Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.11.2010., 10:28   #841
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
40 krugova se on vozio iza Petrova.
40

Zadnja trka, borba za naslov prvaka...

Možemo mi sad tu pričati kaj hoćemo ali Alonso u tih 40 krugova nije napravio baš ništa.
Vozil bi se i Webber iza Alguersuari-a, da ga nije jako sportski propustio!

Nakon toliko postova koliko imaš i ti izjavljuješ gluposti. Čovjek bi reko da nepratiš uopče F1.
Bravo je offline  
Staro 15.11.2010., 10:57   #842
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Sezona je bila super zanimljiva. Zapravo se RB i Vettelu ne moze osporiti naslov nikako jer su ga i zasluzili jer od pocetka su imali najbolji bolid i zahvaljujuci pogreskama tima i vozaca mozemo zahvaliti da se je naslov odlucivao u zadnjoj trci, da nije bilo tih gresaka sezona bi bila dosadna jer bi netko iz RB bio prvak nakon 10 utrka.

Sto se tice voznje FA ne moze mu se nista zamjeriti, jednostavno je Petrov bio brzi na ravnim dijelovima i tu Alonso nije mogao nista napraviti, isto kao i Hamilton sa KUbicom.

Alonso je izgubio naslov jer su oni isli zatvarati Webbera, prvo sa Massom, a onda sa Alonsom jer sa Massoe uspjelo, a predvivjeli su valjda Rosberga i Petrova.

Da su ostali sa Alonsom duze, ko kak je ostao i Button, bio bi prvak.

Jedva cekam da pocne sljedeca sezona

Za pola ekipa se ne zna ko ce vozit, a i ponovo dolazi KERS i tu vidim prednost Ferraria i McLarena jer od jacih/vecih momcadi su jedino one to koristile jednu sezonu. Treba vidjeti sa RBom kak ce se oni snaci sa kersom.
zgmmax je online  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.11.2010., 11:09   #843
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
link sa kojeg sam vukao tu sliku is no more. no mudro bježanje od teme, Jelc
Koje teme Brko, pa ja sam već sve rekao o timu za koji navijam

Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
Vozil bi se i Webber iza Alguersuari-a, da ga nije jako sportski propustio!

Nakon toliko postova koliko imaš i ti izjavljuješ gluposti. Čovjek bi reko da nepratiš uopče F1.
Gle-tebi je glupost meni nije.
Za mene je Alonso picica (koliko god ja navijao za Ferrari) jer se radilo o naslovu prvaka a on nije pokazao ni volje ni želje...

Moje mišljenje.

Mogli bi se kladiti u kaj hoćeš da bi na njegovoj poziciji bilo tko od prve trojice iz borbe za naslov napadao i stiskao do kraja

U tih jeli 39 krugova...

Gluposti su kaj se odjednom bolidi koji su bili 10 i 11 u kvalifikacijama i imali preko sekunde po krugu iza Alonsa sad proglašavaju supermenima jer su eto 4 km/h brži na pravcu

Petrov je sklon pogreškama, nije jednom zasrao pa zato i ima na kraju priče samo 27 bodova,.
A vi tu sad tupite kak je Alonso vidio da ga ne može proć pa eto nije ni pokušavao, ko da je početak sezone a ne borba za prvaka

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 15.11.2010., 11:21   #844
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Koje teme Brko, pa ja sam već sve rekao o timu za koji navijam

Gle-tebi je glupost meni nije.
Za mene je Alonso picica (koliko god ja navijao za Ferrari) jer se radilo o naslovu prvaka a on nije pokazao ni volje ni želje...

Moje mišljenje.

Mogli bi se kladiti u kaj hoćeš da bi na njegovoj poziciji bilo tko od prve trojice iz borbe za naslov napadao i stiskao do kraja

U tih jeli 39 krugova...

Gluposti su kaj se odjednom bolidi koji su bili 10 i 11 u kvalifikacijama i imali preko sekunde po krugu iza Alonsa sad proglašavaju supermenima jer su eto 4 km/h brži na pravcu

Petrov je sklon pogreškama, nije jednom zasrao pa zato i ima na kraju priče samo 27 bodova,.
A vi tu sad tupite kak je Alonso vidio da ga ne može proć pa eto nije ni pokušavao, ko da je početak sezone a ne borba za prvaka
Napadas Alonsa bzvze. jel si vidio da je pokusavao, a nije uspio. Probo je jednom i ovaj mu je zatvorio vrata, nakon tog aje pokusavao ali nislo. Isto tako je Hamilton naganjao KUbicu pa nije islo. U F1 je bitna brzina na pravcu jer nakon toga jedino imas sanse za prestic nekoga, a Petrov je imao 316 km/h, a Alonso 312km/h. nama se razlika od 4km/h cini malo ali njima to nije.

