Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.06.2015., 14:49   #8491
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Istu priču s promjenom imena sam vojevao 2 tjedna. Ne igra ulogu jesi dio familije ili ne, imaš li osobnu prethodnog vlasnika, ukratko, da si Bog Svemogući ne bi ti dopustili promjenu imena

Ne vidim realan razlog zašto vezati acc za nečije ime i prezime. Sigurnost je ostvarena korištenjem osobnog emaila, a s dodatkom autentikatora je sigurnosno pitanje riješeno.
Staro 10.06.2015., 14:55   #8492
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Bio je jedan lik s kojim sam igrao koji je eto, htio saznati za koliko bi mogao prodati account pa su ga blokali.
Vjerovatno je negdje objavio adresu / battletag javno i da prodaje account i skužili ga.
Treba paziti s tim stvarima.
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ne vidim realan razlog zašto vezati acc za nečije ime i prezime. Sigurnost je ostvarena korištenjem osobnog emaila, a s dodatkom autentikatora je sigurnosno pitanje riješeno.
Zbog para, kolega. Samo su pare u pitanju.
Inače bi jedan account mogao promijeniti 10 vlasnika kako kome dopizdi igrati i blizz od toga ne bi imao profita.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.06.2015., 23:55   #8493
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor chare Pregled postova
Kupi novi D3 i uzivaj u igri. =) Ja sam imao slican problem. U kratko nemos promjenit ime nikako. Ja sam cak imao i blokan acc neko krace vrijeme zbog toga i trebao dokazivat da je moj. Mozes sve promjenit ali ime ne. Evo ako se odlucis igrat javi se na Pm pa mozemo skupa pokat. Ima dosta ljudi iz ck koji igraju pa bi ti moglo biti zabavno . Lp
igrate d3 ili reapera?
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2015., 00:38   #8494
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
D3 je mrtva igra. Ros je jedino kaj "valja".
Davat novce samo zbog nicka je po meni glupost, da imam kineski nick ne bi me diralo dok god ne moram dat lovu za igru

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2015., 01:19   #8495
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
D3 je mrtva igra. Ros je jedino kaj "valja".
Davat novce samo zbog nicka je po meni glupost, da imam kineski nick ne bi me diralo dok god ne moram dat lovu za igru
Istina, a ni sa RoSom neznam šta bi radio u igri osim eto nabijao rezultat na leaderboard-u.
Svodi se na to ukratko.
Zato sam i napravio pauzu do recimo zime kad mi opet bude dosadno
Staro 11.06.2015., 08:29   #8496
chare
Happy hippo
Moj komp

chare's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
...

Zadnje izmijenjeno od: chare. 11.06.2015. u 08:32. Razlog: ...
chare je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2015., 08:30   #8497
chare
Happy hippo
Moj komp

chare's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
igrate d3 ili reapera?
Ros. Igramo iskljucivo zbog zabave tako da mos igrat sta god ti zelja. Zene,djeca,posao i sl. stvari jednostavno ne dopustaju da se ozbiljnije posveti d3.
chare je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2015., 00:20   #8498
Kratkius
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Ha, evo i najve novog PTRa
http://eu.battle.net/d3/en/blog/19802338/
Znaci, nece sasvim ukloniti support WD, samo će smanjiti "stunanje" mobova - više neće moći biti 100% pod kontrolom.
Novi setovi, nova mapa.
E da, Torment leveli se podižu do 10, i nešto novo (iako je slično postojalo u D2) - Kanai’s Cube - staviš 2 lega unutra i dobiješ jedan novi sa više pasivnih slotova. Valjda - još ni oni ne znaju kako će to izgledati, samo da na kraju ne odustanu od toga!
Kratkius je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2015., 08:39   #8499
ivan77
Guest

Reply With Quote
Staro 26.06.2015., 10:44   #8500
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Fak jea, temeljiti rework WDova (više od pola patch notesi je vezano uz WD-a), sad će Helltooth+Carnevil combo gaziti sve pred sobom

http://www.diablofans.com/news/48452...ss-changes-set
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.06.2015., 00:54   #8501
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
koga vise boli briga za te "novotarije" kad je igra totalno zamrla.....jucer sam se ulogirao nakon par mjeseci i trebalo mi je 10 minuta da nađem punu partiju....
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2015., 11:22   #8502
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Kad već pitaš, mene zanima. Što da ti kažem, ko i D2, uđem u igru i ne zanima me pretjerano koliko ljudi igra. Ako se skupi ekipa igram par sati, ako sam odradim 2-3 rifta i to je to
Staro 28.06.2015., 12:09   #8503
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

Datum registracije: May 2002
Evo, ja isto. Ulogiram se i uvijek netko igra. Za ubit vrijeme ko grom. Nikad mi se nije desilo da cekam vise od minute na GF
Staro 28.06.2015., 12:19   #8504
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
I mene zanima, i to zbog razloga da znam kad upalit ponovo d3

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2015., 08:39   #8505
Kratkius
Premium
Moj komp

Vidim, tema je zamrla, nažalost!

Evo, da javim par novosti, koje nam stižu u novom patchu!
Zasad na PTR-u, a za 3-4 tjedna će vjerovatno biti i online.

GLAVNA stvar koja se mijenja - nema više support WD-a i crusa. Gotovo. Mrtvi su. Zaboravite ih.
Ubijen je perma fear i permna blind. Sad se mobovi (i elite i guardian) mogu kontrolirati jednom, i nakon toga su imuni na "Crowd control" efekte. I kao dodatak, Crus više ne može vući mobove kroz vrata, kapije, murale...

Da bi pokušali izjednačiti jednadžbu, Blizzard je jako oslabio guardiane. Sada su guardiani "sniženi" 8 do 15 levela, npr, guardian koji je prije bio na levelu 30 (po healthu i šteti koju radi) sada se nalazi na levelu 38. A guardian sa levela 60 se sada nalazi na levelu 75. Ove brojke između rastu sa levelima...
Uglavnom, sada nije nikakav problem ubiti guardiana - pogotovu ako u GR uđete sa 2 zaštitna amuleta.
A sa dvije zaštite ulazimo pomoću nove stvari - Kanai Cube. Za one koji se sjećaju Diabla 2, tada se zvala Horadric cube (sada sezove Kanai cube, dobila je ime po jednom od uposlenika Blizzardaa koji je umro od raka - Kevinu Kanaiu).
Možemo izvući SEKUNDARNE affixe sa svih legova (samo ne sa set itema).
Znači, ubacimo Furnace (i hrpu novih matreijala, koje dobivamo završavajući bountyje), i rastopimo ga, ali ostane nam "+50% DMG na elite", koje onda može koristiti bilo koji lik. Ili uzmemo RoRG, i izvučemo njegovu mogućnost "+ 1 na set iteme", ili Mara's Kaleidoscope - i izvučemo "Imunost na otrove". Ili Jeram kacigu za WDa - i izvučemo "+100% veći DMG fetisha". Uvijek daje max vrijednosti - nema veze je li npr. Furnace imao +40, +43 ili +50 na elite, uvijek dobijemo +50!
Mogu se koristiti 3 dodatna skila istovremeno - jedan sa oružja, jedan sa nakita, i jedan sa armora.
Isto tako - u Kanai cube se mogu mijenjati svojstva već postojećih legova (ali ne dijelova seta) - npr ubacite Kukri, i vrtite ga dok ne dobijete ancient... Samo to košta dosta nove valute - materijala koji se sada dobivaju u bountyjima.
Set iteme možemo pretvarati jedan u drugi - malo zeznuto ako imao set od 6 komada, ali npr setovi od 2 komada (Focus i Restraint, Bull Khatos oružja, Shenlong Fists...) se brzo provrte dok se ne dobiju savršeni primjerci.

Conduitu je produženo trajanje na 30 sekundi, i jak je je kao nekad. Čini mi se da ga je bolje upotrijebiti na 2-3 paka elita nego na bossu, jer sada žute elite imaju otprilike jednak health kao i guardian, ali, za razliku od guardianovih par affixa - imaju puno više mogućnosti.

Nove setove dobivaju WD, Crus i Monk, još nekoliko setova je promijenjeno i dorađeno.

