|
![]() |
#841 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Da zaradim 20+ k kredita samo sto nisam morao na treapavicama da dubim, uglavnom partija milina jedna, iznenadjujuce dobra po meni(a nisam igrao defensivno, cak i capo bazu neprijateljsku ali me IS3 polupo), ovaj KV-2 me svaki put iznenadi, uglavnom slike sve govore: ![]() ![]() ![]() A evo i moj rekord: 25k cistih u jednom fajtu i to s KV-1 (nakon 20tak bitaka): ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 01.10.2012. u 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo bas danas upalio da vidim kakav je patch sada jer sam probao betu i odusta od igre... nista posebno troskovi ko i oicno porasli... zarade skoro da i nema cak i sa malim tenkicima. Nisam impresioniran niti malo, a ovu fiziku skoro i ne primjetim, jedino neki blagi precac nekad ali nista pretjerano.. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Guest
|
Meni je upravo zato i dobar ovaj patch, jer nisu pretjerali sa tom "fizikom"...još samo da porade na optimizaciji...ugl. i dalje zabavno, a dok je tako... ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
@ bladery svim tier 7-8 atijima je povecan trosak popravka za 40% i vise, to imas na forumu tocno koliko za koju arty a zasto su to napravili -da smanje broj artija po igri a zasto jednostavno nisu stavili can na 3 arty po ekipi -jer su debili |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma ja sam osobno steka dojam da su momci iz WG-a previse bahati, postali su poznati i dobro zaradili i sad ih boli k za sve.... cak sam i od EA i Ubisofta moga dobit konkretne odgovore na pitanja i sve uredno, ovi samo malo ulipsaju odhebi kad ti odgovre na poruku -.-
![]() |
#847 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
A nisi vidio, ima upgrade za 100 golda letis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Guest
|
Golden joystick award winner in mmo category ![]() Za nas to znači 3dana premiuma +5x exp. +brdo kojekakvih popusta (da sada sve ne prepisujem). Uglavnom, cijenjene kolege, pratite službeni portal, i...good hunting ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Guest
|
Mogao si c/p. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#850 |
Guest
|
Ne, nisam ![]() Jer, stavio sam neposredno nakon ceremonije proglašenja, a prije WG-ove obavijesti na portalu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Guest
|
BUMP! WOT 8.1 PATCH relased! Između ostaloga: Gold ammo 4 silver is here! ![]() ... Btw, ovo što slijedi sada ličiti će na pravu apokalipsu ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E100ka sa gold municijom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Guest
|
Opet novosti ![]() Mogućnost linkanja acc. sa tel. brojem za dodatnu sigurnost acc. (i vjerovatno marketing, iako se "kunu" da osim prvonavedene svrhe nemaju drugih namjera). Usput, poklanjaju 100gold za navedenu akciju, pa "tko voli..." . Btw, da, Sudnji dan je na bojištima, totalno novi balans snaga sa ovim gold shell-ovima...pogotovo se treba čuvati premium tenkova koji su sada u pravilu nakrcani zlatom. |
![]() |
![]() |
#855 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
mislim da se nebuju dugo igrali s goldom kad skuze da ih partija kosta prek 50k... to je i sa premium tenkom i racunom tesko drzat na nuli uzevsi u obzir kolicinu degenerika u timovima... druga stvar, sad opet moram ucit mape, pogotovo abbey koji je koma postal za arty, sad ce nas to i na kupovima zezat, al dobro, neka je malo promjene. edit evo jedan screen nevezano uz ovo gore ![]() ![]()
Avoid hangovers: stay drunk. Zadnje izmijenjeno od: mujica. 01.11.2012. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Guest
|
Mda... Tako ti misliš "u minus"... ![]() Lowe-u su nešto napravili po pitanju penetracije- sada skoro sve što opalim prolazi (ja sigurno nisam postao bolji igrač tek tako, preko noći) ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Guest
|
APCR municija (gold) gubi puno penetracije s udaljenošću. Ne isplati se pucat na >150m. |
![]() |
![]() |
#859 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Evo nakon dugo vremena opet probao WoT, aktivirao na tri dana premium,sto da kazem, konacno da sam s Object261 zaradio nesto, uglavnom koliko sam vidio u par sati nist se promjenilo nije, samo slot vise dobio zbog Engleza. Mislim da cu opet pauzirati duze vrijeme.
![]() |
#861 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
ha to je to. Nitko nije manit da gold ammo baca na npr. skaute, francuze i sl. Loadas gold kad trebas neku mrcinu probiti i nema velikog minusa. Kad to ljudi malo pohvataju, sporim heavy armor tenkovima ala kv4 ce biti jos teze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo ako mogu da reklamiram klan JPB ili ti ga Just passing by....trenutno regrutiramo aktivne igrace...svi koji imaju X tenkice ili su blizu njima su dobrodosli...u klanu je starija ekipa i uglavnom iz Hrvatske, trenutno drzimo dobre provincije i dijeli se gold za premiume znaci akcije uvijek ima pa tako zainteresirani javite se meni na mp ili evo link: http://jpb-clan.com/index.php Hvala i poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Evo odigrao veceras u komadu 3 sata malo WoT (opet). Sto reci. Igrao s Matildom, najgori tenk koji sam ikada vozio, sto najgori, naj naj gori. Uglavnom citao da ce Churchill otici na 11k exp kad dodje 8.2 pa ajde da ga istrazim do je jos jeftin. Ugodno me iznenadio, jako, englez, tier V, s istrazenim motorom nije ni tako spor, a kad se stavi 6 pdr Gun mali cuda radi. Dobro, sve zavisi i od ekipe, ako nisu totalni retardusi nesto se i moze napraviti. ![]() I kinezi nam dolaze s 8.2, biti ce veselo.
![]() |
#867 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma igra mi je nakon Diabla cisti odmor, i za dusu i za srce ![]() Jedino sto je stresna ... evo ovo maloprije odigrao, sto reci , Type 59 s griletom 1 shoot i on odeeeee: ![]() A prije deset dana ubijem s griletom 6 tenkova i 2 arty i mi izgubimo, nemam komentara: ![]() Igram je freee, nekupujem nist u igri za prave pare, ali jedino sto je neigram cesto, nekad dan dva, nekad nepokrenem tjedan-dva, a imam ok tenkove, tier X i arty T 8.
![]() |
#868 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Sve je to meni jasno, ali npr. Grile ima udarnu moc od 510-850 po granati, a ja Type skinio 1300 s jednom granatom, pa ti meni reci jel to normalno. Pa s Object 261 nikad nisam Type skinuo 1300 hp, jesam jadgtigera skinuo 1800hp ali type nisam dosada nikad.
![]() |
#870 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ako si mu skinuo sve do kraja, onda si ga ammo-rackao, zna se dogoditi...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|