|
|||||||||||
|
|
#85141 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ma jasno, nema teorije da je prošla toliko kilometara, a da je nitko nije upalio i prenio. Vjerojatno, kad je stigla na destinaciju i prošla neku validaciju, su resetirali brojač.
|
|
|
#85142 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Po meni ovaj auto je nekak uspio promaknuti, od čišćenja, resetiranja i poliranja u Zubaku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85143 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
... Zadnje izmijenjeno od: Juan. Danas u 15:10. |
|
|
|
|
|
#85144 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Na stranu sad te ogrebotine ali tko je spreman najobičnijeg golfa čekati 9 mjeseci jbt... I to još u temeljnoj boji ajde da je naručio ne znam šta rozog bentleya sa sicevima od zebreće kože pa ajde. Ne kužim taj mindset.. I još I'm hitno treba auto i snalaze se lol. Ako se neki auto ne može isporučiti unutar mjesec dana max ja ga ne kupujem. |
|
|
|
|
|
#85145 |
|
PRO
|
hahahaha, to mi je najbolje bilo kad smo Kiu uzimali: - Jao gospodine, baš u toj boji...nažalost, morat ćete pričekati neko vrijeme? - Pa koliko je to? - 17 dana, gospodine, ali damo vam 500€ popusta, ako odlučite pričekati. Auto stiga za 12 dana. ![]()
|
|
|
#85146 |
|
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
ok procital sam ovo sa zubakom, bas sam se uzrujo... https://www.volkswagen-group.com/de/...procedure-2007 ono ima chat sa vw, pitaj na chatu ak niš drugo, dobar dan kupil sam novi golf zgreban sa 170km kod vašeg zastupnika, to vam je nova poslovna praksa? molim vas da me uputite na nekoga relavantnog u riješavanju ovakvih problema. ne košta
|
|
|
#85148 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#85149 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85150 |
|
PRO
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85151 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ili ključ za ključ s tim da ću ja u tvoju morat ulagat, a ti dobivaš dva seta novih kineskih guma. 😂
|
|
|
|
#85152 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam koja priča stoji iza ovoga, ali bi je volio čuti https://www.facebook.com/rijekaplus/...ref=embed_post
|
|
|
#85154 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ja se sve nadam da će me potrefit neko normalan, ali ono... budimo realni ![]()
|
|
|
|
#85156 |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
#85157 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
To nisu opravdanja, to su posljedice. Ako je već došlo do toga, znači da je u hijerarhiji od tehničara, inženjera došlo do vršnih menađera koji su isključivo orijentiran na postizanje monetarnih ciljeva, te je ignorirao sve što su mu ovi ispod govorili. Inženjerska odgovornost, moja odgovornost, je da ukažem na problem. Ako su mene ignorirali i svejedno donijeli odluku, nije moj problem. Čista savjest. Niti prvi, niti zadnji put da je netko poginuo zbog gluposti koju je neki menađer odlučio vođen profitom nauštrb sigurnosti. Takvim ljudima se čini da je isključivo pitanje rizika, tj. tko će na kraju biti zakonski odgovoran. Ako nisu oni, nema problema, samo da postignu ciljeve i skupe bonuse. Moj primjer je važeći iz trenutne auto industrije. Naravno da je povezano s troškovima i u konačnici umanjenjem profita. Srećom još uvijek imamo glasove razuma koji su dovoljno jaki, da menađeri ipak shvate koliko je bitno ne ušparati ta 2-3 centa po prodanoj komponenti i nepotrebno povećati rizik.
|
|
|
#85158 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Ja ne znam što se svi čude da se SADA štedi na sigurnosti. Oduvijek se štedilo. Postojao je neki Ford 70/80tih koji bi se nakon prednjeg sudara pretvorio u buktinju jer su krivo dizajnirali tank za gorivo. U Fordu su izračunali da im je jeftiniie plaćati odštete za mrtve/ozlijeđene nego napraviti opoziv i srediti problem. Pa pogledajte Boeing što je radio sa 737 Max radi profita, a avio industrija je puno više nadgledana i formalnija. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85159 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja stavio fabiu iz 2003, benzinka, na fejs u nedjelju u 11:00, za 1299 eura. U 12:00 imam 2 poruke. Jedan mi bahato kaže dam ti 800. Samo sam ga blokirao. Drugi je tražio broj mobitela. Došao je u 15:00 k meni sa ženom i kumom jer je on imao strganu nogu. Popili pivo i sokić i u 16:00 ode fabia za Adamovec za 1100. Eto. Realno je vrijedila 900. Vidim da takve krame već mjesecima stoje na njuškalu za 500 eura.
|
|
|
#85160 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
momci trebam pomoć, već sam jednom (a i više puta) pitao ali ranije nisam imao pretjeranog razloga za realizaciju plana pa se odugovlačilo, ali sad imam pošto mi je u BG ukradena klocna ispod zadnjeg točka auta jer stoji ispod solidnog nagiba pa ako ručna popusti da auto ne poleti.. ugl neki ciganin mi ukrao klocnu od 5e.. a i svi divljački voze na kineskim gumama svuda po europi, pa da barem imam snimku šta se desilo ovo ono, za svoju dušu..ne moram previše objašnjavat.. više ću da utrošim na kamere za auto nego na turbo da auto bude preko 300hp klocna Uradi sam 5e ffs trebam kamere, pitam tko zna koji put ali sad idem da kupim sve šta treba i nema zajebancije s ciganima i kinezima https://www.links.hr/hr/kamera-garmi...-140-060303017 ove neke mini kamere, sjećam se da je Ivan iz Engleske (hvala ti Ajvanho) njih preporučio, stavim ih na svaki kutak auta i miran sam..kako to izvesti? neki savjeti? sviđaju mi se zbog veličine.. da li još šta treba da budu spojene i da rade na pokret ili kako već to ide? stavim i dodatni akumulator u gepek ako treba izvor napajanja plus spojim ga na glavnog da se puni preko alternatora ako se može to izvesti, nikakav problem, sve može.. uglavnom da auto bude pokriven sa snimkama sa svih strana, makar koštalo iljadu eura i sud ne priznaje.. hoću kapu ciganina da vidim snimljenu hvala svakome i živi nek ste dok driftate da se naučite na parkinzima na čajniz gumama.. za svašta sam glup al za ovo pogotovo jer ne znam kako pokrit cijeli auto da bude snimljen kad netko priđe.. makar da krade kapice s felgi od alfa romeo.. bitno je da snimaju izvan auta, a ne unutar dok prčim.. ae to se podrazumijeva valjda Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. Danas u 19:02. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|