|
![]() |
#8491 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Istu priču s promjenom imena sam vojevao 2 tjedna. Ne igra ulogu jesi dio familije ili ne, imaš li osobnu prethodnog vlasnika, ukratko, da si Bog Svemogući ne bi ti dopustili promjenu imena ![]() Ne vidim realan razlog zašto vezati acc za nečije ime i prezime. Sigurnost je ostvarena korištenjem osobnog emaila, a s dodatkom autentikatora je sigurnosno pitanje riješeno.
![]() |
#8492 | |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Bio je jedan lik s kojim sam igrao koji je eto, htio saznati za koliko bi mogao prodati account pa su ga blokali. Vjerovatno je negdje objavio adresu / battletag javno i da prodaje account i skužili ga. Treba paziti s tim stvarima. Citiraj:
Inače bi jedan account mogao promijeniti 10 vlasnika kako kome dopizdi igrati i blizz od toga ne bi imao profita. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8493 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8495 | |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Citiraj:
Svodi se na to ukratko. Zato sam i napravio pauzu do recimo zime kad mi opet bude dosadno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8497 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8498 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ha, evo i najve novog PTRa http://eu.battle.net/d3/en/blog/19802338/ Znaci, nece sasvim ukloniti support WD, samo će smanjiti "stunanje" mobova - više neće moći biti 100% pod kontrolom. Novi setovi, nova mapa. E da, Torment leveli se podižu do 10, i nešto novo (iako je slično postojalo u D2) - Kanai’s Cube - staviš 2 lega unutra i dobiješ jedan novi sa više pasivnih slotova. Valjda - još ni oni ne znaju kako će to izgledati, samo da na kraju ne odustanu od toga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8499 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8500 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Fak jea, temeljiti rework WDova (više od pola patch notesi je vezano uz WD-a), sad će Helltooth+Carnevil combo gaziti sve pred sobom ![]() http://www.diablofans.com/news/48452...ss-changes-set |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8502 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad već pitaš, mene zanima. ![]() ![]()
![]() |
#8503 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Evo, ja isto. Ulogiram se i uvijek netko igra. Za ubit vrijeme ko grom. Nikad mi se nije desilo da cekam vise od minute na GF
![]() |
#8505 |
Premium
|
Vidim, tema je zamrla, nažalost! Evo, da javim par novosti, koje nam stižu u novom patchu! Zasad na PTR-u, a za 3-4 tjedna će vjerovatno biti i online. GLAVNA stvar koja se mijenja - nema više support WD-a i crusa. Gotovo. Mrtvi su. Zaboravite ih. Ubijen je perma fear i permna blind. Sad se mobovi (i elite i guardian) mogu kontrolirati jednom, i nakon toga su imuni na "Crowd control" efekte. I kao dodatak, Crus više ne može vući mobove kroz vrata, kapije, murale... Da bi pokušali izjednačiti jednadžbu, Blizzard je jako oslabio guardiane. Sada su guardiani "sniženi" 8 do 15 levela, npr, guardian koji je prije bio na levelu 30 (po healthu i šteti koju radi) sada se nalazi na levelu 38. A guardian sa levela 60 se sada nalazi na levelu 75. Ove brojke između rastu sa levelima... Uglavnom, sada nije nikakav problem ubiti guardiana - pogotovu ako u GR uđete sa 2 zaštitna amuleta. A sa dvije zaštite ulazimo pomoću nove stvari - Kanai Cube. Za one koji se sjećaju Diabla 2, tada se zvala Horadric cube (sada sezove Kanai cube, dobila je ime po jednom od uposlenika Blizzardaa koji je umro od raka - Kevinu Kanaiu). Možemo izvući SEKUNDARNE affixe sa svih legova (samo ne sa set itema). Znači, ubacimo Furnace (i hrpu novih matreijala, koje dobivamo završavajući bountyje), i rastopimo ga, ali ostane nam "+50% DMG na elite", koje onda može koristiti bilo koji lik. Ili uzmemo RoRG, i izvučemo njegovu mogućnost "+ 1 na set iteme", ili Mara's Kaleidoscope - i izvučemo "Imunost na otrove". Ili Jeram kacigu za WDa - i izvučemo "+100% veći DMG fetisha". Uvijek daje max vrijednosti - nema veze je li npr. Furnace imao +40, +43 ili +50 na elite, uvijek dobijemo +50! Mogu se koristiti 3 dodatna skila istovremeno - jedan sa oružja, jedan sa nakita, i jedan sa armora. Isto tako - u Kanai cube se mogu mijenjati svojstva već postojećih legova (ali ne dijelova seta) - npr ubacite Kukri, i vrtite ga dok ne dobijete ancient... Samo to košta dosta nove valute - materijala koji se sada dobivaju u bountyjima. Set iteme možemo pretvarati jedan u drugi - malo zeznuto ako imao set od 6 komada, ali npr setovi od 2 komada (Focus i Restraint, Bull Khatos oružja, Shenlong Fists...) se brzo provrte dok se ne dobiju savršeni primjerci. Conduitu je produženo trajanje na 30 sekundi, i jak je je kao nekad. Čini mi se da ga je bolje upotrijebiti na 2-3 paka elita nego na bossu, jer sada žute elite imaju otprilike jednak health kao i guardian, ali, za razliku od guardianovih par affixa - imaju puno više mogućnosti. Nove setove dobivaju WD, Crus i Monk, još nekoliko setova je promijenjeno i dorađeno. Uglavnom, po prvim rezultatima na PTR, jako je olakšana SOLO igra, monkovi i barbari su završavali 74, a drugi 62-66. Ali sada su već nerfali monka i barba, i izbrisali rezultate, pa ćemo vidjeti što će biti za par dana. Jedini problem je šta je najveći rezultat u grupi bio 71 u 4 (i to sa 4 monka). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8506 |
