|
![]() |
#842 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Imam problema sa iMONom ![]() ![]() ![]() Citiraj:
Ovo ti treba HP IR ili nešto poput toga, al ovo je provjereno. Bio je na tržnjaku jedan negdjeprije.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#844 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Premium
|
![]() |
#846 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() iMON imaš na ebayu, samo je cijena zeru viša iako iMON se kupuje više zbog VFDa, nego zbog daljinskog koji brat bratu i nije prekvalitetan i premoćan sam po sebi. Jedino što je podrška za njega, odnosno sam iMON velika pa se to sve anulira. iMON, ultraBay, laptop Ako ti je potreban samo daljinski i neželiš/netrebaš VFD, ima boljih jeftinijih rješenja, odnosno miljama boljih za tu sumu novaca.
![]() |
![]() |
#847 |
Guest
|
@Pupo pogledaj na njihovom forumu i skini zadnju betu. Također, jedino kaj mi pada na pamet da su budale iz soundgrapha mozda probale dodati svoju "nativnu" podršku programu koji koristiš pa zbog toga je zblesiran. Jesi stavio mozda ono "force all sounds". Meni sa tom opcijom uvijek sve radilo super. Equalizer je derao na svakom govnu osim recimo xbmc-a gdje mi je narihtan njegov programček! |
![]() |
![]() |
#848 |
Premium
|
Probaj sa zadnjim verzijama iMOn managera. Ja konkretno imam 7.95 koji radi odlicno. Sad vidim da je izasao 7.97 pa pokusaj i sa njime. A za detaljan prikaz XBMC-a na imonu imas XBMConIMON zadnji SS i video. Sa lcd-om radi odlicno, a kako i da li radi sa VFD-om ... testiraj!
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 23.03.2011. u 10:56. Razlog: Dodan video |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() ![]() Jedino mi se XBMConIMON neće konektat. Letimično sam preletio forum, nešto u vezi 64bitnih windowsa valjda. Moram se s tim pozabavit kad prođe vikend. Što se tiče daljinskog, napokon sam malo pogledao crteže po tipkama ![]() ![]() al ga i ja otkrivam toplu vodu
![]() |
![]() |
#850 |
Guest
|
Meni dela taj imon na windows 7 64bit A to si mislio pod strelice ![]() Ja sam mislio da kukaš kaj baš ne izgledaju kao strelice. Netko je to spominjao prije. Meni je bolje ovak, nije da mi je problem onu gore tipku hitit kad mi treba "miš" za neš hitno, a i skroz ugodno je ići lijevo i desno sa ovim. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#852 |
Premium
|
Meni iMON radi najnormalnije na w7 64bit. A XBMConIMON patch trebas podesiti i u XBMCu i u samom PATCHU. Postacu SSove kasnije jer i ja sam se izjebo sa time jer tip nije bas najbolje objasnio sta je sve potrebno.
![]() |
#853 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Ne treba mi nikakav vfd vec samo daljinski koji normalno radi s xbc-om Taj iz lidla je dobar s hp receiverom?
Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 24.03.2011. u 13:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Majku mu... Nakon što su ti ljudi nabrojali sve žive opcije, a ti opet po svom... Da ne spominjem cijelu stranicu na wiki.xbmc.org koja sadržava sve živo i neživo o kontroliranju xbmc-a sa daljincem. Možda nisu bili dovoljno jasni? Opcije: a) Kupiti sa ebaya HP MCE daljinski sa HP IR u paketu. (cijena od 18$ sa shippingom) b) Kupi HP IR negdje i ovaj univerzalac iz lidla. (skuplje i kompliciranije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Super stvarčica je ovaj Lenovo. Jedino mi fale funkcijske tipke (ali ionako to ne koristiš u XBMC-u), ali koristiš na kompu i sama kuglica je prelabava. Ako ga ne držiš koliko toliko vodoravno dođe do toga da ti strelica miša pobjegne "sama od sebe". i naravno, faza prilagođavanja na raspored tipki i ako imaš čevape od prstiju na to da su tipke minimalizam. No, opet - sve stvar prilagodbe.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Ako imas para viska, pogledaj si Logitech Harmony, neki od slabijih modela. Jači su preskupi
![]() |
![]() |
#859 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Još uvijek muku mučim s ovim XBMC on iMON, odnosno s Connectom. Stalno mi izbacuje eror kod pokušaja povezivanja. Malo sam prošao temu tamo ali neće pa neće. Podesio sam IP koji imam u mreži, podesio sam portove svagdje iste, i u XBMCu, i u iMONu i u XBMConiMONu, u iMON Manageru sam isključio "Media Information" u FrontViewu, u XBMCu sam podesio da dozvoli kontrolu aplikacije preko HTTP protokola, i ono Dozvoli programima na ovom sistemu da upravljaju XBMCom al neće pa neće. Ima tko kakav hint? EDIT: Proradilo, mamicu mu al nemam pojma zašto EDIT2: Opet neradi ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 30.03.2011. u 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#861 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Tnx. Proradilo mi je bilo već, nakon izlaska i ulaska u sve ponovno. Iako nisam siguran koliko dobro radi. Recimo uđem u XBMC, upalim neki film tipa Avatar i napiše mi i onda nakon par sekundi prebaci opet na sat. Očekivao sam neki progress bar tokom filma il tako nešto. Neznam, možda je do ograničenja VFDa
