|
![]() |
#841 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Ima, Intel (R) HD Grafike. Očito je onda instaliran driver. Zahvaljujem! ![]() Usput da pitam. Konfiguracija je navedena ploča, procesor, 4gb g skill rama, wd caviar blue 500 gb i neko lc power napajanje. Ne trebam više nikakve druge drivere instalirati, mogu je proslijediti prijatelju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledaš u device manager. Ako nema uskličnika i upozorenja, u redu je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Jedno pitanje u vezi benchmarka. Primjer: Ukoliko procesor dual core 2.6ghz dobije ocjenu od 2,500 na OVOM linku (konkretnije Intel Celeron G1610), a neki quad core ili i3 procesor dobije oko 2,000, da li znači da će ovaj sa 2,500 imati bolje performanse u igrama konkretno? Čemu točno služi taj benchmark? |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel vidis o kojoj je usporedbi rijec? CPU Mark | Price Performance
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
nedavno zamijenio HD5670 512mb gddr5 sa HD5770 1gb gddr5, proc je ostao isto, mali prdonja G530... ocekivao sam neki boost u BF:BC2, ali banana odem u gpu-z senzor log i gpu load je od 30-50% ..wtf? mislim da je sa HD5670 bilo od 70-100% ... da, znam da je za BF potreban quad, al ga nemam, bit ce valjd neki i3 rabljeni, ak ga copim na trznjaku
![]() |
#848 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedno pitanje, prije sam snimao intel rst drivere (ahci) na pc i sve je to sljakalo , medjutim sad vidim da je intel rst na intelovoj stranici samo driver za raid pa me zanima gdje skinuti zadnje ahci drivere ( na asusovoj stranici su prastari) . Vidim sad da je intel izbacio neki matrix storage manager, sto je to ?i dali su mozda ahci driveri u chipset driverima ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Obratio sam se ekipi na MSI ofišal forumu glede probema sa radom grafe tj kad je u prvom PCI-e slotu radi samo u V3.0 x4 modu tj nece ne puni x16 mod, dok u donjem PCI-e 16x slotu radi na V3.0 x 8 modu. Tamo mi ekipa kaze da provjerim da li su mi pinovi proca mozda svinuti tj da nemaju kontak sta rezultira ovim gore tj. da grafa nece u 16x mod. Je li to moguce? Tj kolike su šanse da su u pravu? Ovih dana nema vremana rastavljat sve i provjeravat pinove, ali ovaj viken ocu. Ali prije nego krenem, da li stvarno CPU moze radit, a da mu svi pinovi nemaju kontakt (da li se to nekako moze provjerit iz bios-a ili vindoza da ustedim sebi jedno šarafljenje), plus kako to da radi u drugom slotu na V3.0 x8 modu. Ne znam kako su podjeljene PCI-e linije u procu, tj. da li za prvi PCI-e slot proc ima zasebne linije komunikacije, a za drugi druge, pa zato u drugom radi OK? Jel ima koji znalac koji poznaje dobro arhitekturu procesora konkretno model i5 3570K. Ako kupim jeftiniju grafu koja je PCI-e V3.0 ona bi u slucaju greske na pinovima CPU-a trebala pokazivat iste simprome ili mozda ne, tj zbog manje zahtjevnosti bi mogla radit ok tj. na punoj brzini od 16x (trebam jednu za firmu pa vec kad kupujem da i mogu testirat svoju kantu)? Sugestija za jeftine grafe od nvidije a da je PCI-e verzija 3.0, najjeftijija dapace ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Antimićanin
|
Ako su 478 procovi radili sa polomljenim nogicama, vjerojatno mogu i ovi novi raditi bez kojeg pina. No, povećalo u ruke i pažljivo pregledaj pinove. Što se grafičkih tiče, budući si na nVidiji, GTX 650 ti je nekako najzdravija opcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma ne vjerujem da su pinovi na procu.. Prije da je do softa kojim čitaš brzinu rada ili do matične. Možda matična sama skalira na manje jer nema posla. Nekako ne vjerujem da je proc kriv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Premium
|
Maticna je banana-bonita, dolazi nova, u servisu probali sve i svasta ali ne ce pa ne ce, dapace oce jos sporije ![]() Nove vijesti sa bojisnice ante vs hardver vs losa karma, u ponediljak kad je preuzmem ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Antimićanin
|
Srećom pa imaš garantiju. Saće msi morat ić korak naprijed i nudit 4 godine jamstvo jer ga je ta godina extra jamstva u biti gurala. Bitno da nije niš spigano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Premium
|
Evo da javim ako se ko pita sta ima nova kod mene (ima: Novi Zeland, Nova Kaladonija, Novigrad, Novi Sad, itd.... ) I ima nova ploca tj. posto nije bilo na lageru iste moje stara koja je krepala "MSI Z77A-GD65" doplatija sam za "MSI Z77 MPOWER", je - je opet MSI. Kako radi? Nemam pojma ![]() Od kad sam doteglija kantu doma (prije dva dana), nisam je stiga niti iz hodnika u sobu odvuc, jer doma samo prespavam par sati i opet na cestu/poso (katastrofa ![]() Nadam se da cu nocas imat volje i vremena kad dojasem iz rudnika, komp spojit u struju i upalit da vidi jel sve radi kako treba. Inace lipo izgleda, mislim ploca lipo igleda (kako mi žena izgleda ne pitajte ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
|
![]() Ako stignem nabacim par kratkih komentra o ploči. Ono sta sam procita na netu nije lose, a nije ni nesto suludo dobro, ali za te novce ja sretan, bas me zanima na koliko cu uspit navinit ovog mog i5 3570k ![]() Pošto me ceka još par udarničkih dana za odradit prije godišnjeg (ako se firma nedaj bože ne predomisli glede puštanja na godišnji). A godišnji planiram provest u pretjeranom izlaganju suncu (trčanje za ditetom po plaži), maminoj spizi, pijanjčevanju sa kumom i apstinenciji od kompa/va. Tako da nešto više nakon godišnjeg. ps- ove godine ipak imam pametni telefon i "Tapatalk" tako da cu ipak nadgledat stanje na forumu, ajbivočingju ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#862 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() @drug ante... nemoj da te obeshrabre moji postovi, ja to malo generaliziram ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nema tog proizvođaca hardvera koji nije krepa u mojim rukama, mozda previše zračim ![]() MSI-ja se trenutno drzim cisto zbog dobe cijene i trogodisnje garancije, to je jedina ljubav koja me za njih veze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Antimićanin
|
Pa sad skoro svi daju 3 godine na ploče. Ali da, msi je jeftiniji od asusa npr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Guest
|
kakva je snaga ugradjene grafike u i5 2400, ekvivalent kojoj grafickoj kartici? sta bi se moglo zaigrati dok se ne uzme postena grafa, jel bi tjeralo cod2 full hd na dx7, nfs underground 2? mozda nesto novije na low? |
![]() |
![]() |
#867 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Guest
|
mozda battlefield 3 ![]() ![]() bez zajebancije moze se igrat, nije uopce tak kriticno |
![]() |
![]() |
#870 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|