Premium
|
Dodatak: Danas je stavljen novi PTR, i par stvari je promijenjeno: Kanai Cube više ne može pretvarati dijelove seta iz jednog u drugi ako set nema bar 3 dijela. Znači - Bull Khatos, Chantodo, Schenlong i svi ostali 2-dijelni kompleti - morate ih dobiti, i to je to... Dalje, "malo" su povećali health guardiana... Još nisam našao koliko "malo" vrijedi u brojevima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8508 |
Premium
|
Mhm, nema točne brojke ,ali za 3-4 tjedna. Ne mogu sada naći, ali plavi post na blizz forumu je bio davno najavio da će patch ići live između 10 i 26 kolovoza. A kad se uzme u obzir da sezona 3 još traje, i nije bilo 15-dnevne najave o kraju sezone, to vodi kraju kolovoza. 15 dana najave za kraj sezone, i uobičajenih 7 dana između sezona, - ne može prije 14 kolovoza nikako. A tek je krenuo patch PTR-a, 99% (po meni) je kraj osmog mjeseca. Danas sam ponovo pokrenuo PTR, završio sa barbarom za speed GR 50 (bez da sam uopće bio ogreban) i odmah dobio GR 54. NJega sam završio u roku - 14:17 (poginuo čak 2 puta) i 308 barb sam trenutno. S tim da je prvi već završio 65 solo. Sad je najveći problem reflekt, ali, za WDa taj problem ne postoji. Nadajmo se da će ostati tako. Reflekt sada vraća isti tip DMG kojim napadamo mobove. Dakle, WD koristi poison dart i Mara's Kaleidoscope, i reflekt ne djeluje na njega. Solo WD je završio 64, ja sam se samo prošetao kroz 36. Treba mi dosta materijala iz novih bountyja, da rastopim jedan kukri i izvučem ono njegovo "Reduce the cooldown of Fetish Army and Big Bad Voodoo by 1 second each time your fetishes deal damage." I isto tako Mask of Jeram i 100% povećan DMG fetisha. RoRG sam ekstrahirao, i koristio sam Focu i Restraint. I najvažnije, da iz desetak pokušaja napravim ancient Dagger of Darts (valjda će trebati manje pokušaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8509 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Sve je ovo zanimljivo za pročitati i već mi se par puta desilo da nabrijan na slične najave opet uhvatim igrati .. i onda umrem od dosade za sat vremena. Ono, duže traje da se skine i instalira nego što na kraju igram ![]() Super ako netko i dalje uživa, ja naprosto ne mogu - toliko sam ju igrao da mi na uši izlazi, i do neke možebitne ekspanzije više D3 ne pokrećem. Kad ju već spominjem, ima li kakvih okvirnih najava? Ili se možda priča o D4?
![]() |
#8511 |
Premium
|
Ne, bounty na adventure je samo početak! Kad radiš bountyje dobiješ ključeve za ulaz rift (još ova 3-4 tjedna), a u riftovima dobijaš ključeve za ulaz u Greater rift. A u njima opet dobijaš legendarne gemove koje stavljaš u prstenja i amulete, i u tim istim riftovima podižeš levele tim gemovima! I moraš polako podizati težinu, i kako ti paragoni budu rasli da dođeš na T6 (zasad), a kasnije u patchu 2.3 i na T10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8512 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8513 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ima li crusadera netko ovdje da farmamo riftove za roland set ili akkhan? Nisam 100 god igrao tj. od vanilla d3. kak boostam barbara u sezoni najbrze i koja je razlika sezone i vanilla igranja? bolji itemi ili? Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 29.07.2015. u 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8514 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
OK imam Rakanishu's Blade koji ima Legendary ??? Affix koji kaže ako killam nekog falena onda postoji 12% šansa da svi ostali falleni postanu "moji" ![]() Pitanje je da li ću sa Kanais kockom moć izvuć 12% (što je max) da falleni budu moji ? Zna netko ? Jer Blade nije legendary (plavi je ali ima affix). Drugi ? Piše da Rakanishu's Blade "pada" na normalu ... moj je pao na T6 i ima lvl 70.
![]() Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 30.07.2015. u 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8516 | |
Premium
|
Citiraj:
(ovo su tuđi da sada ne radim SS http://nephalemnotes.blogspot.com/20...lue-items.html). plavi sa "narančastim" affixima)
![]() |
![]() |
#8517 |
Premium
|
Da, upravu si, ima narančasti natpis, ali njie leg - dakle ništa od njega. A i nije uopće isplativo gubiti mjesto za oružje u Kanai cubeu na tako slabašan affix - bar mi se čini. Možda na T10 riftovima, kad vidiš mapu punu fallena, ali u GR - NE. Uđeš sa tim i dobiješ mapu bez fallena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8518 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8519 |
Premium
|
Aha, u tom zecu leži grm! ![]() Meni je samo bitna funkcionalnost, izgled, ne... Moram priznati da nisam uradio ni jedan transmog opreme u ove 3 godine igranja Diiabla, ali, mislim da sam skoro jedini u Europi sa takvim razmišljanjem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8520 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Osobno imam The Murlocket i to je to od "zanimljivih" plavih kod mene....makar sam se dosta zezao dok mi nije dropao posto je bio easter egg u vanilly, ali eto, bar je fora pa mogu potvrditi da ima plavih s narandastim affixima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|