Uglavnom, po prvim rezultatima na PTR, jako je olakšana SOLO igra, monkovi i barbari su završavali 74, a drugi 62-66. Ali sada su već nerfali monka i barba, i izbrisali rezultate, pa ćemo vidjeti što će biti za par dana. Jedini problem je šta je najveći rezultat u grupi bio 71 u 4 (i to sa 4 monka).
Staro 22.07.2015., 14:08   #8506
Kratkius
Premium
Moj komp

Dodatak:
Danas je stavljen novi PTR, i par stvari je promijenjeno:
Kanai Cube više ne može pretvarati dijelove seta iz jednog u drugi ako set nema bar 3 dijela.
Znači - Bull Khatos, Chantodo, Schenlong i svi ostali 2-dijelni kompleti - morate ih dobiti, i to je to...
Dalje, "malo" su povećali health guardiana... Još nisam našao koliko "malo" vrijedi u brojevima
Staro 22.07.2015., 17:53   #8507
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Hvala na updateima, priča li se kad će doći taj patch? Do tada sve ovo niš ne vrijedi, koliko su toga izbacili iz originalne igre ništa me neb čudilo
Staro 23.07.2015., 13:50   #8508
Kratkius
Premium
Moj komp

Mhm, nema točne brojke ,ali za 3-4 tjedna.
Ne mogu sada naći, ali plavi post na blizz forumu je bio davno najavio da će patch ići live između 10 i 26 kolovoza.
A kad se uzme u obzir da sezona 3 još traje, i nije bilo 15-dnevne najave o kraju sezone, to vodi kraju kolovoza.
15 dana najave za kraj sezone, i uobičajenih 7 dana između sezona, - ne može prije 14 kolovoza nikako. A tek je krenuo patch PTR-a, 99% (po meni) je kraj osmog mjeseca.

Danas sam ponovo pokrenuo PTR, završio sa barbarom za speed GR 50 (bez da sam uopće bio ogreban) i odmah dobio GR 54. NJega sam završio u roku - 14:17 (poginuo čak 2 puta) i 308 barb sam trenutno. S tim da je prvi već završio 65 solo.

Sad je najveći problem reflekt, ali, za WDa taj problem ne postoji. Nadajmo se da će ostati tako.

Reflekt sada vraća isti tip DMG kojim napadamo mobove. Dakle, WD koristi poison dart i Mara's Kaleidoscope, i reflekt ne djeluje na njega.
Solo WD je završio 64, ja sam se samo prošetao kroz 36. Treba mi dosta materijala iz novih bountyja, da rastopim jedan kukri i izvučem ono njegovo "Reduce the cooldown of Fetish Army and Big Bad Voodoo by 1 second each time your fetishes deal damage."
I isto tako Mask of Jeram i 100% povećan DMG fetisha.
RoRG sam ekstrahirao, i koristio sam Focu i Restraint.
I najvažnije, da iz desetak pokušaja napravim ancient Dagger of Darts (valjda će trebati manje pokušaja )
Staro 23.07.2015., 14:22   #8509
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Sve je ovo zanimljivo za pročitati i već mi se par puta desilo da nabrijan na slične najave opet uhvatim igrati .. i onda umrem od dosade za sat vremena.
Ono, duže traje da se skine i instalira nego što na kraju igram
Super ako netko i dalje uživa, ja naprosto ne mogu - toliko sam ju igrao da mi na uši izlazi, i do neke možebitne ekspanzije više D3 ne pokrećem.

Kad ju već spominjem, ima li kakvih okvirnih najava?
Ili se možda priča o D4?

fler je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2015., 09:08   #8510
skfrik
Premium
Moj komp

skfrik's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Pozdrav, zavrsio sam konacno story, igrao sam na master od pocetka s DH.
Endgame je farmanje bountya na adventure?
skfrik je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2015., 11:18   #8511
Kratkius
Premium
Moj komp

Ne, bounty na adventure je samo početak!

Kad radiš bountyje dobiješ ključeve za ulaz rift (još ova 3-4 tjedna), a u riftovima dobijaš ključeve za ulaz u Greater rift. A u njima opet dobijaš legendarne gemove koje stavljaš u prstenja i amulete, i u tim istim riftovima podižeš levele tim gemovima!

I moraš polako podizati težinu, i kako ti paragoni budu rasli da dođeš na T6 (zasad), a kasnije u patchu 2.3 i na T10.
Staro 28.07.2015., 20:55   #8512
skfrik
Premium
Moj komp

skfrik's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Kratkius Pregled postova
Ne, bounty na adventure je samo početak!

