|
![]() |
#8491 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8492 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8494 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Das Experiment - super film uz svega par nelogičnosti ali sve u svemu preporuka. ![]() The Guard - početak koji obećava ali na žalost imho kraj su malo sfušali. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8495 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Mission Impossible Ghost Protocol je zesce smece. Opet imamo teroriste i Ruse i nuklearke koje lete prema americi vidjeno vec sto puta i otegnuto na 2h jedina pozitivna stvar je 30sec Gorana Navojeca i sto su spomenuli Hrvatsku jedno 10 puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8496 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8497 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
HR je u ovom slučaju ok, srbi su bad guys ![]() I ja sad doša iz kina, meni je MI4 skroz dobar. Dobro, ima malo nelogičnosti (tehničke prirode), ali odlično funkcionira kao akcijski triler. Što se tiče ovih primjedbi oko nuklearnog oružija - bar nije biološko ![]()
![]() |
#8498 |
Guest
|
E to može. Ali ipak... sumnjičav sam. ![]() Inače, pogledao sam Contagion (2011). Solidan film, ostavio me zamišljenoga... možda je jedino malo prespor. Traje manje od dva sata, a ostavlja dojam filma od bar 6 sati, dobro, možda ne baš 6, ali 4 sigurno. ![]() Dao bi mu 7/10, uz napomenu: ljubiteljima akcije predlažem da ga preskoče. |
![]() |
![]() |
#8499 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledah A Separation, iranski film koji je ove godine dobio jako mnogo nagrada (rekord na festivalu u Berlinu itd.). Svakako da se isplati pogledati, pogotovo ako je istinito da je snimljen samo za 300 000$ (tako piše na imdb), izgleda da talent može doći do izražaja i sa smanjenim budžetom. Odlična naracija i gluma, priča također jako zanimljiva.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8500 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Hoće se to onda Bane pojavljivat kroz više nastavaka? Barem imam dojam uz ovakve trailere i one plakate. A nekak mi vuče da bi se mogla ponovit situacija ko sa Jokerom, da će bane opet pokupit kojekakve nagrade za sporednu ulogu(ne baš oskara), a glavni junak će ostat u sjeni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8501 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Svakako šteta što se ovi ostavljaju Batmana jer materijala za nastavak očito ima, a ekipa je već uhodana. A i prvi dio trilogije nekako ko da i nije to bio, bar meni. Mislim, sve štima, glumci su isti, sve paše al to mi je više bio ko neki prequel trilogiji il kak se to već kaže ![]()
![]() |
#8502 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Šteta onda što neće biti nastavka, bar ne s ovom postavom. Moram priznat da nisam čitao stripove pa baš nevladam materijom svom, al ovo što je viđeno iz trailera i plakata, da je mogao biti nastavak, mogao je. Ostaje nam samo čekati i nadat se da će netko opet imat želju/mogućnost/korist napraviti neki novi nastavak ili još bolje trilogiju. Kad već pišem, da spomenem. Gledao ovih dana Contagion. Super priča s ogromnim potencijalom iako je već bilo xy filmova na tu temu, al nakon filma samo mogu reć mlako. Pogledao opet Fracture sa Hopkinsom, odličan film. gledao još I Am Number Four - solidno za pogledat prije spavanja In Time - Timberlake me svaki put iznenadi a i Amanda Seyfried je preslatka ![]() Berlin Calling - poludokumentarni o Paul Kalkbrenneru. Ovo je bilo drugo gledanje, čisto zbog audio doživljaja. Svakako pogledati tko voli taj žanr glazbe. EDIT: Citiraj:
![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 19.12.2011. u 22:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8503 | |
Banned
|
Citiraj:
batman begins mi je bio dobar film dok nije stavio masku i christian bale poceo pricat kao da je perma zacepljenih crijeva u drugom dijelu je postao jos nepodnosljiviji + lik mi se cini prenizak da glumi betmena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8504 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8505 |
Guest
|
