|
![]() |
#8492 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() image ru Malo me uvatio JPE100 i WTe100 pod krivin kutem, sve ostalo (full APCR clip od AMX50B & WTE100 san bounca). Nije bilo DMG previse jer san bio s low HP u pat poziciji, ali san bar upija umisto FV183 koji je uspio odjelit par bolnih ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8493 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ono, jedan dan neznam za poraz, drugi za pobjedu ... treba nastimati tih 50%
![]() |
![]() |
#8494 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Heh, ja sam magnet za usrane runde. Na 20 partija imam jednu ok sa ekipom koja nije leming train il gdje heavy campa iza artija. Dok izgrindam do Leo prototipa i BatChata sta je sve skupa jos 100k expa, WR ce mi otic na 45%....sa 53 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8495 |
Vozi Miškoooo!!!
|
A kod mene danas na red dosle light misije... pa nebi cetvrtu rijesio, i onda kad se nisam nadao... stvarno treba imati srece s rasporedom suigraca ... MT-25 ... glupo odigrano ali misija rijesena... jos i sad nevjerujem... ![]() edit: Evo upravo upalio igru i rijesio zadatak broj 5 s Light... a kako jos mi nije jasno... mapa uzasna za light vozila ... MT-25 .. cudno... ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 06.03.2015. u 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8496 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
jel ima neko preporuku za klan? WN8 mi je 1750 trenutno. Gledao sam zahtjeve i zasad mislim između ORLY i RIS3. Dark_child mi je rekao da nije siguran za rise, da se polako raspadaju. Ima neko još koji prijedlog.
![]() |
#8497 |
Never Forgetti
|
Ja iden u testiranje, nema do balkanskog uma ![]() ![]() ![]() Bas san tu zapeo, ovo drugo san manje vise rijesio. ![]()
![]() |
#8499 |
Never Forgetti
|
![]() |
#8500 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa trojicu svojih s is6 u platoon i na brojanje.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8501 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8502 | |
Never Forgetti
|
Znaci od retardiranih SPGova jos vise mrzin pro savjete kako neman pojma igrat i da me zato te unice pogode. Pa sta triban s E100 napravit naftnu busotinu i sakrit se. Jebeni ConqGC puca iza kamena, a na otvorenom nema sanse da te 1/3 arty ne pogode. Citiraj:
![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 06.03.2015. u 23:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8503 |
Premium
|
![]() |
#8505 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Evo malo gledam na Twitchu u rano jutro unicum igrace iz S3ALa kako igraju, i sto reci, cisti random kao i svima ostalima, samo sto ljudi koriste gold ammo takoreci non stop, platoon od 3 je obavezan, u minusu su skoro non stop uz premium acc, je da bolje igraju od 85% igraca ali ako te random "posreci" nema tu pomoci, ginu kao i svi ostali koje sam dosada vidio ovdje na forumu, ponekad glupo i blesavo. Koliko sam vidio samo igrac Orzy iskace malo vise, stvarno covjek zna znanje, mape takoreci napamet... Stvarno uzivanje za gledati... Evo slika npr. od igraca Focso... ono, 5 u nizu medju prvima pogine i to svaka partija maksimalno 3min mu traje... i to glupavo tako da to ni ja nebih napravio... ![]() ![]() ![]() I jos mu ljudi daju pare sto gine ... brate mili... uzme mali tier, veliki, solo ili vod, gine li ga gine, a euri cure... em ti posla ![]() ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 08.03.2015. u 03:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8506 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Fosco! ![]() Di si njega našao gledat,pa taj trijezan nikad nije streamao...nije on neki igrač,ili bolje rečeno on nije opterečen statsima,čeeesto izgine kao teška njubara,ali sposoban je i odigrat bolje od svih u npr. CW-u. Inače,Fosco je više kao nekakva karikatura u klanu nego neki igrač...neznam tko njega uzima za ozbiljno. Circonflexes i Orzanel su ajmo reć najbolji skill streameri,ali van konkurencije je EJ ilitiga CristopherHitchens isto iz S3ALA. Ne koriste oni toliko golda,osim kad moraš...kad ne ide s regular...npr.jgpz u hull downu,e100 itd. Stalno sam na twitchu,neda mi se više ni igrat...
![]() |
#8508 |
Premium
|
Nikako riješit LT7,dugo nisam vidio 2 artya...WG je fakat proklet. Dok nisam aktivirao misiju,artija koliko oćeš! http://wotreplays.com/site/1689553#m...spirit-type_64
![]() |
#8509 |
Never Forgetti
|
![]() |
#8511 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
ali kad te stavi u glup tim... nema pomoci, kao npr. sad, vikend, najgore vrijeme za igrati... probao s E-75, 0/8, ili svi stanu na jednu tocku i nemrdaju ili svi na jednu stranu pa opet nemrdaju, stalno tier X bitke, nevoli me MM danas, video ako se kome gleda, svi stali i cekajuuu... kao da je pola tima diskonekt dozivilo... i sve desetke
![]() |
![]() |
#8513 |
Premium
|
Evo riješena misija kolegi bin ladenu nakon 3. pokušaja... http://wotreplays.com/site/1689893#k...teenspirit-t37 Oprema nikakva,posada zbrljana i 0 gold ammoa ![]() ![]() ![]() ![]() Još mi je i ping bio jedva igriv...jeeeeedva,štekalo mi za popizdit.
![]() |
#8514 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8515 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8516 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
nisam dugo ejso kv85, jaka partija sa osmicama 3k dmg http://wotreplays.com/site/1690871 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8517 |
Premium
|
![]() |
#8519 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|