|
![]() |
#8641 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8642 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jer je server u Nizozemskoj. zato je pod njihovom zastavom.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8643 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ok onda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8645 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8646 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ali to je mali problem posto se magnetska polja krizaju pa malo zna zahebavat: bonker2
![]() |
![]() |
#8647 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Unlimited FTP upload.
![]() |
![]() |
#8649 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
jesam ja išta predlagao-NISAM samo sam to rekao da se MOŽE. nisam rekao da to treba raditi, to je MOGUĆNOST : cheers2
![]() |
![]() |
#8650 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8652 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Nesto vas puno ima na forumu, niko ne igra na serveru. Ja ne mogu, "radim" nocnu ![]() i da! gonji decki - relax, udahnite duboko, opustite se, nista od dizanja temperature ![]()
![]() |
#8654 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8655 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8656 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Rak napisao : "Dosadan si. Ne mislim s tobom pregovarati oko ničega. Osobito stoga što nisi htio izaći sa server kada ti je bilo rečeno." "Imao ja autoritet u tvojim očima ili ne, igrati ćeš tek kada ti kazna istekne i ako se dalje budeš pristojno ponašao. Pa ti samo nastavi izigravati Kalimera. Možda mi i digneš tlak preko mjere." Ni u kojem slučaju nisam htio nikakve pregovore. Ja sam svoju kaznu zaradio tako kako jesam i takvu kakva je namjeravam ju odgulit do kraja ponosno uzdignutog čela. Samo sam se osvrnuo na ovo : " Originally Posted by notorious da pa aaa Nestrpljiv sam postao Kad se sjetim da imam ban jos do nedjelje.auuf Kad vas je bilo jučer il prekjučer 28 zamalo sam ušo al obuzdo sam se. Rak zasto si tako strog" Rak napisao: "Vratili se ostali, vrati se i ti na server." Dakle zanimalo me o čemu se tu radi. Jerbo ne znam o čemu se radi....a pošto je čovjek bio baniran do nedjelje ispada da je počinio teži prekršaj od mene jer ja sam dobio zabranu do srijede + zbog prigovora do petka, a on je sad "gore, pomilovan. Nije mi niti najmanje krivo što se čovjek vratio na server, samo sam htio čuti objašnjenje Rakovo. Da li su možda u pitanju osobne simpatije ili nešto treče ne zanima me ali mišljenja sam da ako se več primjenjuju neka pravila na ovom serveru da bi trebala biti jednaka za sve.
![]() |
#8657 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
@tomasini_ Pretjerujes oko bana u IGRI! Pa nije ti zabranio pristup frizideru pa gladujes... Suti i strpi se 3 dana jer ovako ces samo pokupiti ban4life... : hitthewa
![]() |
#8658 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8659 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A kaj ga napadate? čovjek je lijepo pitao zašto bi za njega vrijedila drugačija pravila. Obojica su pogriješila, dobila ban na određeno vrijeme, zašto bi jedan mogao igrat prije isteka bana, a drugi ne? Ako se da ban, onda se on mora odslužiti... Ćemu dvostruka mjerila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8660 | |
MadModerator
|
Citiraj:
Zaboravili ste da na serveru NE VLADA DEMOKRACIJA vec je onako kako RAK odluci. Istina da prije toga konzultira nas, al mi smo toliko GLUPI da se NISTA nemozemo dogovorit! Dosta pitanja ZASTO OVO ZASTO ONO!!!!!!! RAK je tako rekao i TAKO MORA BITI!!! Dosadni ste vise!!!
![]() |
![]() |
#8662 |
Premium
|
MadBoy napisao : "A zaboli te neka stvar. RAK je admin, kako on kaze tako mora bit! Ako RAK kaze da svi moramo brat jagode da bi igrali na serveru, svi cemo ic prvo brat jagode pa tek onda igrat na serveru." Gle ova tvoja izjava mi dovoljno govori o tebi. I molim te nemoj govorit o svima jer ja sigurno neču iči brat jagode ako mi branje u tom trenutku iz nekog razloga ne odgovara. Što ne znači da možda i bi išao u branje jagoda. Al i kad bih išao u branje jagoda, sigurno ne bih tokom branja prčio stražnjicu kao neki ovdje.... Bezveze je stvarno da se ovim forumom šire negativne vibracije. To mi nije namjera. Sve sam rekao u prethodnom postu. Prihvačam svoju kaznu i gulim ju do kraja. Želim samo znati zašto su se neki vratili prije reda na server.
