|
![]() |
#841 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Također zadnji setpoint. Na verziju 10.xx, u verziji 11 mi radi, u alfi nije ali u beti sad radi.
![]() |
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Možda si stisnul da ne nećeš da ti se pohrani šifra za tu stranicu/forum pa ti zato izgleda kao da ne pamti, ili si nekaj krivo upisal. Idi na Izbornik, Postavke, Izbriši osobne podatke, Detaljne opcije, Upravljanje lozinkama i tam izbriši stavke od svih problematičnih stranica pa onda ponovno probaj ulogirati na te stranice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#844 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
... Zadnje izmijenjeno od: McG. 15.11.2011. u 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Odlicna 11. verzija Opere, popravili su tj. modernizirali neke feature. Wide-screen thumbnailovi na speed-dial screenu (5x5), brzina pokretanja samog programa te stranica/tabova, optimiziranija tj. brza - primjer kad je otvoreno dosta tabova (50+), itd... Meni je osobno bolja u svakom pogledu naspram 10.63, barem zasada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Koristim ju sad neko vrijeme i zadovoljan, mnogo bolje mi radi nego Firefox. No ima stvar koja me živcira a to je da bookmarkse nemogu otvarat u novom tabu(ni srednji klik ni desni klik-new tab). Ima kakvo rješenje za to? I na speed dialu nije moguće nikako napravit više od 5x5? |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
jedna sitnica.... dok prelazim preko linkova, dolje mi prikazuje njihove adrese (linkove)... volio bi to iskljucit, jer se remeti sa search tabovima koje sam slozio da budu dole, pa ako zna netko, tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
@ biser, ne, ne nisu postojali u wide formatu. Bilo je wide tipa 5x4 ali je thumb bio 5:4 formata a sad je wide i thumb. 11 je još beta, tak da jezici nisu uključeni Ako hočeš napraviti upgrade sa 10.x na 11 onda odredi da je install folder onaj u kojem je i opera od prije i on će ti ponuditi upgrade.
![]() |
#856 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Samo stavi kvačice na obje opcije (kopiraj ih u address bar): opera:config#UserPrefs|EnableOnDemandPlugin opera:config#UserPrefs|EnableOnDemandPluginPlaceholder Na taj način ćeš dobiti "Play" gumb kao i na FF-u.
![]() |
![]() |
#857 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
hvala artistar :-) EDIT: napokon "Instant" otvaranje ... ak je sad ovak brzo na 10..63 s iskljucenim flashom, koji mi treba jedino na youtube-u ![]() ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 01.12.2010. u 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
apsolventus
|
meni na 11 beti ne radi dobro find in page, pregledava samo neke frameove, zna se vuć kod prebacivanja između tabova, mislim da javascript ponekad opako koči rad i dalje sam najzadovoljniji s 10.00 alpha ![]() kopirati aplication data\opera u opera beta i sve zapamti, naravno da neće automatski stavit betu preko stabilne verzije
![]() |
#859 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Btw, mogla bi ona adblock ekstenzija u 11-ici biti još znatno naprednija od ovog integriranog adblockera. Neki dan sam je probao, dok je još alpha bila vani, ali nije radila. Možda s betom bolje radi...
![]() |
![]() |
#860 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako natjerat operu da otvara linkove sa neke stranice uz tu stranicu, ali da klikom na novi tab otvara tab na posljednjem mjestu? Znaci, kada ukljucim "open new tab next to active" onda mi i new tab otvara uz trenutno aktivnu stranicu, a ne na kraju liste tabova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
|
pa ta opcija koju si ti stavio pod navodnike, i otvara novi tab do aktivnog isto tako i link...koliko mi je poznato...ali nemozes namjestiti da tab ostavis da otvara na zadnje a link pored
![]() |
#862 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
U Operi 11, svaki put kad kliknem na neki thumb iz Speed Dial-a, adresa se nađe i u address baru (drop down). Tog nije bilo prije. Imali još netko takav problem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() Inace je normalno kad stisnes na neki link i otvori se ta stranica da u address baru pise adresa stranice, ne kuzim kaj to smeta? :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Instalirao i sve super za sad, jedino me smeta što u Speed dialu sliku nisu skroz do teksta kao prije već su skraćene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne u address baru, nego drop down. Kao da upišeš adresu ručno, pa ti ostane. E tu mi baca sve linkove iz speed dial-a kad ih poklikam. Tog nije bilo u prijašnjoj verzij i smeta me da je tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Opet su vratili thumbove u 4:3 format ![]() |
![]() |
![]() |
|
|