![]() |
#862 |
Guest
|
Meni stoji ime filma, progress bar, tip sadržaja, ono gore lijevo se vrti, desno mi je upaljeno da ide stereo van etc. Sve radi ko iz pičke :P Čak za muziku ne trebam ni telku imat upaljen jer mogu naći prek menija kaj hoću :P Iako bi osobno više volio da umjesto imena ide equalizer (ali sa progress barom i svime kaj inače ima) |
![]() |
![]() |
#863 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#864 |
Premium
|
Meni isto kao i mad_duke-u prikazuju se kompletno sve informacije, progres bar gornji/doljnji, rotacija diska, tip medija, tip zvuka, kombinacija zvucnika. U biti mozes vidjeti na onom video klipu. Jedino gdje ti se mogu desavati problemi su kod porta. Na njega obrati pozornost i ako ti je port 8080 koji oni predlazu zauzet od strane dr. programa, odaberi sljedeci, ali onda ih uskladi u XBMC-u i u patchu. IP adresa je fixna, nju i jedino nju stavljas, ne svoju staticni ili neku dr.
![]() |
#865 |
Premium
|
Partnership with Sony, Movie streaming Add-on unveiled
![]() Today we are proud to announce an exciting new partnership. In early May 2010, a representative at Sony Japan’s Home Theater and Console division expressed interest in using XBMC as a delivery platform for its newest content. After nearly a year of development, we have delivered a product that is suitable for deployment into millions of living-rooms, backed by Sony’s reputation for delivering high-quality standards-compliant hardware and software. We believe that within 3 months, we will have a new appliance on store shelves that will revolutionize the industry. The XBMC team is also excited to be a part of Sony’s Home Theater and Consoles division, where free-thinking developers are regarded highly. What does this mean for XBMC? The sky is the limit. Combined with Sony’s impeccable reputation in tech crowds, we anticipate that the platform will be a quick success in the retail market. Sadly, the XBMC source will be closed in the future (all developers unanimously agreed to assigning a proprietary license), but we believe this is the right move going forward. As Jonathan Marshall, XBMC Foundation President put it, “While the free and open-source model worked well when we were all still in our parents’ basements, now that we’ve been showered with gifts from our new friends at Sony, we understand that it is not sustainable in the long-term; DRM is the way of the future.” We realize that some may see this as abandoning our principles, so we have used our new partner’s influence to secure a special treat for XBMC’s existing users. For the next year, we are able to bring you the latest box-office top-10 movies in 1080p quality, some before the Blu-Rays even hit the store shelves. The best part is, they are free of charge! Just check out the ‘Blu-Ray Movie Streamer’ plugin, available now in the XBMC add-on browser. We understand that not everyone will agree with our decision here, but we assure you, it’s for the best. Stay tuned for more as the details unfold! Izvor: http://xbmc.org/ _____________ Najebali smo sa Slonijem za vratom ...
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 02.04.2011. u 02:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jos su si dali truda pa napravili prvo aprilski addon MEGALOL ![]()
![]() |
![]() |
#868 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
trakt.tv trakt is a TV show and movie recommendation service. Just browse around the site and you'll see how the community drives the content. Everything from trending shows and movies to personal recommendations are directly influenced by the trakt community. trakt is also a great way to keep a comprehensive history of all tv shows and movies you have watched. Use one of our supported media center plugins and start sending us this data automatically. Once it's setup, we'll keep tracking your history effortlessly in the background.Most Popular TV shows + Most Popular movies |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
|
Xbmc commander Movie Library TV Show Library Music Library http://www.xbmc-commander.com/ iPhone, a pretpostavljam i android app za upravljanje i nadzor nad Xbmc-om. Odlican, mocan i prelijep app. Zgodna stvar je da s njim svoju kolekciju uvijek imate u đepu spremnu na uvid jer app prilikom spajanja na Xbmc povuce u sebe cijele library-e. App multimediju prezentira pomocu covera; oznacava sto je pogledano. Kod serija banerom prikazuje serije, a coverima sezone unutar serije. Podrzani su i drugi prikazi, ali ovaj mi je najzgodniji. http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=81018
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 02.05.2011. u 09:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|