galaxy ace, i 2.3.5 android na njemu, dali postoji kakav upgrade na nesto novije i moze neki tutorial jer nisam upucen u androide bas
![]() |
#861 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači, danas u podne. Ajde da i to vidimo.
![]() |
![]() |
#862 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#863 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pozdrav ima tko kakvu ideju, nemogu se spojit na market sa gmail računom koji u passwordu ima različite znakove, dok recimo ove koje imam što imaju samo brojeve u passwordima spajam se bez problema? Išao sam i na google.com/accounts na kompu i tamo sve štima sa svim računima koje imam, bez obzira na password. Ima tko kakve ideje? Password dobro upisujem jer sam probao i copy/paste radit. tnx
![]() |
#864 |
Premium
|
Ništa nismo saznali...osim da je iz obitelji galaxy : ) http://www.youtube.com/watch?v=8NnVU...layer_embedded Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 23.04.2012. u 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
DO NOT PERFORM A FACTORY RESET USING THE LATEST 3.1 RC6!!
Pazite, SG S2 i siyah kernel, skoro pa 100% soft brick, vrlo vjerojatno i hard brick: WARNING!! DO NOT PERFORM A FACTORY RESET USING THE LATEST 3.1 RC6!! http://forum.xda-developers.com/show...postcount=5162 |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Galaxy S2, nadograđen na VIPov ICS 4.0.3. Podaci : PDA : I9100BULPC PHONE : I9100BULP6 CSC : I9100VIPLP3 Iako su gmail, gtalk i browser aplikacije definitivno vrlo privlačne, lock screen napokon bolje odrađen (čitaj, nema problema kod otključavanja), ostale stvari me nisu previše dojmile. Ono slajdanje/killanje aplikacija je dokazano infantilno i nepraktično, face unlock nepotreban feature. Samsung je u featuresima najavio Snapshot funkciju (snapping photos while recording video), nije implementirana. Isto tako pobogu, gdje je stabilizacija videa? Maknut contacts tab iz phone aplikacije, potpuno nepotrebno. Prilikom upisa pina za mob, OK gumb je sad na desnoj strani - mora da su tjednima sastančili za ovu novost. Te uz to par opako frustrirajućih bugova : 1. TWLauncher se često ruši, čak ponekad nisam uopće mogao baratati sa mobom, konstantni crash/start ciklus. 2. Camera kao da je malo sporija, iako je autofocus definitivno brži, i uveden audio zvuk. Problem je samo što je naopak. ![]() 3. Ponekad se neće spojiti na wifi, odnosno zablokira paljenje i gašenje wifija. 4. Jednom mi se ugašeni ekran nije htio uopće upaliti da dođem do lockscreena. Jedina opcija vađenje baterije i ponovno paljenje mobitela. 5. Za bateriju bih rekao da nema nikakvih poboljšanja, ali ni pogoršanja. Ukupan dojam, svih bitnih featura koje sam osobno očekivao nema ili su nedorečeni i odziv sustava je općenito sporiji. Da nema nove gmail aplikacije gdje se defaultno mogu attachmentsi spremati, već bi bio na gingeru. Ovako sam još u dilemi. Ima li tko još iskustva sa bugovima i eventualne fixeve?
![]() |
#868 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja isto sinoć instalirao T-Mobile ICS. Kako kažu ono, nije govno neg se pas posro. Skoro 100% isto kao GB uz male kozmetičke promjene. Najviše (i jedino) čemu sam se radovao je bila velika slika kontakta kod poziva, ali naravno da je Samsung to sa TW ubio i ostavio govno od slike. Uglavnom, razočaran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
1. meni se TW nijednom nije rusio. 2. prije bih rekao da se brze pali kamera. steta da se neda iskljucit zvuk kamere. bar kod nema zakon da se mora cut zvuk kamere kao u kini 3. ovo se i meni znalo ponekad dogodit. jednostavno se ne zeli wifi ukljucit ![]() 4. eh da je bar meni jednom.. dok sam imao LPQ bar 6 puta i jednom na LPS.. sorry, ali mi je drago da cujem da jos netko ima taj problem. vec sam mislio da mi baterija odlazi ili neki drugi hardware 5. wifi manje trosi nego prije. prije mi je bilo 1,5% po satu sad je skoro malcice ispod 1%. za vrijeme 3g nisam mjerio jer dok sam vani ne mirujem bas sa mobitelom. stalno neki sms ovo ono Za face unlock se slazem, nepotrebno, ali ne i za slajdanje aplikacija.. meni je bolje nego stari nacin, u svakom slucaju interesantniji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Guest
|
Citiraj:
Resurrection_remix_ics_V1.4_AOKP-B32_4.0.4 i Siyah-v3.1rc6-CWM i dela ![]() |
|
![]() |
|