Kad radiš bountyje dobiješ ključeve za ulaz rift (još ova 3-4 tjedna), a u riftovima dobijaš ključeve za ulaz u Greater rift. A u njima opet dobijaš legendarne gemove koje stavljaš u prstenja i amulete, i u tim istim riftovima podižeš levele tim gemovima!

I moraš polako podizati težinu, i kako ti paragoni budu rasli da dođeš na T6 (zasad), a kasnije u patchu 2.3 i na T10.
Sad igram T1, pokusavam sklepat natalya set, malo je dosadno solo sve te bountyje obavit, uvijek pustim public game pa neki randomi ulete tu i tamo
skfrik je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2015., 10:16   #8513
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Ima li crusadera netko ovdje da farmamo riftove za roland set ili akkhan?

Nisam 100 god igrao tj. od vanilla d3.

kak boostam barbara u sezoni najbrze i koja je razlika sezone i vanilla igranja?
bolji itemi ili?

Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 29.07.2015. u 10:48.
warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2015., 20:43   #8514
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
OK imam Rakanishu's Blade koji ima Legendary ??? Affix koji kaže ako killam nekog falena onda postoji 12% šansa da svi ostali falleni postanu "moji" Imam ga u košarici da mogu naći (još nisam nakon svih ovih godina) Bashiok i opaliti ga nime po tintari da dobijem Bashanishu achievement.
Pitanje je da li ću sa Kanais kockom moć izvuć 12% (što je max) da falleni budu moji ? Zna netko ? Jer Blade nije legendary (plavi je ali ima affix).
Drugi ?
Piše da Rakanishu's Blade "pada" na normalu ... moj je pao na T6 i ima lvl 70.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 30.07.2015. u 20:50.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2015., 01:38   #8515
Kratkius
Premium
Moj komp

Ukratko, neće.
Samo sa legendarnih itema se može ekstrahirati sekundarni affix - i to samo onaj označen narančastom bojom. Daklem, nit je leg nit ima narančasti natpis
Staro 31.07.2015., 08:21   #8516
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Ukratko, neće.
Samo sa legendarnih itema se može ekstrahirati sekundarni affix - i to samo onaj označen narančastom bojom. Daklem, nit je leg nit ima narančasti natpis
IMA narančasti natpis ... u tom i je problem, zato i pitam.
(ovo su tuđi da sada ne radim SS http://nephalemnotes.blogspot.com/20...lue-items.html). plavi sa "narančastim" affixima)

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 31.07.2015., 09:26   #8517
Kratkius
Premium
Moj komp

Da, upravu si, ima narančasti natpis, ali njie leg - dakle ništa od njega.
A i nije uopće isplativo gubiti mjesto za oružje u Kanai cubeu na tako slabašan affix - bar mi se čini. Možda na T10 riftovima, kad vidiš mapu punu fallena, ali u GR - NE. Uđeš sa tim i dobiješ mapu bez fallena...
Staro 31.07.2015., 09:54   #8518
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Da, upravu si, ima narančasti natpis, ali njie leg - dakle ništa od njega.
A i nije uopće isplativo gubiti mjesto za oružje u Kanai cubeu na tako slabašan affix - bar mi se čini. Možda na T10 riftovima, kad vidiš mapu punu fallena, ali u GR - NE. Uđeš sa tim i dobiješ mapu bez fallena...
Ma stvar je u zezanciji a ne kikanju ... vidi mog malog od Murlocketa kako je "sladak" ... s njim pićiš po T10 ili GR ... stvar je u "pimp" faktoru, pinki cadilac, štap i zlatan zub ..

Staro 31.07.2015., 15:06   #8519
Kratkius
Premium
Moj komp

Aha, u tom zecu leži grm!

Meni je samo bitna funkcionalnost, izgled, ne...
Moram priznati da nisam uradio ni jedan transmog opreme u ove 3 godine igranja Diiabla, ali, mislim da sam skoro jedini u Europi sa takvim razmišljanjem!
Staro 04.08.2015., 14:08   #8520
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Osobno imam The Murlocket i to je to od "zanimljivih" plavih kod mene....makar sam se dosta zezao dok mi nije dropao posto je bio easter egg u vanilly, ali eto, bar je fora pa mogu potvrditi da ima plavih s narandastim affixima.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno