Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.12.2011., 23:45   #8491
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
http://www.imdb.com/title/tt1253864/

bolje da sam u zid gledao..
MuroF je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2011., 00:02   #8492
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor messiah Pregled postova
Warrior, genijalan film. 9.5/10

Fantastična gluma i stvarno uvjerljive scene borbe.
Jedva čekam da Tom Hardy slomi Batmana
Potpis !
Već dugo nisam pogledao tako dobar s film s tematikom borbe u ringu...oni koji nisu pogledali nek ne čekaju ni djelića sekunde...

AMD Ryzen™ 7 7840HS | NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8 GB GDDR6 | 16 GB DDR5-5600 MHz RAM | 1 TB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.12.2011., 00:03   #8493
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
blava je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2011., 10:53   #8494
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Das Experiment - super film uz svega par nelogičnosti ali sve u svemu preporuka.

The Guard - početak koji obećava ali na žalost imho kraj su malo sfušali. No sve u svemu jako dobar film.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2011., 23:55   #8495
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Mission Impossible Ghost Protocol je zesce smece.

Opet imamo teroriste i Ruse i nuklearke koje lete prema americi

vidjeno vec sto puta i otegnuto na 2h

jedina pozitivna stvar je 30sec Gorana Navojeca i sto su spomenuli Hrvatsku jedno 10 puta.
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2011., 00:17   #8496
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
jedina pozitivna stvar je 30sec Gorana Navojeca i sto su spomenuli Hrvatsku jedno 10 puta.
To je vrlo negativna "stvar". Najdraži su mi Ameri koji nikad nisu čuli za HR i dao Bog da ih ima što više.
  Reply With Quote
Staro 19.12.2011., 00:25   #8497
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
HR je u ovom slučaju ok, srbi su bad guys

I ja sad doša iz kina, meni je MI4 skroz dobar.
Dobro, ima malo nelogičnosti (tehničke prirode), ali odlično funkcionira kao akcijski triler.

Što se tiče ovih primjedbi oko nuklearnog oružija - bar nije biološko Nije kao da postoji neka stvarna opasnost za ljude na većoj skali od nukleranog konflikta...
Staro 19.12.2011., 00:32   #8498
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
HR je u ovom slučaju ok, srbi su bad guys
E to može. Ali ipak... sumnjičav sam.

Inače, pogledao sam Contagion (2011). Solidan film, ostavio me zamišljenoga... možda je jedino malo prespor. Traje manje od dva sata, a ostavlja dojam filma od bar 6 sati, dobro, možda ne baš 6, ali 4 sigurno.
Dao bi mu 7/10, uz napomenu: ljubiteljima akcije predlažem da ga preskoče.
  Reply With Quote
Staro 19.12.2011., 17:13   #8499
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Pogledah A Separation, iranski film koji je ove godine dobio jako mnogo nagrada (rekord na festivalu u Berlinu itd.). Svakako da se isplati pogledati, pogotovo ako je istinito da je snimljen samo za 300 000$ (tako piše na imdb), izgleda da talent može doći do izražaja i sa smanjenim budžetom. Odlična naracija i gluma, priča također jako zanimljiva.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2011., 21:31   #8500
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Hoće se to onda Bane pojavljivat kroz više nastavaka? Barem imam dojam uz ovakve trailere i one plakate. A nekak mi vuče da bi se mogla ponovit situacija ko sa Jokerom, da će bane opet pokupit kojekakve nagrade za sporednu ulogu(ne baš oskara), a glavni junak će ostat u sjeni.
Oglas

Oglas
Staro 19.12.2011., 21:51   #8501
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Svakako šteta što se ovi ostavljaju Batmana jer materijala za nastavak očito ima, a ekipa je već uhodana. A i prvi dio trilogije nekako ko da i nije to bio, bar meni. Mislim, sve štima, glumci su isti, sve paše al to mi je više bio ko neki prequel trilogiji il kak se to već kaže
Staro 19.12.2011., 22:21   #8502
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Šteta onda što neće biti nastavka, bar ne s ovom postavom. Moram priznat da nisam čitao stripove pa baš nevladam materijom svom, al ovo što je viđeno iz trailera i plakata, da je mogao biti nastavak, mogao je.

