|
|||||||||||
|
|
#85441 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Bogamu dragoga je li tko cita postove ili se samo dode nadrobit svoje. Ako je stavio cjelogodisnje gume kako je rekao, te gume imaju 3PMSF oznaku i po zakonu ekvivalent su zimske gume. Nikakav M+S se ne spominje u kombinaciji na skodilaku. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85442 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Nego, da malo presječem vječne teme o gumama I pogotovo da što je auto veći i po mogućnosti suv-astiji to bolji ![]() Kopka me u zadnje vrijeme upravo suprotno.. Pun mi je k zajebancije s velikim autom i parkinzima uskim uličicama I slično I razmišljam o kupovini kao drugog nekog zgodnog malog auta za grad a da nije klot prdilica... Šta forum kaže na trojbu Mini Cooper 1.5 136ks vs Opel Adam S 150ks vs Abarth ćofi negdje 17-19. Godište za nekih 10-15 tisućica? Prednosti, nedostaci itd? ili imate još koji prijedlog? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85443 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mini bih izbjegao samo zbog tog motora. Imao ga u 118i. Em troši ko sumanut, em pije ulje, em jede nosače motora zbog vibracija, a ništa nije jeftino van garancije. Abartha nisam vozio, ali se bar nadam da unutra nije plastičan kao običan 500, nego bolje izoliran s finijim materijalima kao 500x. Adam mi se oduvijek sviđao, ali ne sjećam se kad sam zadnje vidio jednog na cesti. Polo GTI, Fiesta ST, Hyundai i20N?
|
|
|
#85444 |
|
Premium
|
Ne ne. Preveliki.. Nešto ispod 4 metra dužine gledam ![]() Hvala za info na temu ovog 1.5.. Znači prekrižiti.. A i realno mini je najskuplji a i najveći (što je ovdje minus) od ovog trojica. U Abarthu sam se vozio par puta.. Još je malo plastičan al bolji dosta od vulgaris 500. Adam je kao nov bio daleko preskup, pogotovo u ovim jačim verzijama, većinom su išli oni atmosferi od 100ks... Al sad je ovima s kraja proizvodnje reako bih cijena pala u realne okvire |
|
|
|
|
|
#85445 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam Abartha 595 kao drugo auto vec 7g i evo sada 55000km (uzeo ga novog jos 2018). Bio sam sa njim i pola Italije (savrsen za to). Za drugi auto preporucam jedino je malo tvrdji ali za to je fora. Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85446 |
|
The mighty pirate
|
Smart Brabus? Jako, jaaaaako zabavan auto (motor otraga i pogon na zadnje kotače) https://www.njuskalo.hr/auti/smart-f...oglas-48319978
|
|
|
#85448 |
|
The mighty pirate
|
Održavanje, održavanje, održavanje. Imamo doma u ZG 0.6 Smarta iz 2001. Sad je na oko 220 000 km. Kupljen rabljen sa 60 000, napravljena generalka na cca 75k i od onda samo toči i vozi. Nijedna od tih naturpijanih kantica nije neko oličenje pouzdanosti ako se ne održava. Upališ ga, stisneš ga do dućana, ugasiš, upališ za pola sata, opet stisneš i ugasiš. Ne stigne se ni zagrijati za to vrijeme, a nikog nije briga što će biti s turbinom kasnije.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. Danas u 18:04. |
|
|
|
|
|
#85449 |
|
Premium
|
A to je istina al su u abarthu I Adamu bar četverocilindarski motori koji standardno idu I u puno veće aute pa bar s te strane gledam da bi ipak trebali biti nešto izdržljiviji, a i općenito s ti motorima nije bilo nekih specijalnih problema ni u astrama/giuliettama I slično. Nego, zanimljivo a i ujedno je tužno za vidjeti da je taj tip auta jedna izumrla vrsta zadnjih godina.. Kao da ne postoji tržište za manji nešto jači auto.. Ne mora biti ni 150ks..110-130 dovoljno, koji ne izgleda kao kanta za smeće na kotačima sa 1.0 mpi drlogom od 63ks. |
|
|
|
|
|
#85450 |
|
The mighty pirate
|
Glasam za Adama, čisto jer ih nema puno. Pogledao sam na tražilici kod sebe. 7 komada u prodaji u cijeloj UK. Abartha ima more za biranje posvuda. Od klijenata s kojima radim, 8 od 10 ženskih ima ili je imalo Abartha ![]() Završit ćeš na njemu, vjerojatno će zvuk presuditi na test vožnji ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85452 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Taurus - ima Nexen - ima Firestone - ima Sava - ima Uniroyal - ima Hankook - ima Bridgestone - ima Dakle, koja to moderna cjelogodišnja nema tu potrebnu oznaku?
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|