Da, ali onda bi valjda bio i drugi koncept filmova. Nadam se. Nekom je dobar Begins, ali ja bi bio hell of a lot happier da je izgledao kao Year One. A Jokera (jer mi i Dark Knight film koliko god bio dobar postane komedija sa onim "moralnim dilemama" koje sa u zadnjih 45 minuta filma izredaju jedna za drugom kao da im je netko držao pištolj i govorio, morate to sve ubaciti, mora biti toliko na silu cheesy moralnih dilema. Općenito je film sniman tako da je poanta događaja njihov utjecaj na Batmana, a cijeli film je sniman kao da ih boli briga za dotičnog naspram Jokera :P Iskreno bi htio vidjeti rađe nešto tipa Killing Joke followed by Death in the Family. Završio bi onda sa Knightfall te bi ubacio za zadnji film Dark Knight Returns! ![]() Sve bi bilo snimano IMAX-om jesam li spomenuo, a Conroy bi redubbao Balea dok bi Hamill redubbao Jokera :P hihi Eto, samo 5 filmova :P |
![]() |
![]() |
#8507 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8508 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, ovo je vrlo bitno, jel... :rolajz: Pa ne mora dva metra imat. -.- Bane je sasvim solidno odglumio Batmana, bolje u prvom nastavku doduše. Jedva čekam ovaj zadnji, izgleda genijalno, nadam se da neće razočarat. I svaka čast Heathu i njegovom Oscaru, ali jedan je Nicholson. ![]()
![]() |
#8509 | |
Banned
|
pa posto vec nema super moci morao bi bar biti impozantne gradje (kad je rijec o modernom betmenu) a ne da bude nabildani midget (bar ja takav dojam stjecem kad ga vidim na filmu) ![]() Citiraj:
kao da netko prisiljava nekog nerda da glumi opasnog lika zamisli da hardy glumi betmena mislim da bi lik ubio, sam po sebi hardy nije bas sav svoj, lik moze biti sirovina ako hoce (bronson) i vjerujem da mu ne bi bio ni najmanji problem glumiti mrcinu sa hrapavim glasom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8511 |
Guest
|
Slažem se. A i sam Batman ne ide toliko na fizičku snagu. Jer džabe ti sva fizička snaga i štitovi kada trojica počnu pucati iz kalaša po tebi ![]() Kaj sa Balea tiče, nije mi toliko njegova fizikalija problem koliko njegov prokleti glas. Kaj se fizikalije tiče. IMO glumac bi trebao biti relativno visok, imati mišiće ali ne biti nabildanko (jer treba biti fleksibilan) i imati square jaw (kaj je trademark isto kao i kod Supermana). Tko mi pada na pamet da bi to mogao ostvariti (da je ajde 5-10 godina mlađi). Brad Pitt mi recimo pada na pamet. U svakom slučaju dalo bi se nekog naći. Ipak, ako su mogli naći za Supermana čovjeka koji je doslovno utjelovljenje dotičnog. Ima nade :P http://cdn.buzznet.com/assets/imgx/1...g-16690701.jpg |
![]() |
![]() |
#8512 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Što se tiče Catwoman, baš me zanima kakva će bit Anne u toj ulozi, ona mi je pomalo čudan izbor za tu ulogu bila... I da, kad usporedimo Catwoman iz stripa s onom koju je utjelovila recimo Michelle Pfeiffer (koja mi je odlična u tom filmu), nebo i zemlja...
![]() |
![]() |
#8513 |
Guest
|
Ovisi kojeg stripa od kojeg autora ![]() |
![]() |
![]() |
#8515 |
Premium
|
![]() |
#8517 |
Guest
|
Ne znam zašto ne? Samo bez brade sa tamnom kosom. http://access.nscpcdn.com/gallery/i/p/pitt/lg8a.jpg Poanta je bila zbog kostiju brade, on mi je samo prvi pao na pamet jer može sve odglumiti dobro ako mu daš dobar scenarij! Meni je Michele bila totalno dark u onom firmu. Ne bih htio kuju sresti mračnoj ulici sa onim razor sharp noktima ![]() |
![]() |
![]() |
#8518 |
Premium
|
To definitivno. ![]() Meow! ![]() Al za Pitta se i dalje ne slažem. Šta ja znam, preženskast mi je. :/
![]() |
#8519 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
The Thing - Pošto sam obožavatelj znanstvene-fantastike, film mi je odličan. Ženska jako podsjeća na Sigourney Weaver u Alien filmovima. Nije nasilno kao film iz 1982-e zbog CGI-a, ali je Splitface odlično napravljen. ![]() Colombiana - Odličan akcijski za popodne, ali ništa posebno. Drive - Jako dobar i iz nekog razloga meni bio dosta napet film (iako se vuče k'o kornjača ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8520 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pirates of Silicon Valley Prvi put ga pogledao, ok film..doduše Jobs i Gates su prikazani kao dva posesivna luđaka koji su izgradili tvrtke krađom od Xeroxa (doduše baš i nije krađa kad ti neko svojevoljno da tome pristup ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: skyman. 21.12.2011. u 03:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|