Ostaje nam samo čekati i nadat se da će netko opet imat želju/mogućnost/korist napraviti neki novi nastavak ili još bolje trilogiju.

Kad već pišem, da spomenem. Gledao ovih dana Contagion. Super priča s ogromnim potencijalom iako je već bilo xy filmova na tu temu, al nakon filma samo mogu reć mlako.

Pogledao opet Fracture sa Hopkinsom, odličan film.

gledao još
I Am Number Four - solidno za pogledat prije spavanja
In Time - Timberlake me svaki put iznenadi a i Amanda Seyfried je preslatka
Berlin Calling - poludokumentarni o Paul Kalkbrenneru. Ovo je bilo drugo gledanje, čisto zbog audio doživljaja. Svakako pogledati tko voli taj žanr glazbe.

EDIT:
Citiraj:
glavni junak nije zasluzio oskara
batman begins mi je bio dobar film dok nije stavio masku i christian bale poceo pricat kao da je perma zacepljenih crijeva

u drugom dijelu je postao jos nepodnosljiviji + lik mi se cini prenizak da glumi betmena.
A di sam ja to napisao da je on zaslužio oskara? Priča je bila o sporednom liku; Jokeru i njegovom oskaru

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 19.12.2011. u 22:40.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2011., 22:32   #8503
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Hoće se to onda Bane pojavljivat kroz više nastavaka? Barem imam dojam uz ovakve trailere i one plakate. A nekak mi vuče da bi se mogla ponovit situacija ko sa Jokerom, da će bane opet pokupit kojekakve nagrade za sporednu ulogu(ne baš oskara), a glavni junak će ostat u sjeni.
glavni junak nije zasluzio oskara
batman begins mi je bio dobar film dok nije stavio masku i christian bale poceo pricat kao da je perma zacepljenih crijeva

u drugom dijelu je postao jos nepodnosljiviji + lik mi se cini prenizak da glumi betmena.
Staro 19.12.2011., 23:59   #8504
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Blackthorn. Film bez duše, glave i repa. Loše sve u svemu.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2011., 03:17   #8505
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Za nove filmove uvijek ima materijala.
Da, ali onda bi valjda bio i drugi koncept filmova. Nadam se. Nekom je dobar Begins, ali ja bi bio hell of a lot happier da je izgledao kao Year One. A Jokera (jer mi i Dark Knight film koliko god bio dobar postane komedija sa onim "moralnim dilemama" koje sa u zadnjih 45 minuta filma izredaju jedna za drugom kao da im je netko držao pištolj i govorio, morate to sve ubaciti, mora biti toliko na silu cheesy moralnih dilema. Općenito je film sniman tako da je poanta događaja njihov utjecaj na Batmana, a cijeli film je sniman kao da ih boli briga za dotičnog naspram Jokera :P Iskreno bi htio vidjeti rađe nešto tipa Killing Joke followed by Death in the Family. Završio bi onda sa Knightfall te bi ubacio za zadnji film Dark Knight Returns!

Sve bi bilo snimano IMAX-om jesam li spomenuo, a Conroy bi redubbao Balea dok bi Hamill redubbao Jokera :P hihi

Eto, samo 5 filmova :P
  Reply With Quote
Staro 20.12.2011., 11:35   #8506
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007

Ne znam jeli bilo rijeci o tome - uglavnom radi se o dokumentarcu o "uzrocima i posljedicama raspada jugoslavije"

Da ima zanimljivih stvari - ima, da je interesesantno za pogledat - jest.
Zanimljivi dijelovi su uzroci raspada juge, neki originalni footage-i, propagadna mjuza itd

Ono sto nikako nisam mogo prozvakat je kronicni manjak objektivnosti - nastranu to sto su reziser i vecina sugovornika srbi, vec to sto se kroz vecinu filma provlaci teza o "belosvetskoj zaveri protiv jadnog, napacenog i terorizovanog" srpskog naroda, koji je prikazan kao herojski narod u borbi protiv bezdusnog zapada.

Redatelj ne skriva svoju pristranost, dok u isto vrijeme sotonizira hrvatsku i bosnjacku politiku i to je ono sto fali filmu, uz sugovornike sa vise strana. Tako da neupuceni gledatelj dobiva pogresan dojam i zaljucak

-->
The weight of chains

Ne znam jeli bilo rijeci o tome - uglavnom radi se o dokumentarcu o "uzrocima i posljedicama raspada jugoslavije"

Da ima zanimljivih stvari - ima, da je interesesantno za pogledat - jest.
Zanimljivi dijelovi su uzroci raspada juge, neki originalni footage-i, propagadna mjuza itd

Ono sto nikako nisam mogo prozvakat je kronicni manjak objektivnosti - nastranu to sto su reziser i vecina sugovornika srbi, vec to sto se kroz vecinu filma provlaci teza o "belosvetskoj zaveri protiv jadnog, napacenog i terorizovanog" srpskog naroda, koji je prikazan kao herojski narod u borbi protiv bezdusnog zapada.

Redatelj ne skriva svoju pristranost, dok u isto vrijeme sotonizira hrvatsku i bosnjacku politiku i to je ono sto fali filmu, uz sugovornike sa vise strana. Tako da neupuceni gledatelj dobiva pogresan dojam i zaljucak

Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2011., 12:40   #8507
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
Ne znam jeli bilo rijeci o tome.........
yep, bilo, procitaj takoder misljenja:
Moje / od Hrvoje xyz

slazemo se .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2011., 13:37   #8508
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
+ lik mi se cini prenizak da glumi betmena.
Da, ovo je vrlo bitno, jel... :rolajz: Pa ne mora dva metra imat. -.-

Bane je sasvim solidno odglumio Batmana, bolje u prvom nastavku doduše. Jedva čekam ovaj zadnji, izgleda genijalno, nadam se da neće razočarat.

I svaka čast Heathu i njegovom Oscaru, ali jedan je Nicholson. Doduše, u pitanju su totalno dva različita "lika". Nicholson je onako profinjen, elegantni zločinac, dok je Heath bio poprilično lud.
Staro 20.12.2011., 17:23   #8509
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Da, ovo je vrlo bitno, jel... :rolajz: Pa ne mora dva metra imat. -.-
pa posto vec nema super moci morao bi bar biti impozantne gradje (kad je rijec o modernom betmenu) a ne da bude nabildani midget (bar ja takav dojam stjecem kad ga vidim na filmu)

Citiraj:
Bane je sasvim solidno odglumio Batmana, bolje u prvom nastavku doduše. Jedva čekam ovaj zadnji, izgleda genijalno, nadam se da neće razočarat.
meni nikako ne sjeda taj njegov glas
kao da netko prisiljava nekog nerda da glumi opasnog lika

zamisli da hardy glumi betmena
mislim da bi lik ubio, sam po sebi hardy nije bas sav svoj, lik moze biti sirovina ako hoce (bronson) i vjerujem da mu ne bi bio ni najmanji problem glumiti mrcinu sa hrapavim glasom
Staro 20.12.2011., 18:04   #8510
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

A je, najbolje onda da su Arnija uzeli za Batmana i gotovo, po tvome.
Staro 20.12.2011., 20:34   #8511
Mad_Duke
Guest

Slažem se. A i sam Batman ne ide toliko na fizičku snagu. Jer džabe ti sva fizička snaga i štitovi kada trojica počnu pucati iz kalaša po tebi Zato se koristi stealth i detective skills odnosno mozak. Mislim da baš Batman Arkham Asylum/City daje dobar feeling dinamike i granice od Batmana.

