|
![]() |
#8461 |
Guest
|
Imate više ovdje http://en.wikipedia.org/wiki/Milgram_experiment Milgram i Stanford prison su dva najpoznatija "socijoloska" eksperimenta definitivno! |
![]() |
![]() |
#8462 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Spoilaš duke ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8463 |
Guest
|
Spoilanje na razini kao da sam izjavio "Hitler se ubio u bunkeru" za film "Konačan pad" ili kak su ga već preveli :P |
![]() |
![]() |
#8466 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
![]() |
#8467 |
Guest
|
HOSTEL 3 ..manje više opet "dolazi ono staro po 3. put". Ništa posebno ,da bi se vrištalo, još jedan krvav slasher horror kojih u zadnje vrijeme ima masa i većina su katastrofa , tako da ovome nije teško biti čak i gledljiv -3 , najviše 4/10 . Za ubit vrijeme može. |
![]() |
![]() |
#8470 |
Guest
|
Za one koji nisu jučer vidjeli ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8474 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Gledala sam neki novi trailer za Avengerse, jedva čekam. ![]() I ovo mi se mnogo sviđa: http://www.youtube.com/watch?v=kuire...feature=relmfu
![]() |
#8476 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Kakva postava u Expendables 2 !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u istom filmu samo da su ti Stalone, Schwarzeneger i Bruce Willis , mislim da ti netreba ni dobra radnja ni efekti ni lokacija ni režiser ni dijalozi , nista, samo da smrde u kutu to bi bila filmcina kad razmislim ,da mogu dodati dodao bih samo jednu osobu, zbog svoje kulnosti i mirnoće bih dodao Seagala.Izbacio bih ovog Kineza a stavio njega , makar da bude mastermind da se ne fajta..al to su sad zelje i pozdravi, ovaj crew koji ce bit je stvarno..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8477 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#8478 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8479 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#8480 |
Pod naletima kopita zla
|
O god damn. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8481 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Znate vi tko je Antonio Rodrigo Nogueira ?? wtf http://www.imdb.com/title/tt1320253/fullcredits#cast svašta |
![]() |
![]() |
![]() |
#8484 |
Pod naletima kopita zla
|
I meni. Ne zbog toga kaj neće biti u filmu jer nije imao neku ulogu pošto maltene ne zna engleski ali mi je žao njega kao borca. ![]() Nazad on topic. Ovaj vikend black swan. Svaki put uleti nekaj drugo. Uz to ak se nađe vremena pogledam i The Bang Bang Club. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8485 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8486 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
cowboys and aliens iznenađujuće poletan prolog, par raspoloženih glumaca, no bogu hvala, do kraja ga uvali redatelj u holivudski stereotip najgore vrste. što je naravno šteta, bilo je ovde materijala za dobar film, nekakav cox-ovski spoj preya i straight to hell. ovako ništa, nažalost.
![]() |
#8487 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
May moram priznati, od ovakvih osoba me jeza hvata, rijetko cega se istinski bojim, ali znam da bi se itekako bojao ovakve situacije u koju je zapeo Adam. film vrlo dobar IMHO, gluma glavnog lika predobar i uvjerljiv, prica u ponekim trenutcima/scenama previse smrdi naivno i tipicno holivudski, no tematika mi je predobra ![]() preporuka tko nije, ja napokon stigao na miru pogledati nakon poduze pauze kakav film, definitivno zadovoljan.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8488 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8489 | |