![]() |
#8663 |
herr Flick
|
Decki smirite se, ovakvim raspravama necete postici nista. U vezi servera Rak je admin, on odlucuje i tako ce biti. Tako smo dogovorili i ne potezite stalno vec prozvakanu stvar. Ovakvih rasprava je vec bilo i nisu urodile nicim dobrim. Zato je Rakova zadnja i dosta vise o tome. End of story
![]() |
#8664 |
MadModerator
|
Ne derem se vec mi je dosta ovih gluposti. Nitko se nije ni sjetio raku reci hvala ili mu platiti pravu pivu. Coek se muci sa serverom, odvaja svoje vrijeme, nitko mu nista za to ne placa. Izgleda da smo svi zaboravili da i on ima svoje privatne probleme i zivot i mora zaradit pare, i da mu uopce nije potreba za***************ancija oko servera. Sumnjam da bi se itko isao svadjati sa adminom od recimo bihnet ili logosoft servera zato jer je dobio ban. Ono sto mi najvise ide na zivce je da ste zaboravili zbog cega je uopce inzajmljen server. Mene nije briga sta se igra, kako se igra, koja mapa (jedino ako je neka na kojoj ima malo fpsa), tko igra... sve dok je ekipa oke... al izgleda da ima pojedinaca koji ne igraju radi toga, vec da postignu sto vise killova i smeta im svaka sitnica koja im nije po volji. Za takve postoji mali milijun nacina da naprave svoj server i neka ga urede po svojoj volji i nek se igraju admina...ili neka odu igrati na druge servere... na ASE ih ima koliko hocete...
![]() |
#8665 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Smiriti strasti, moliti cu lijepo. Mirko, nemas se ti sto sa njime raspravljati. RAK je donio odluku. To se mora postivati. tomasini_, u cemu je problem? Ovi koji su se vratili, bili su izbaceni radi nedolaska na pocetak lige. Stvar je bila rijesena, i svi su vraceni u ligu. Ti si napravio teamkill u startu. Dobio si neku malu kaznicu za to. Nakon toga si se jos bunio, i nakon sto ti je RAK rekao da odes sa servera svojom voljom, to nisi ucinio. A mogao te je fino kickati. Pa si dobio produzenje. To odsluzi i vrati se u miru. Kraj ove price, bio sam jasan.
![]() |
#8666 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8667 |
Premium
|
MadBoy isto tako niti mene nije briga što se igra, kako i gdje. Zar misliš da bih se tu natezao da mi na ovom serveru nije gušt igrati? Naravno svaka dala Raku i drugim adminima ovog servera, sve to vezano uz brigu oko servera priznajem. Evo sad kad sam konačno počeo raditi planirao sam i financijski sudjelovati u održavanju servera. Ali nakon ovoga ostala mi je neka gorčina. Da, Rak je admin. Je li njegova zadnja? Jeste. Postoje li pravila na ovom serveru? Jesu li pravila jednaka za sve ? Evo to me kužiš ono zanima? Jer ako pravila nisu ista za sve onda nemamo o čemu raspravljati. Dakle Rače ?
![]() |
#8668 |
herr Flick
|
tomasini_ mi uzbrdo ti nizbrdo i obratno Atha ti je napisao razlog. Prekini vise tu raspravu, odguli do kraja i za 3 dana se vidimo na serveru
![]() |
#8669 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Tomasini_ Poklopi se ušima i nemoj više spamat. Server se plaća, a ti se još buniš, a nisam te vidio na platnom spisku. Rak i ekipa sve rade dobrovoljno i izabran je za Furera sa svim ovlastima. On je bog i kako kaže tako će bit. Ako kaže da od sad više nema servera onda ga više nema. Digo si mi tlak u sekundi, e da si mi na dohvat ruke.........
![]() |
#8670 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako ste krenuli s tim raspravama o banovima na vrlo dobrom ste putu da postanete kao Ogame forum, a to vam je cisto rasulo, anarhija i militarizam ![]() Jos ce se uskoro pojaviti pravilo za ovaj podforum da su rasprave o banovima najstroze zabranjene ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|