Kaj sa Balea tiče, nije mi toliko njegova fizikalija problem koliko njegov prokleti glas.
Kaj se fizikalije tiče. IMO glumac bi trebao biti relativno visok, imati mišiće ali ne biti nabildanko (jer treba biti fleksibilan) i imati square jaw (kaj je trademark isto kao i kod Supermana). Tko mi pada na pamet da bi to mogao ostvariti (da je ajde 5-10 godina mlađi). Brad Pitt mi recimo pada na pamet.
U svakom slučaju dalo bi se nekog naći. Ipak, ako su mogli naći za Supermana čovjeka koji je doslovno utjelovljenje dotičnog. Ima nade :P
http://cdn.buzznet.com/assets/imgx/1...g-16690701.jpg
  Reply With Quote
Staro 20.12.2011., 22:59   #8512
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Kaj se fizikalije tiče. IMO glumac bi trebao biti relativno visok, imati mišiće ali ne biti nabildanko (jer treba biti fleksibilan) i imati square jaw (kaj je trademark isto kao i kod Supermana). Tko mi pada na pamet da bi to mogao ostvariti (da je ajde 5-10 godina mlađi). Brad Pitt mi recimo pada na pamet.
Ajme, NE! Užas. :/ Bane je taman. I lijep je za gledat. xD Ko i novi Conan: film je smeće neviđeno, ali jebiga, frajer je cijelo vrijeme polugol, radnju sam kolko tolko uspjela zanemarit... xD

Što se tiče Catwoman, baš me zanima kakva će bit Anne u toj ulozi, ona mi je pomalo čudan izbor za tu ulogu bila... I da, kad usporedimo Catwoman iz stripa s onom koju je utjelovila recimo Michelle Pfeiffer (koja mi je odlična u tom filmu), nebo i zemlja...
Staro 20.12.2011., 23:05   #8513
Mad_Duke
Guest

Ovisi kojeg stripa od kojeg autora
  Reply With Quote
Staro 20.12.2011., 23:06   #8514
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Lololol Brad Pitt, pa Angelina bi bila bolji Batman
Staro 20.12.2011., 23:07   #8515
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ovisi kojeg stripa od kojeg autora
Dobro, osvrnula sam se konkretno na ovu gore sisatu.
Staro 20.12.2011., 23:17   #8516
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Kad smo već kod toga, što mislite?

Staro 20.12.2011., 23:17   #8517
Mad_Duke
Guest

Ne znam zašto ne? Samo bez brade sa tamnom kosom.
http://access.nscpcdn.com/gallery/i/p/pitt/lg8a.jpg

Poanta je bila zbog kostiju brade, on mi je samo prvi pao na pamet jer može sve odglumiti dobro ako mu daš dobar scenarij!

Citiraj:
Dobro, osvrnula sam se konkretno na ovu gore sisatu.
Meni je Michele bila totalno dark u onom firmu. Ne bih htio kuju sresti mračnoj ulici sa onim razor sharp noktima
  Reply With Quote
Staro 20.12.2011., 23:23   #8518
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

To definitivno. Ovo mi je jedna od dražih scena: http://www.youtube.com/watch?v=JtSpNyy_8VQ
Meow!

Al za Pitta se i dalje ne slažem. Šta ja znam, preženskast mi je. :/
Staro 20.12.2011., 23:45   #8519
bambi56x
Premium
Moj komp

bambi56x's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
The Thing - Pošto sam obožavatelj znanstvene-fantastike, film mi je odličan. Ženska jako podsjeća na Sigourney Weaver u Alien filmovima. Nije nasilno kao film iz 1982-e zbog CGI-a, ali je Splitface odlično napravljen.

Colombiana - Odličan akcijski za popodne, ali ništa posebno.

Drive - Jako dobar i iz nekog razloga meni bio dosta napet film (iako se vuče k'o kornjača).
bambi56x je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2011., 03:02   #8520
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Pirates of Silicon Valley

Prvi put ga pogledao, ok film..doduše Jobs i Gates su prikazani kao dva posesivna luđaka koji su izgradili tvrtke krađom od Xeroxa (doduše baš i nije krađa kad ti neko svojevoljno da tome pristup )...malo su svi ti važni događaji iz povijesti Applea i Microsofta nekako nagurani u to kratko vrijeme trajanja filma...inače ok je za pogledat, malo se nekako probudi nostalgija...a i vidi se kako te lako vrijeme pregazi i šta može napravit mladenačka inventivnost...ovo da te vrijeme pregazim prvenstveno mislim na one stare prdonje na čelu ibm-a i xeroxa u to vrijeme

Zadnje izmijenjeno od: skyman. 21.12.2011. u 03:08.
skyman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno