|
![]() |
#842 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Rekao je da su mu Amerikanci dali golde i wep da se bori za nas . ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#850 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da, vidim. Ovo mi je prva veca bitka, pa tek sad hvatam stvari.... Pa nekako strepim, imamo li mi neku elitu spremnu napravit 100 000 damagea ![]() Ili amere koji se sad bude da udaraju malo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#852 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma dobro, brijem da bi -100 000 u zadnjih sat vremena bilo dosta, ne? Nerviraju me ovi sta se bore u RW. I sta ne mogu na chat vec neko vrijeme. Ne znam sta se dogadja osim blesavih novinskih clanaka. Treba ic van slavit, a ja ovdje cekam ![]()
![]() |
#853 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Ne se boj ![]() U Lionkingu je u zadnih 5 min palo preko 500k ![]() Btw., nemoj se zabrinuti na kraju bitke kad će izgledati kao da se još bore ljudi, to server presporo vrti borbe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Zato sto je u Kini zid bio puno manji i bile su vece sanse da se to uzme Mađarima. Zmaj, nakon borbe u Kini gro se njih tankalo iz Amerike i bezveze bacalo stetu jer se moglo mnogo bolje napraviti da Kina pokori Mađare i onda Amerika pokori Kineze. ![]()
![]() |
#867 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Poljska i Spanjolska i dalje deru, Grcka je vratila inicijativu, a Rumunjska sve svoje regije, tako da poraz u Hello Kitty nije ni skroz neuspjeh... a uvijek mogu opet napasti kad se malo golda slegne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Guest
|
Španjolska i Poljska se drže.. Sad su i Česi napali Njemačku, mi smo izbrisali Sloveniju s karte, Rumunjska i Grčka će izgleda izbrisati Bugarsku.. Kad padne Kitty, valjalo bi odmah napasti mađare zajedno s Rumunjima da ih dokrajčimo. ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
A sto je sa Srbijom? Kako to da nas oni ne napadaju? Sire se na istok, do Tokija. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|