A i Petrov je valjda odvozio najbolju utrku do sada tak da je i to jedan od razloga

Probaj voziti neku simulaciju di si ti brzi di su zavoji, a ovaj na ravnici pa ga probaj prestic

Nazalost Alonso je najmanje kriv, kriv je pitwall jer su isli pokrivati Webbera
zgmmax je online  
Staro 15.11.2010., 11:26   #845
Jelc
Super Moderators

Budući da sam navijač-kao takvog me smeta način na koji su jučer popušili.
Kao što sam rekao-moje mišljenje.
I dalje sam uvjeren da se trebao više podtruditi i stiskati.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je offline  
Staro 15.11.2010., 11:32   #846
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Nazalost Alonso je najmanje kriv, kriv je pitwall jer su isli pokrivati Webbera
necu reci da se 100% slazem, jer je mogao malcice vise truda dati. i razumijem jelca sto prica, no opet treba uzeti u obzir da je rizik dodira/sudara prevelik, jer postoji mogucnost onda da alonso nije drugi, nego treci/cetvrti na kraju sezone.
plus masina je poprilicno dala svoje, previse je to za toliko izbrijane masine. jel drug brko jos prije o-ho-ho rekao kako alonso vise nema motora, pa je lik uspio pobjediti tri puta i jednom biti treci ili cetvrti.

plus jelc, ako je alonso pičić, sta je onda massa?
kako god - prestizat se moglo kroz malo duzu ravnicu, pa kasnije kocit. tu ni mclaren ni ferrari nisu mogli nista renaultu, tesko da tu ne igra bolid ulogu. renault je dobar, nije vrh, ali ako ovako nastave - bude.

Burko je offline  
Staro 15.11.2010., 11:32   #847
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Ja sam isto navijac Ferrari-a i isto zalim sto Alonso nije doso do titule, ali jednostavno nije mogao vise.

Njemu ne zamjeram nista. Nisam bio nesto odusevljen kaj je doso u Ferrari ali se je pokazao vecim vozacem od Masse za kojega sam i navijao. Po meni je Alonso najbolji vozac trenutno na gridu jer je i sa slabijim blidom uspio u zadnjih 6 trka biti najbolji i stvarno je steta sta je takticka odluka upropastila ovu utrku.

Jbga, ovo razdoblje je dugo sada i mislim da ce Fry i Costa dobro sloziti bolid i da cemo gledati jedu jako zanimljivu sljedecu sezonu

EDIT:

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
necu reci da se 100% slazem, jer je mogao malcice vise truda dati. i razumijem jelca sto prica, no opet treba uzeti u obzir da je rizik dodira/sudara prevelik, jer postoji mogucnost onda da alonso nije drugi, nego treci/cetvrti na kraju sezone.
plus masina je poprilicno dala svoje, previse je to za toliko izbrijane masine. jel drug brko jos prije o-ho-ho rekao kako alonso vise nema motora, pa je lik uspio pobjediti tri puta i jednom biti treci ili cetvrti.

plus jelc, ako je alonso pičić, sta je onda massa?
kako god - prestizat se moglo kroz malo duzu ravnicu, pa kasnije kocit. tu ni mclaren ni ferrari nisu mogli nista renaultu, tesko da tu ne igra bolid ulogu. renault je dobar, nije vrh, ali ako ovako nastave - bude.
Mislim da je Alonso bio na 250% i da je izvukao maximum sto se motora tice i da vise nije niti mogao jer je motor bio dosta potrosen, a kasnije su pocelirazmisljati sigurno da i sacuvaju motor da dodji do cilja i nadali se gresci Petrova
zgmmax je online  
Staro 15.11.2010., 11:40   #848
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
U F1 je bitna brzina na pravcu jer nakon toga jedino imas sanse za prestic nekoga, a Petrov je imao 316 km/h, a Alonso 312km/h. nama se razlika od 4km/h cini malo ali njima to nije.
Zapravo sva pretjecanja se svode na to da budeš brži na pravcu pa na kočenju prolaziš. U ovom slučaju Alonso nije ima šanse, ali baš nikakve šanse, jer je očito ferrari bio sporiji na ravnom, treba je biti brži za bar 5km/h od renaulta da bi uspio u zavjetrini još nešto potegnut. Bojim se da dogodine uopče neče biti pretjecanja zbog f-ducta. Ta novotarija je jako veliki neprijatelj toga, a kad sve momčadi uvedu ili poboljšaju tu stvar jao si ga nama

Nevjerujem da je ferrari štedio motor, upravo suprotno, sigurno je radio na max. maxova.

