|
![]() |
#8611 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Oppo N1 Mini dobio cijenu - 430$ http://www.unwiredview.com/2014/06/0...ni-isnt-cheap/
#8612 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8615 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekran za iocean x7 mi dodje bez carine, zamijenim ga, ne radi, baca samo backlight bez slike..bit ce da su mi dali ekran za neku drugu verziju...sad ga vracat natrag, riskirat carinu na drugi...
#8616 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8617 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Evo ga u prodaji. OPO http://www.spemall.com/OnePlus-One-S...-3G-Ram_g.html |
![]() |
![]() |
#8618 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo su pretjerali sa cijenom jer je najavljena cijena od 300$ za 16Gb i 350$ za 64Gb verziju. Čekati ću da dođe u EU i da vidim neke reviewe jer je još uvijek nepoznanica za sve. http://www.phonearena.com/news/OnePl...veiled_id55452
#8620 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Hype je bio prevelik, stvorila su se nerealna očekivanja, a mob je sasvim prosječan u moru tih kineskih flagshipova... dosta tih stvari danas stvara baš marketing, umjesto specifikacija.
|
Oglas
|
|
![]() |
#8621 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Jiayu G4S Camera samples
Kako ja nemam vremena nešto pofotkati dijelim link na mtkforums gdje je netko okinuo par fotki, pa možete analizirati i kritizirati. ![]() Nadam se da se nisam napravio nešto suprotno poslovniku. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.06.2014. u 15:23. |
![]() |
![]() |
#8623 |
Antimićanin
|
Ne kužim zašto iste te slike ne postaš tu u temu... Samo thumbove stavi tu u temu i gotovo. Čemu linkanje drugih foruma...ti stavi svoje pa da vidimo onda. To kaj je slikao netko drugi, otom potom. |
![]() |
![]() |
#8624 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
|
![]() |
![]() |
#8625 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Po specifikacijama to izgleda odlicno. Prilicno sam zainteresiran za taj mob, ali to sa voucherima i ostalim mi se ne svidja. Kada izadje na trziste i prodje mjesec-dva vidjet ce se pravo stanje stvari a mozda i cijena padne makar malo, ili bar dodje na onu cijenu koju su najavili |
![]() |
![]() |
#8626 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Ak imate pozivnicu, cijena je ona napisana na njihovom sajtu. |
![]() |
![]() |
#8627 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
![]() Vivo i Oppo dolaze iz iste kuće, proizvode skupe i kvalitetne uređaje, a OPO je u biti Oppov proizvod, namijenjen "overseas" tržištima. Bez obzira na priču o privatnom biznisu bivšeg VP-a.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#8628 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
A drugo, Cyanogen romovi su komedija u zadnje vrijeme. No, nadajmo se da sam u krivu ![]() BTW, evo pukljavi GPS na Điđotu G4C ![]() ![]() Nakon 15-tak minuta. Jel to donekle OK? Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.06.2014. u 20:06. |
|
![]() |
![]() |
#8629 |
Registrirao User
|
Ne, to je donekle GPS. ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#8631 |
Registrirao User
|
A što sam ja cijelo vrijeme govorio zašto su na naslovnim stranicama šopova kjuboti i ostala žgadija. Ako su tebi davali za 75, onda ga banggod dobije za $50.
![]() |
![]() |
#8633 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Oni imaju 8 jezgara a samsung recimo samo 4. |
![]() |
![]() |
#8634 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
A i nisam te ja napao s ovim odgovorom, samo sam izbacio info da su ovi koji ga imaju rekli da nemaju nikakvih problema s temperaturom(zapravo da se uopće ne mijenja). Pa MS i ne mora najaviti podršku, dosad je i bilo neko pravilo da uređaj bude na popisu proizvođača, al pomalo se to mijenja. Znam da je WP puno zatvoreniji od androida, al zašto misliš da se to nije promijenilo, zašto nebi proizvođači sami mogli ubacivati WP na svoje uređaje kao što svi rade s androidom ako se iz MS-a otvore, u svakom slučaju novi čip nije potreban(kao što si napisao gore, odnosno moglo se krivo razumjeti iz tvog teksta gore). Neo je bio samo primjer, al nevezano za njega, ubrzo ćeš vidjeti dosta WP uređaja na MTK procesorima ... Citiraj:
![]() A debele marže će ovi sa strane uvijek uzimati, al njih ni ne trebamo gledati pošto ćemo imati originalne Oneplus trgovine po europi... |
|||
![]() |
![]() |
#8635 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8640 |
Antimićanin
|
Bome da. I vidi se da sam tipka jer ima tipfelera ![]() No dobro, drago mi je da smo elaborirali vrlo renomiranu firmu Cubot ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|