|
![]() |
#841 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
dns sam tek skonto da buraz ima na E4500 veliko stock kuler duplo je veci od ovog moga na E8400 neki je tanani, dali su bolji ovi veci?? zanima me kak dapodesim na biosu dami hladi proc uvijek na 40-45C* znaci da uvijek hladi od te temperature, jer npr. bude 52C* on meni drzi na 900RPM nije ni to ultra velika temp ali ono...
#842 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#844 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() nego baš malo gledam ovi današnji zračni hladnjaci svi imaju od 6heat pajpova pa na dalje...... kada izađu kuleri koji teže +1kg(baš me zanima kak bu to izgledalo) to bu onda posla u kućištu ![]() do tada koristim fosila TT Big Typhuna ![]()
![]() |
#845 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#850 | |
Creepshow
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Bolje kupi još 2GB rama za Triple, više koristi od toga nego do novog kulera |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
#853 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#857 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
jel se to meni samo cini ili se varam ali vecina LGA 1156 maticnih ima memoriske slotove blizu procesora za razliku od starijih tipova ploca bilo za Intela ili AMD-a
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
#858 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
jel zna netko gdje bi u hrvatskoj mogao kupit NH-D14 posto narucivanje izvana ne dolazi u obzir zato sto nemam kreditnu. |
![]() |
![]() |
#860 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo i mene u i5 vodama i odmah bam u glavu. Nažalost moj poprilično egzotični Titan Fenrir (čitaj nema nikakve opreme, a ni coolera samog kod nas za kupit) ne paše na i5. Ide na I7, LGA775 i sve AMD platforme, ali ne i na i5. Ova stock zujalica me izluđuje, a komp tek radi pola sata. Da li ima tko kakvu ideju kako pripasati ovo djubre na i5 ili da li bi mi možda od nekog drugog coolera pasao mounting kit? |
![]() |
![]() |
#861 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#862 |
Civic (ab)user
|
@ danc00 ma nema push pinova na cooleru. Ide vijak kroz rupe na križu koji pričvršćuje bazu coolera s gornje strane. Možda bi se dalo izbušit "meso" između rupa za 775 i 1366 na tom križu da mogu vijci proć. Ne vjerujem da bi prošli kroz 775 rupe jer su te rupe napravljene dosta precizno tj. i tvornički vijci koji su poprilično tanki ulaze na "knap". Ostaje problem kaj nemam di napravit backplate. Kupio bih i od nekog drugog coolera ali nisam uspio pronaći ništa što bio mi odgovaralo. edit: da li ima negdje za skinuti šablona ili pozicije za rupe lga 1156 pa da dam to nekom metalcu da mi napravi? |
![]() |
![]() |
#863 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Jel ti ovak nest odgovara? http://www.swiftnets.com/assets/imag...%20webx780.jpg A to je odavde: http://www.swiftnets.com/products/Apogee-xt.asp
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#864 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Samo napravi backplate i probaj, dobro će ti doći, samo ga zaštiti ak bude od metala, da nebu bijelih dimova i sl. http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=405 Recimo kaj sam ja napravil za gladiatora, onda nije bilo kulera za 1156, pa sam napravil backplate, obljepio folijom i služi vrhunski! |
|
![]() |
![]() |
#865 |
Civic (ab)user
|
@ danc00 Recimo da si mi dao ideju kako to napraviti iako ja moram preraditi i gornji nosač jer nemam nožice kao ti na cooleru već mi cooler drži križ koji ima rupe u sebi. Vidim da na tvom backplateu nema rupe u sredini. Meni na Asusici smeta nosač retention bracketa da bih montirao backplate bez rupe tj čini mi se sve to nekako preklimavo da naslonim backplate direkt na taj nosač od socketa. @ ti.le thx za nacrt, sad još da nađem nekog bravara da mi to napravi i hladit će se i5 ko mutav ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam na sonicu napravio ovalne rupe slično kao na gornjem nacrtu. originalne vijke (mislim M3) sam zamijenio sa M4 i montirao tower na s.1156. mislim da ne bih imao problema montirati ga na isti način i na s.1366... backplate sonic nema, ali bi se vrlo jednostavno dao preraditi i neki originalni. |
![]() |
![]() |
#868 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Kak netreba backplate, kaj si samo stegnul šarafe direkt na ploču? Tj na rupe sa sadnje strane? |
|
![]() |
![]() |
#870 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas