|
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Jel postoji jos vemil u rijeci?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
http://www.ve-mil.hr/ONama.aspx,po ovome ne
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Dobro da li Vemil tj. Unusmedia postoji u Splitu? Nisam dugo bio što je sa onom trgovinom na Poljudu kod Keruma?
![]() |
#845 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Mislim da ne postoji vise, ali za njima necu zalit, doduse zdrave konkurencije uvik fali. Imas Links, Filip informatiku (mSan distribucija), Tehnicara (Lost distribucija), Tron, HG-spot, VM racunala (Microline distribucija) i Procesor (nazalost distribucija =), za Techware i P.N.P. se ne isplati davati komentar. Nije bas neki spisak, al eto da se zna na sta je ST spao ![]()
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 05.08.2010. u 13:27. Razlog: Da malo ocrnim Procesor d.o.o. =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#847 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
A čuj meni je Vemil uvijek bio na drugom mjestu, iza Linksa naravno ![]() ![]()
![]() |
#848 |
Guest
|
malo OT , ajel neko zna kaj se s KVARKOM? nema gigabyte ploča više , Informatika se svodi na mem. kartice , zvučnike i nešto periferije? Pa kaj nisu oni bili jedni od "jačih" u maloprodaji tamo 2006? |
![]() |
![]() |
#849 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Kvark?! Otkud si njih izvukao čovječe? ![]() Tamo sam sve skupa kupio jednu pržilicu i Smartbox napajanje koje se skurilo i povuklo mi i ploču sa sobom ![]() Nikad mi nisu baš ulijevali pouzdanje i slovili kao neke krupne ribe maloprodaje, bar ne tu kod nas u Rijeci.
![]() |
#850 |
Stari član
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel ima neko iskustva sa "Anusmedijom" u novije vrijeme da mu je riknuo hard po garancijom? Ja sam kupio Seagate Baracudu 250gb prije 2g i neki dan je rikno. Dućan u kojem sam to kupio je nekad prije bio Vemil partner tj. zvao se baš Vemil i sad kad sam mu odnio hard sa računom i garancijom, čovjek je isprobo, utvrdio da nevalja i reko mi da sam to pošaljem Šupcima HPexpressom što i učinjeh uz naznaku ZA SERVIS. Uglavnom, slao sam im dan prije mail da vidim šta treba u takvom slučaju ali nisu ništa odgovorili ni dan danas. Hard im je poslan u utorak i dobili su ga u srijedu prijepodne. Neznam jel priznaju te garancije i račune za hardove od Vemila? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
kako oni sad obavljaju povratke proizvoda na garanciju? za unusmedia ima samo jedan servis broj na koji se nitko ne javlja, a vemil ne postoji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Stari član
|
Ja danas zvao na broj 01 6389 350 i javila se centrala koja kaže da odabereš broj 2 za servis. Javio mi se neki dečko,onak po glasu mlađe dobi. Uglavnom, pitao sam ga zašto banda nije preuzela paket koji sam im poslao na servis (HDD po garancijom), a on meni kaže da ne preuzimaju pakete za koje se plaća poštarina nego da ja pošaljem ponovo pa će oni meni vratiti novi uređaj o njihovom trošku. Kompliciraju bezveze, mogli su platit sada i preuzeti HDD i onda meni poslati novi o mom trošku i opet dođe na isto. Sad sam moro platit 63kn jer sam dobio paket nazad nakon 10 dana i još 20kn za ponovo slanje. Sad će valjda poslat novi hard, bilo bi lijepo kad bi poslali Seagate od 500gb jer ovih od 250 više nema, a koštaju približno isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
to je na zalost uvijek tako... trosak slanja NA servis placa kupac... trosak slanja SA servisa placa servis... osim ako nije drugacije navedeno... recimo GMC na svojem jamstvenom listu navodi da u slucaju kvara, kupac o njihovom trosku moze poslati paket putem city expressa... ali u vecini slucajeva kupac mora o vlastitom trosku poslat... edit: sto se tice vemila/unusmedia... uz hdd im MORAS poslat racun i jamstveni list (onaj mali papiric na kojem pise da je vemil doo uvoznik tog artikla)... inace ce ti odbit reklamaciju ![]() edit2: meni su tako odbili reklamaciju, jer nisam prilozio jamstveni list... Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 12.08.2010. u 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 | |
Stari član
|
Citiraj:
Je, poslo sam im sve to, i račun i jamstveni list u kompletu. Tak mi je i dečko reko da to obavezno pošaljem i da će oni to u najkraćem roku pogledati i poslati mi drugi hard. Račun sam doduše poslao fotokopiju a original je kod mene zlu netrebalo ako se netko tamo počne pravit grbav da ga nisam poslo ili sl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ja imam samo onaj ispisani racun ![]() I sad nemogu hdd reklamirat?