Al baš mi je glupo da se Petrov išao vadit na zadnjoj utrci kad do sada nije ništa pokazao i dogodine vjerojatno neče vozit za renault.
Bravo je offline  
Staro 15.11.2010., 11:41   #849
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Ma nije tolko bitno dal si brzi na pravcu, mozes biti i podjenak negdje, ali je on bio sporiji 4km/h sto je jako puno jer mu se nije mogao niti priblizit da ga na kocenju dobije, a tolko kasnije kocit nije niti mogao.

Sljedece sezone ponovo dolazi KERS, a tu vidim priliku Ferraria i McLarena jer su ga oni dosta dobro razvili
zgmmax je online  
Staro 15.11.2010., 12:36   #850
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
no opet treba uzeti u obzir da je rizik dodira/sudara prevelik, jer postoji mogucnost onda da alonso nije drugi, nego treci/cetvrti na kraju sezone.
Pa i meni se učinilo da se zadovoljio time da "brani" drugo mjesto
O tom i pričam.

Jer sam uvjeren da netko iz Red Bulla ili McLarena pokušao puno više u tih 39 krugova...

Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.11.2010., 12:48   #851
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Bojim se da dogodine uopče neče biti pretjecanja zbog f-ducta. Ta novotarija je jako veliki neprijatelj toga, a kad sve momčadi uvedu ili poboljšaju tu stvar jao si ga nama
Koliko sam skužio iz vijesti i glasina, f-duct bi trebao bit zabranjen u sezoni 2011, ako se ne varam.
D1viry je offline  
Staro 15.11.2010., 14:29   #852
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Massa je, 2008. kada se borio za naslov, u zadnjoj utrci u Brazilu demolirao konkurenciju. Da nije bilo cike brijatorea i "proklizavanja" Glocka naslov bi vjerojatno osvojio on, a ne Hamilton kojeg je, usput budi receno, Vettel s inferiornim bolidom u toj utrci izvozao ko mladog majmuncica. Ove sezone nije nesto u formi bio, ali u dosta utrka nije imao ni srece. Vjerujem da ce iduce sezone biti pravi Massa. Isto ocekujem i od Schumija .

Vettel apsolutno zasluzeno osvojio naslov. Drago mi je da je on sad najmladji world champ, a ne crni
tole_ je offline  
Staro 15.11.2010., 14:41   #853
Jelc
Super Moderators

Da je iza Petrova bio mali švabo ili nedajbože matori bilo bi ili kršenja ili preticanja...ipak je ovi F1 i borba za prvaka a ne ekipno prvenstvo u curlingu

Jelc je offline  
Staro 15.11.2010., 14:59   #854
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Drago mi se zbog Vettela, bolje on nego itko drugi, kad već Alonso nije uspio.
Premda Alonsa ne volim kao vozača, a volim propetog konjića što je malo kontradiktorno al hebga, ovaj put su iz boksa stvarno usrali motku.
Jednostavno neoprostiva greška što nisu čekali da i RBR i Mercedes krenu u boks na izmjenu guma.
U svakom slučaju, meni je utrka bila zanimljiva, čekao sam da se nekome od vodećih, ili Alonsu pokvari motor, pa da prebacim program, ali ovako sam gledao do kraja
Staro 15.11.2010., 15:21   #855
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
Alonsa ne volim kao vozača, a volim propetog konjića što je malo kontradiktorno
Pa, takvo razmišljanje je kod većine navijača

Jelc je offline  
Staro 15.11.2010., 16:26   #856
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Očekivanja za iduću sezonu: povratak Schummija na postolje, brži Ferrari, brži Mercedes GP i veći pritisak ostalih na RBR

