|
![]() |
#842 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
e, a baš sam htel reć - neeeebu jaje kokoš učilo... tak moja baba... aj dobro, nek ti bude. Al koristio sam obje, i ljepo kažem - meni je 9800 jača kartica i točka! pm: Na google neidem jer se bojim da bum oguglal ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da je 6600GT TDH losija od ati 9800XT nebih se složio jer kao prvo nije iskorišten puni OC potencijal koju 6600GT pruža skoro svaka može potegnuti 550/1150, i tu je u debeloj prednosti. Evo da kažem kolko utječe OC na 6600GT prvo sam bio stavio 500/1000 i pokrenuo HITMAN bood of m. i štekalo mi u sve u šesnaest i kad sam OC-kao na 550/1150 igra je poletijela tu i tam na nekim mjestima bi nesmetano zatrzala. @kkljajic nemreš niti očekivati napredak sa ovom konfom koju imaš u sigu tj. proc 2300+, na kolko ga uopće držiš u taktu nije vrag da ga držiš na stock jer onda nemožeš osjetiti poboljšanje koju god grafu uzmeš jaču od bilo 6600GT ili 9800XT ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa i drzim ga na stocku.....nije fora u tome, netreba mi jaca grafika..uopce....ali eto jos malo i kupujem novi komp...pa se malo zaje. s ovim..... Pod ovim "6600gt losija od 9800xt"...mislim na ovoj mojoj konfiguraciji, a naslov sam tak stavio sa vise ekipe procita...ne.... BTW..evo imam sad ati x800 XT PE...i ide ko pila....sve haklam na extreme ..i ide bez pol frke, tak da ono..nisma gejmaj..i neigram najjovije igrice....odprilike kasnim 2-3 godine... ALI...posto vidim da se tema malo razbuhtala..evo vam jos jedan sokantan podatak!!!! Kad sam 3Dmark sa 9800xt-icom radio..pobro sam oko 3000 boodva......sa 6600GT 2700... I jucer sa ovom sadasnjom sam nabio nevjerovatih 1300 bodova..nebi vjerovali...(ako nevjerujete..bum posto SCREENSHOOT..pa budete vidli!!!)...FPS..je u prosijeku bio oko 5!!! Znam da vecina vas sad misli...joj daj si ubodi novi komp... Ali ovo jednostavno shvatite kao test na starijem PC-u..... Zadnje izmijenjeno od: Halos. 28.09.2007. u 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Uzeo si mi riječ iz usta za AA i AF. Zamisli to upaliti na 6600GT i staviti 1280X1024! Heh, a najjače je što im igre sa 100MHZ klokom lete 50% brže! Pa i 9800XT se može klokati, pa i MX400 ako treba. ROFL dečki!
![]() |
#847 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne, ne mislimo to, nego svježu instalaciju Windowsa ti instaliraj lijepo. Ili počni koristit DriverCleaner kod mijenjanja grafi različitih proizvođača (ATI-Nvidia). |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
muimerP
|
OK..nemojte me doslovno shvatit...extreme..mislim na to da sam detalje i ta sranja imo na najjace...ali antiall...nisam..ma nemre to moj pc od 1800 mhz.... I naravno na 1024x768..... Hm....@tutix....e vidis mogao bi....hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
muimerP
|
Citiraj:
I pokusao sam opet na 3Dmark05-ici.....i na kraju ispada da je stvarno nesto tu bilo "slomljeno"....5040 bodova sam ovaj put izmigoljio..i idem sad probat igrat igrice koje sam igrao da vidim jel ima kakve promijene!!! HEHE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Prvo..X800XT PE je brža od X800XL 20 posto u igrama...imao obje..tako da..word. Drugo..9800XT je brža od 6600GT samo zato jer su CoD2 i HL2 engineovi ATi-built..i bla bla spike,recommended,runs best on..i tako to..probaj neku neovisnu igru,recimo čak Far Cry,makar i on nateže...probaj evo najbolje,ako uspiješ pokrenut kako spada..Stalkera..ili Oblivion... inače,po meni je 256bitna kartica u istom rangu uvijek brža od 128bitne..bez obzira na tako visoke clockove..propusnost je majka u igrama i tu je rasprava gotova..ako jedna ima 30+gb,druga 22,23..onda i blesan ponešto pametno zaključi..nastranu to,trebale bi biti u najmanju ruku podjednake..ovisno o igri.. i Treće..zbilja je glupo govoriti o ikakvom testu na takvom kompu..da imaš neku 939tku sa AGP portom i neki 2.4-2.6 ghz Venice onboard..2gb rama na 400+ mhz,mogli bi govoriti o testu..pa i na toj već staroj konfi.. da te utješim malo..kartica ti je na 70tak posto mogućnosti sa tvojom konfom..eto..dosta flejmanja.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
muimerP
|
A da...
Citiraj:
Graficku sam prodo susjedu..i on sa 2800 mhz...tjera sve na high...cak i antiallising.... Ja planiram ubost novu konfu...cim mi polugodiste zavrsi, jer trenutno neam vremena za to... (Inace....bolji komp od ovog mi netreba....ali moram drzak korak sa tehnologijom.... ![]() samo da se zna....igram CoD2 na extreme detaljima sa antiall...x4..i ni trzaja...tak da ono, ....ovu grafu necu jos dugo prodavat!!!HeHe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Na CoD 2 nisu extreme detalji nego extra ali np. Igrati na extra detaljima je jako široki pojam jer nam nisi rekao na kojoj rezoluciji. Na 800x600 mogu i sa GF3 Ti vrtjeti extra, ali već na 1024x768 počinju problemi.
![]() |
#855 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sam svoju oglasio na tržnici,da prodajem..zato šta nema shadere 3.0...jel mi vjeruješ samo zbog toga..brzina uopće nije problem,kao ni kvaliteta slike..jednostavno sa 2.1 shaderima nećemo moći Bog zna šta kroz pola godine..a onda nitko neće htjeti uzeti.. za directx9 extra CoD2 na 1024 ti i treba XT PE... |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
muimerP
|
Citiraj:
A neznam kaj je bio problem prije....ali fakat nije radilo kak spada, nisam siguran bas....ali pocinjem sumnjati u hladnjak koji je tad bio na njoj!!!!!!!!!!! ![]() BTW...vozis karting????Svaka cast....os duel u F1 2007-ici???? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Halos. 30.09.2007. u 21:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Winfast Nvidia GeForce 6600gt
Oprostite što otvaram novu temu ali bilo mi je glupo pisati u staru. Molio bih one koji imaju ovu grafu da uploadaju cd drivera za nju. ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
valjda čovjek misli na cd kaj se dobije sa grafom,jer na njemu valjda ima neki program koji mu treba!valjda ![]() a sto ti točno treba,malo si nejasan?! ak su driveri u pitanju,možeš ih nać na netu, isto tako i programe,guuglaj malo... ili je pucanj u prazno...?
![]() |
#869 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Zato jer ocito u hgspotu ne rade korekcije sa vremenom , mozda i ta kartica postoji samo na papiru pa zato imaju tu cijenu zbog balansa . uglavnom , za te novce se kupi jedno 5 puta bolja i jaca kartica .... Nije uvijek sve skupo i toliko vrijedno , ako si na to mislio . Inace prije par mjeseci su prodavali gainward 6600gt sa 256mb ddr3 za oko 300kn ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma ne kupujem je nego ću je naslijediti od mlađeg brata, pa me malo zbunila cijena jer je on ima od 2005-te. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|