|
![]() |
#8641 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne znam, meni je hangover 2 bezveze. Nastranu par dobrih fora (prostitutka ![]() Ovaj 3 idiots mi stoji na kompu valjda otkad je izasao. Jedan od onih koje necu lako pogledat, nemam muda 3 ure gledat komediju ![]() @wnbeeeE: dobro, ja sam na visku piva i ostalog umirao od smijeha na apokalipsu danas, tako da nisi mjerodavan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 12.01.2012. u 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8642 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
neznam ja sam se valjda jedini kesio ko idiot na hangover 2, to mora biti zbog tih par pivi da ga hebeš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8643 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
jesi gledao Your Highness ? ak nisi obavezno pogledaj nasmijat ćeš se ko lud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8645 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8646 |
Premium
|
hmm, ja bi baš rekao da je suprotno. Ali dobro, svako svoj ukus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8648 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Phone Booth - super triler, ni u jednom trenutku dosadan. Jedan od rijetkih filmova koje nisam nikad pauziro ili nešto slično nego pogledao u komadu. No to je možda što nije dugačak film. ![]() Grindhouse - ovo gledam svake godine. Rodriguez i Tarantino napravili odličan posao. Stvarno predobra stvar. Tko nije, mora pogledati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8649 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Tinker Tailor Soldier Spy- fenomenalan film. Najbolji film 2011(vjerojatno jer volim tu tematiku). Nakon dosta prosječnih i loših filmova ovaj je ipak osvjetlao 2011. Nekima se vjerojatno neće svidjeti, prema komentarima je čak nekima konfuzan. Film je temeljen na knjizi, a ako nekoga zanima ima i odlična mini-serija iz ´71. La piel que habito(The skin I live in)- također fenomenalan film. Uz prethodni film jedan od boljih prošle godine. Bizarno je normalno u ovome filmu Friends with benefits- solidna komedija. Justin nije uvjerljiv, no prolazno. Contagion- zanimljiv film, no kako sam na trenutke bio zaspao u filmu nekako mi nedorečeno završava? Moguć nastavak?! Johnny English Reborn- nastavak popularne komedije no nije mi nešto. Ima nekoliko zanimljivi trenutaka i fora no to je to, ništa više od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8650 |
Guest
|
Kill List 2011 Vrlo dobar britanski horror-triler! 7/10 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8651 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogledao i ja Johnny English Reborn. Očekivao sam glup film, dobija sam hrpu klišeja, ali ono GLUPIH, totalno ižvakanih, "totalno znaš kako će film završiti" klišeja. Totalno razočaran, jer prvi dio mi je bija predobar!
![]() |
#8652 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8653 | |
Premium
|
Citiraj:
Baš je odvratan film. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8654 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ima li neki drugi noviji film s western tematikom? Jel ovaj čemu: http://www.imdb.com/title/tt1629705/ ? |
|
![]() |
![]() |
#8655 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8656 |
Guest
|
Pogledao sam. Nije ni blizu originala (True Grit (1969)... Kojem biseru je palo na pamet raditi remake John Wayne-ovog filma? I to jednog od najboljih westerna! |
![]() |
![]() |
#8657 |
Guest
|
John Wayne je mnogo precijenjen! |
![]() |
![]() |
#8658 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8660 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#8661 |
Guest
|
Druga kategorija. Ima par OK westerna. Jedan od najboljih osobno mi je http://www.imdb.com/title/tt0040897/ ,a kaj se tiče "talijanskih", to su spaghetti westerni i spadaju u potpuno drugu kategoriju! |
![]() |
![]() |
#8662 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ne bi ja reka da su potpuno 'druga' kategorija, možda podkategorija jer ipak zadovoljavaju (osnovne) obrasce žanra i ukupno, bolje odgovaraju općem patternu nego npr. postmodernistički 'dead man'.... btw. izraz spaghetti ne bi komentira, amerikanci su idioti. slobodno povuci paralelu s njemačkom glazbenom scenom s kraja 60-ih i 'krautrock' kovanicom (i nazovi i britance istim izrazom ![]()
![]() |
#8663 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Upravo pogledao I am number four. Moja ocjena 3/10. Ako i toliko.
![]() |
#8664 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8665 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Parada Meni jedan od boljih filmova uopce. Nije mi do te pedersko-ustaske-cetnicko-siptarske sheme bio film koliko nisam znao kojim ce tijekom ici radnja ,a to mi je najdraze jer kad gledam 90 % filmova u prvih 20 minuta skuzis vec kraj. Sama poruka je jasna i ima dosta humoristicnih scena. Filmu dajem 9/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8666 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja pogledao ono kaj je u kinima , sad koji je to nastavak, kaj ej to neznam , Girl with the dragon tatoo se zove jel po americki - pa dobar mi je film.Isplati se otic u kino, iako traje 2.5 sata. Zanimljiv u svakom slucaju, prije filma nisam znao da je to ekranizirano po svedskoj knjizi, cemu vec, a dok sam gledao film sam stalno razmisljao kak cudno da glavni lik i likusa da nisu savrseno zgodna stvorenja kojima sve ide od ruke..reko to mi je nes cudno..sad vidim zasto, u originalu je radeno van praznoglave amerike., Sherlock - isto dobar , u rangu onog proslog , iako me onaj prosli mozda ipak malo vise zainteresirao, kao da je bio mrvicu zanimljiviji. No, meni su oba super , al mozda je do toga sto sam procitao valjda sve romane o Sherlocku, pa ono.. The guard - pogledao prije par mjeseci, svidio mi se, al meni se opcenito svida taj britanski nacin, britanski film, isto ko i serije njihove. Recimo usporedio bih taj film sa jednom serijom njihovom novijom , zove se "Shadow line" , jedna od boljih (kratka nazalost) serija koje sam gledao , mislim da ima 8 epizoda, jako dobro, bas te tjera da gledas dalje..kriminalisticka, ali stvarno zanimljiva , nije klasicna opet americka da WillSmith ide spasiti LA od zlih preprodavaca droge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8668 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8669 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8670 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledao In Time. Solidan filmek ali ništa posebno. ![]() Johnny English Reborn...užas. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|