|
![]() |
#8552 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo usporedni test najpopularnijih GPU na mobitelima. U drugoj listi nema Mali 450, ali možete vidjeti ostale kako stoje. Ukratko: u 3D, Mali 4xx nema dovoljno snage da parira Adreno 3xx. http://www.antutu.com/view.shtml?id=7356#1 http://s-smartphone.com/cell-phones/...tphonestablet/
|
Oglas
|
|
![]() |
#8553 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
Narucen Hongmi 1s sa to2c ![]() Nista od popusta ni giftova, u biti kao poslat ce mi autopunjac :S ili bas ne djele il ja ne znam moliti hahaha Uglavnom, voden dosadasnjim iskustvom ocekujem mobitel za nekih mjesec dana, s tim da ce zavrsiti na carini ![]() Samo nemojte sada pisati kako red rice ima nekih problema da me srce ne izda ![]() jer mi je brat bio jedan od onih koji su potrcali za Cubotom, pa me sinoc zove kako je zvjerka zvana GT99 crkla. U biti ekran joj otisao, evo cekam da mi se jave sa banggooda, da vidim sta je raditi ![]() |
![]() |
![]() |
#8554 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Dobro gift je autopunjac, barem nesto.Ako je na lageru racunaj da je za 10 dana u RH |
![]() |
![]() |
#8555 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
A rekla je da ima na lageru, ali ja sam iz BiH, mozda ce on biti za 10 dana u Sarajevu, ali iz Sarajeva do Mostara postu pjeske nose, pa ima treba jos jedno 10 dana ![]() https://www.youtube.com/watch?v=Bru-...ature=youtu.be To je greska na Cubotu, pretpostavljam da je display riknuo. btw, ono "No Original Packaging Box" koliko je bitno? Jer sam isao bez orginalnog pakiranja. Zadnje izmijenjeno od: goodye. 03.06.2014. u 08:52. |
![]() |
![]() |
#8556 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Podržava li MI-3 Miracast ili SlimPort? |
![]() |
![]() |
#8559 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8560 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 03.06.2014. u 09:23. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8563 |
Premium
|
MS je sklopio ugovore sa 17 proizvođača od kojih neki jesu iz Kine, ali su u pitanju 'jača' imena od ovih 'naših'. http://www.zdnet.com/microsoft-annou...lg-7000026633/
#8566 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Neznam kak se možete paliti na WP. AK se u zadnjih godinu dana nije desilo nešto revolucionarno novo to je tek odron samo takav. |
![]() |
![]() |
#8568 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Samo nek se činezi drže androida. I budu ga se držali...jer su pametni. Ja čekam prve inozemne reviewe Hongmija 1S i krećem u napad ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8569 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
http://bandyoweb.com/thl-t5000-octa-...battery-phone/ Hoće li ovaj THL imati OIS? Pošto ima sony 13mpx kameru sa aperture 1.8? |
![]() |
![]() |
#8570 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8572 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Uspio rootati Coolpad F1 s Vroot-om. Nemam pojma kako. Poslije par sati kopanja po netu skinuo Vroot (kompletno na kineskom) i poklikao sve što se moglo, i nekeko prošlo. Sad sam sretan. |
![]() |
![]() |
#8573 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Izgleda da sam na tragu Gulsu ![]() Prvi hongmi došao sa shebanim zvučnikom, vraćen (još se čeka refund), kupljen drugi prije mjesec dana, jučer se krenuo rebootati kod priključivanja punjača :-) Prvo bi se rebootao negdje u toku punjenja, a od jutros odmah čim ga priključim i to u loop-u, pokrene se, dođe do homescreena i nakon toga odmah reboot. Kad skinem punjač, sve ok. Napravio sam restore iz TWRP backupa, wipe svega živog i opet isto. A u pm, nije mogao u gore vrijeme i sad još carina s glupim propisima oko RMA... |
![]() |
![]() |
#8574 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
PRobaj promijeniti rom i staviti gore neku stariju drljotinu. I napravi ono čega se svi boje, wipe OS. U twrp-u. Znači OS, dalvik, cache, sve osim sd kartice gdje ti je drugi ROM kojeg si downloadao. Good luck!
#8575 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8577 |
Premium
|
Nisam još vidio trgovinu gdje se dotični prodaje, a i cijena mu je debelo iznad naših odrona i približava se brand imenima.
#8578 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Prikazuje 85% što je malo previše, bio je negdje oko pola. Jučer se punio i u recoveryu, danas više neće. I % baterije je prikazivao skroz čudno, reboota se s 40% baterije i kad se pokrene vidi 80%, a TWRP 60%. Neki dan sam flashao multilang stable 15 samo sa wipeom cache i dalvik cache (ne radi OTA na EU multilang romu). Radio dobro, ali mi se nije dopao pa sam vratio twrp backup od 13-tke misleći da je sve obrisao. A dan poslije je krenulo sranje kad sam ga stavio puniti. Sad ne znam da li je nešto rom mogao sjebati da je prživilo twrp restore ili je slučajno sad krepucnulo nešto. |
|
![]() |
![]() |
#8579 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Lako moguće da je oksidacija na matičnoj. Ista stvar mi je bila sa prošlim THL-om. Voda vlaga su nekako ušli i restartao se nakon boot loga |
![]() |
![]() |
#8580 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Source za MTK6589 cipset je vec neko vrijeme vani, dali je netko uspjesno overclockao proc/gpu? Pricalo se da su Turbo verzije u ranijim leakovima sourcea imale opciju 1.5/1.7 GHz, i tih 200 MHz bi dobro doslo ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|