![]() |
![]() |
#857 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mozes probati, a ishod bude neizvjestan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
moglo bi mu se dogoditi da mu kažu da je uvoznik ovog diska Elkotech, kao npr u mom slučaju, pa ga niau htjeli primiti. radilo se isto o seagate, ali 500GB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo, moram jednostavno moram pohvaliti ljude u Gigabyte-u. Pred jedno 3 tjedna kontaktirao sa Unusmediu u vezi reklamacije Gigabyte Radeon HD4870 grafičke kartice. Kartica je davala artefakte u igrama, i točkice u Windowsima, te je još bila pod garancijom 3 mjeseca. Uglavnom, oni su mi odgovorili da nemaju ugovor sa Gigabyte-om, te da im nemogu poslati karticu na garanciju, rekli su mi da kontaktiram Gigabyte ili eventualno njihovog uvoznika Microline. Ništa kontaktirao sam Gigabyte, sve im lijepo objasnio, poslikao karticu (naljepnicu s modelom kartice, račun, serijski broj), te su mi jučer rekli da nemaju više u zalihama Radeon HD4870, te su mi ponudili Upgrade na Radeon HD5770 1GB, ništa prihvatio sam ponudu, i sad eto čekam novu karticu, jeste da sam čekao 3 tjedna, ali ipak je vrijedilo. Ako hoćete imam i snimljen transkript dogovora u PDF-u između Gigabyte-a i mene.
![]() |
#861 |
Stari član
|
Ja poslo shebani hard shupak-mediji, priložio račun, garanciju i kratak opis kvara. To je bilo 12.8., a neki dan sam zvao da vidim gdje je zapelo i neki prištavac(sudeći po glasu) me lagano odjebaus i to tako arogantno da me nije pustio niti da završim misao nego me prekide i reče "znate mi imamo pravo po zakonu držati uređaj na popravku 45 dana" i poklopi mi slušalicu skoro. Hebo sam mu mamicu, meni komp u banani zbog njihove aljkavosti, a njima treba 45 dana da zamjene hard i daju mi novi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
meni su do sada 2 stvari iz vemila riknule. Jedan hard (ne sjećam se marke) i logitch zvučnici. Zamjenili su mi u roku 5 minuta sa boljim proizvodom jer onog mog više nije bilo. Samo pohvale |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Informatika vrbani (ex vemil) pisamce
Dobio danas u sanducic plavu kuvertu ovog sadrzaja: ![]() Koliko sam uspio saznati preko googla, "informatika vrbani" je novo ime za "vemil" koji je otisao u stecaj. Prema vemilu nisam imao nikakvih duganja pa mi nije jasno odakle ovo se stvorilo. Je li dobio jos tko ovo pisamce ?? Ke da radim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ignore (barem tako dugo dok ti ne navedu razloge duga) ![]() navodno si duzan vemilu, a vemila vise nema ![]() isto tako da je vemil tebi duzan, mislis bi ti informatika vrbani isplatila? ![]() makar, nebi se čudil da je to neka muljaža :\ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nasao sam koji racun, nesto iz 7mj 2009g. al uredno placeno, poslat cu im uplatnicu pa nek se slikaju s njom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Netko to od pojedinaca muze pare po onom "ako prođe, prođe". Ako imaš vremena i imalo živaca, bilo bi lijepo ispitat te podatke i komad papira. Probaj odnijet na policiju, jer ovo je prevršilo svaku mjeru, stvarno nije normalno u slučaju da se radi o ovom u prvoj rečenici. Isto tak, ako dođeš u kontakt sa "stečajnim upraviteljom" pitaj ti njega kome se možeš obratit za reklamacije koje u Unusu ne primaju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|