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline  
Staro 15.11.2010., 16:27   #857
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Ovo mi je super. Unatoč činjenici da su obje toyote ostale na gumama za suho tada, i usprkos činjenici da je u zadnjem krugu kiša pojačala i još jednoj činjenici da su obje toyote imale 1:44:xxx vrijeme u zadnjem krugu a svi ostali oko 1:30:xxx, i dalje se nađe neki mrzitelj koji će reći kako je to namješteno i plaćeno od strane McLarena. jao... gdje je smalić za facepalm?
Sezona 2008. je bila namjestena. eod. Ne od mclarena, nego indirektno od renoa. No ne vezano uz to, zasto te mogucnost da bi u McLarenu nesto takvo napravili zaprepascuje? Pogotovo jer su sezonu ranije optuzeni za kradju informacija od konkurencije.
Onaj gif je bio eto tako poziv na mali saljivi flejmwar, ali naravno da ce neka nabrijana muva doletit i uljepit se.

btw. taj fejspalm shit je davno postala otrcana fora

ONT: I ja preferiram Ferrari, ali isto tako Alonso mi nije neki. Nemam nis protiv njega, al mi je onak - mlak, bez zara Massa mi je dosta bolji, no Kimi je bio car, a Schumacher direktor svemira za sve njih. Doslo mi ga bas zao kako je nemocno gledao iz bokseva ovu cetvoricu u borbi za naslov, a siguran sam da bi on tu dodatnog belaja napravio ^^
tole_ je offline  
Staro 15.11.2010., 18:49   #858
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

I ja mislim da je KERS dobra stvar, ali momčadi jednostavno nisu imale dovoljno vremena razviti to kako spada i na kraju je KERS bio praktički nepotreban teret.
Kako KERS spada u "zelene" tehnologije, tako ćemo vjerojatno gledati turbo motore po nekim špekulacijama od sezone 2013.
Iako vjerojatno ne budu (nažalost) bili motori poput onih iz slavne turbo ere... BMW-ova četverocilindrična turbo beštija koja je debitirala već davne 1983. bila je sposobna iz 1.5 litre obujma izvlačiti oko 1500 ks pri 11 000 o/min.
Obratite pozornost na omjer veličine turbo punjača i samog motora .
Turbo motorima se naravno veselim, a kako F1 predstavlja sam vrh motorsporta i postignuća u tehnologiji, čudi me što još nisu uveli turbo motore. Ipak atmosferski motori polako prelaze u prošlo-svršeno vrijeme a budućnost je u motorima s prednabijanjem.

Swarm dude je offline  
Staro 15.11.2010., 18:53   #859
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
I ja mislim da je KERS dobra stvar, ali momčadi jednostavno nisu imale dovoljno vremena razviti to kako spada i na kraju je KERS bio praktički nepotreban teret.
Kako KERS spada u "zelene" tehnologije, tako ćemo vjerojatno gledati turbo motore po nekim špekulacijama od sezone 2013.
Iako vjerojatno ne budu (nažalost) bili motori poput onih iz slavne turbo ere... BMW-ova četverocilindrična turbo beštija koja je debitirala već davne 1983. je bila sposobna iz 1.5 litre obujma izvlačiti oko 1500 ks pri 11 000 o/min.
Obratite pozornost na omjer veličine turbo punjača i samog motora .
Turbo motorima se naravno veselim, a kako F1 predstavlja sam vrh motorsporta i postignuća u tehnologiji, čudi me još nisu uveli turbo motore. Ipak atmosferski motori polako prelaze u prošlo-svršeno vrijeme a budućnost je u motorima s prednabijanjem.

Neće ti turbo motori imat više od 950ks, nema šanse. Opet će im sterat da motor mora izdržat 2-3 utrke i to je to.

Jedino što više neće biti karakterističnog zvuka formule
Staro 15.11.2010., 18:59   #860
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Neće ti turbo motori imat više od 950ks, nema šanse. Opet će im sterat da motor mora izdržat 2-3 utrke i to je to.

Jedino što više neće biti karakterističnog zvuka formule
A čuj, zvuk je nešto što se stalno mijenjalo.
Kad pogledaš ni danas nije "karakterističan" zvuk formule kakav je bio prije 20 godina kad su žarili i palili V12 motori. Pa ni kakav je bio prije pet i više godina sa V10.
No dobro, manja je razlika u zvuku između V12 i V8 nego V8 i četverocilindričnog turba
Ali opet...neće F1 bolidi zvučati kao Honde Civic sa turbo punjačima, to je sigurno

@ Brko, agreed

Swarm dude je offline  
Staro 15.11.2010., 19:01   #861
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

U neče biti tako velika turbina. Otprilike če biti veličine šake A motori če biti 1.4 ili 1.6 sa 4 cilindra, snaga če biti do oko 700ks..U svakom slučaju bude zanimljivo.Baš me zanima kak bude to zvučalo.

Nažalost ovak nekaj više nečemo čuti
http://www.youtube.com/watch?v=lbKWPPYbM2w
Bravo je offline  
Staro 15.11.2010., 19:08   #862
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Citiraj:
Nažalost ovak nekaj više nečemo čuti
http://www.youtube.com/watch?v=lbKWPPYbM2w
Lako za Ferrari, šteta što ovakva sonata nije dulje trajala u F1 povijesti.

Swarm dude je offline  
Staro 15.11.2010., 19:14   #863
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Nije toliki problem malo cilindara, al nema više ni okretaja. Oko 11k max će biti.

@Brko jesi gledao TG il šta je to već bilo kad je hamilton vozio staru hondu sa turbom i ručnim mjenjačem? To su bila vremena a ne ova digitalija
Staro 15.11.2010., 19:22   #864
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Ma sve ide u qjurc..
Koja gužva u Monzi, Šumi umalo da nije nekog zgazio
http://www.youtube.com/watch?v=xqz0w...eature=related
Bravo je offline  
Staro 15.11.2010., 19:52   #865
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
GPWeek

Sad znamo zašto je Alonso izgubio naslov.
Veli Petrov:
Citiraj:
please ask Vettel how much he wants to pay me to help, and then we go to Ferrari and ask them the same too. Then whoever gives the most, we see!"
Petrov: No qualms about racing Alonso
kian je offline  
Staro 16.11.2010., 19:09   #866
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Kaze Petrov:
"If he got close enough to attack quite aggressively, I would maybe not fight too much because I did not want to touch with him because he is fighting for the championship. He was just once close enough for attacking.

Dobro je i reko. Alonso je napao, tj probao napasti jednom nakon toga nula.
Mozda i je izvukao maksimum iz sebe da proba proci naprijed ali ono mahanje na kraju trke prema petrovu je jadno. Dam se kladiti da ga vecina ljudi i nevoli radi takvih ispada njegovog karatera.
Navijam za ferrari ali Alonso mi uopce nije drag, a Vettel je zasluzeno odnio titulu sebi u regal. Cestitke
>>>KUKY<<< je offline  
Staro 16.11.2010., 22:46   #867
theorigigi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
"If he got close enough to attack quite aggressively, I would maybe not fight too much because I did not want to touch with him because he is fighting for the championship. He was just once close enough for attacking.
Odlična izjava i ništa krivo nije rekao....
theorigigi je offline  
Staro 17.11.2010., 14:03   #868
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Brko,ne ne
Svatko ima ispade svatko griješi, svatko ima karakter, svatko nekad popusti, zar je svatko od njih manje čovjek ili vozač ako nešto kaže ili napravi, e pa nije.
Mislim da je Schumacher po tome onda manje čovjek od Alonsa, no ja se s time nezamaram, ne mrzim nikoga a favoriziram samo jednoga

Volio bi kad bi formula 1 bila formula 1, kad nebi bilo glupe FIA-e, kad bi se sve rješavalo na stazi, kad bi se šakama šorali u boksu ili na konferenciji za novinare, radi nečije krive izjave ili nesportskog poteza na stazi. Opčenito mi f1 izgleda premirno i dosadno, ali ju zbog toga neču mrziti.
Bravo je offline  
Staro 17.11.2010., 14:38   #869
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Trebalo bi uvesti pravilo da je vozač obavezan u jednoj momčadi provesti najmanje 2 sezone prije prelaska u drugu. To bi već neke stvari malo začinilo. Alonso i Hamilton pa sad Vettel i Webber. Taman kad su se stvari počele sve više zakuhavati, sezona je gotova i slijede rošade, bezveze.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 18.11.2010., 18:22   #870
robertino
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Šumaher je ljudina naspram Alonsa. I za njega je izumitelj sporta i sportskog ponašanja.
pricas o onom liku koji se dvaput zabio u konkurente za naslov u tadasnjim zadnjim utrkama u sezoni?
robertino je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno