|
![]() |
#8491 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Kako napreduje ozdravljenje ? Samo se ti drzi a ostalo ce biti kako bude! @edit pogledaj E.T.-ov post volje ima, kukolj cemo ocistiti. Ako treba pomoc javite
![]() |
![]() |
#8492 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
br. 1 LIGA OSTAJE. br. 2 Male korekcije pravila su u planu. Sve će biti u stickyu uskoro. br. 3 Višak članova će se pomoću Andjelove programske bestije ![]() Što se nedolazaka tiče, mislim da ćemo malo izmjenit stvari, ako se nadležni slažu. Ako nekom fale 2 ili više igrača, može igrat ili predat meč, tj. dobit u guzu 12:0. Tako je fer i neće bit sranja. Pa nek se tim onda ljuti na one koji nisu došli, a ne voditelji lige. Jel tako ok? Poz. I ajd nemojte se pjenit oko gluposti svi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Newbie Pro. 13.06.2006. u 01:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8494 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8495 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
ma to je sve za 5! zule, volimo te! : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8496 |
Zule
|
Da podsjetim, svi koji niste uplatili MM-u za server, sutra u erste bank!! Ja idem poslije faksa. 10, 20, 30, 50kn, svejedno-mic po mic, server živ, ubijemo koji kasno noćni sat kad dođemo doma nadrkani i svijet je malo ljepši. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8500 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8501 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8503 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ovim putem u ime cijelog teama želim RAKu našem novom suborcu srdačnu dobrodošlicu u J'[*NOOB*]s aka Jesus'[*NOOB*]s. ![]() ![]() sad smo definitvno ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8506 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pošto me nije bilo dugo vrijeme... da pitam nešto Ja uredno plačam i dobio sam novi pass, pa me zanima dal se može još normalno igra ili moraš bit u nekom timu? ili kad su mečevi od lige treba imati drugi pass i onda ne možeš igrat? hvala
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8507 | |
smeghead
|
Citiraj:
Imas pivu od mene sljedeci put kad dodem na zderonje : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8508 | |
smeghead
|
Citiraj:
![]() Samo dok je liga nemozes igrat ako nisi u jednoj od ekipa, a to je od nekih 9 do 11 navece nedjeljom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8509 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Eto, kako je i GayMee rekao, cijeli tjedan server je otvoren za svih 0-24, osim nedjeljom od 19-23h (okvirno) kada za svaki match postoji drugi pass. Mozes se prikljuciti ligi ako mislis da si slobodan i zeljan igranja i dobre zabave. ![]() Drago mi je da smo opet IN. Mislim da cemo napraviti cistke na serveru. Ne svidjaju vam se pravila? Nema veze, ni vi nama. : pirate : ![]()
![]() |
#8511 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Nemam vremena za ligu, ali za povremeno napucavanje ću valjda nać malo vremena da vam pokažem ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8512 |
herr Flick
|
Die Wuestenratten Gemmy mc_fish Mitzek MM Virus7 ZED Buljo zippo61 Team mi se bas svidja. MM thks na dobrodoslici putem maila i uputstvima za nick. @Atha opet "radimo" danas : hello2 :
![]() |
#8515 |
zippo61_junior
|
Koja je IP adresa servera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8516 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
: nono : ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8517 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |