|
![]() |
#8431 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
samo sam dao za usporedbu. po meni da ima više vožnje i ganjanja bi me još više podsjetio na transića ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8432 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Upravo zavrsio sa A-Team, odlican film svakako preporuka. Doza humora sa akcijom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8433 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
a onu scenu sa divljackim drobljenjem covjekove lubanje sa cipelom necu tako brzo zaboravit, mislim da mi je to jedna od najbrutalnijih scena ikad. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8434 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
-->
Warrior. film nije loš ali...
Our Idiot Brother. Ajde neloša komedija. Nije preporuka ali ako nemate kaj pametnije...why not. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8435 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Drive - slazem se s gore navedenim. Pogledao sam samo prvih 30 min i ugasio ( neznam dal sam 1 ili 2 filma u zivotu prekinuo ), tako da to pokazuje koliko mi je bio naporan/dosadan/nezanimljiv na pocetku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8436 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() ![]() Sitnice čine film, bome ovaj ih nema.. Ili sam ja prehiperaktivan ili je film na praxitenima ![]() Citiraj:
![]() ![]() Sitnice čine film, bome ovaj ih nema.. Ili sam ja prehiperaktivan ili je film na praxitenima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8437 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
nikako za subotu ![]() nego midnight in paris - loody allen, netko ga voli, netko ne, sredine obično nema... ja spadam u skupinu da volim njegova djela i ovo je GENIJALNO. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8438 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Pogledao i Drive, dao bi mu nekih 6/10 zbog puno puno prespore radnje isprepletene romatikom, mozda mi samo nije sjeo u tom trenutku jer sam ocekivao malo vise kako ime filma kaze, drajvanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8439 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja htio gledati the thing original koji je bio na htv-u, ali ga manijaci stavili ono, u pol 3 u noci........ iako ga imam na kompu i gledao sam ga prije o-ho-ho prvi put i pregledan je vec podosta puta, svejedno je to meni poslastica.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8440 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ajd da je neki uncut, final cut, director's cut.... ontopic: the thing, najnovija verzija (čista slučajnost regarding na post iznad). nije koma ko npr. nova verzija konana, al daleko je od hawksa/carpentera.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8441 |
Premium
|
Das experiment (2001) Film je bolesno dobar, nakon jako dugo vremena i pogledanih desetke govana na koja se trosi filmska traka u danasnje vrijeme, ovo je pravo osvjezenje. Psiholoski aspekt je strasno mocan, brutalno snimljeno, prica i njezin tok su genijalni. Ja ne znam je'l taj film stvarno tolko dobar ili su svi ostali filmovi koje sam gledal ove godine tolko losi. Jos kad se uzme u obzir da je po istinitom dogadjaju... 9.8/10 (nije desetka samo zato jer film ima 2 sitna zajeba) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8443 |
Guest
|
Definitivno bolji od "moderne" verzije iz 2010. Inače, sam Stanford experiment je jako dobro "štivo" koga zanima! |
![]() |
![]() |
#8444 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Moja preporuka , ko nije gledao ni netreba gubiti dva sata cekajuci da glavni lik vise progovori. Mojih par preporuka - pa definitivno In time, al mislim da je tu sve receno, generalno dobar film, nema se tu sta reci, pouka filma vidljiva od pocetka , mozda malo preocit film kak bi reko.Ali dobar svakako. Hall pass- mislim sigurno ima boljih komedija , al ajmo stavit u kontekst 2011 god, ok je komedija za pogledati.Mozda sam ja malo naivan, al nije skroz ocekivan kraj, bar na pocetku ne vidis da ce se to desit.Ok film za pogledat i nasmijat se. Horrible bosses - e to je vec kao razina iznad ovog , iako ima i svojih ne tako svijetlih trenutaka.Mislim , kak ja volim rec, pretjeruju ponekad.Al pretjeruju i u Hangoveru pa ga svi stujemo tak da da, preporuka za pogledat. Killer elite - dobar, akcija preporucam prije svih ovih.Par vrlo dobrih glumaca, naravno j.statham, i onaj neki britanac s brčičima njega bih izdvojio, lik je bas karizmatican.Lajkam. crna lista - black swan.ko nije gledo nek ne gleda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8445 |
Guest
|
Ha! Taj film je bolji od svih koje si spomenuo. Nije ni čudo što ti se Drive ne sviđa. ![]() Ja sam Drive gledao u 1 ujutro, mrtav umoran i pospan. Mislio sam da se radi o glupom akcijskom filmu uz kojeg ću zaspat ko klada. Ali me zajebao i ispao sasvim solidan triler/noir ili što već je, ali akcijski nije. ![]() |
![]() |
![]() |
#8446 |
Guest
|
Pa da! Mislim, kao da jedan imdb ne postoji. Velika je razlika između crime/thriller/drama (Drive) i crime/thriller/action (Transporter). Mislim, jasan mi je tip ljudi kojemu se ne sviđa Drive. (Isto kao tip ljudi kojemu se Blade Runner ne sviđa jer je pre spor i ništa se ne događa), ali je zabavno gledati koliko ljudi "pljuje" po filmu samo zato jer je očekivao nešto potpuno drugačije ![]() |
![]() |
![]() |
#8447 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mad_Duke nema ti smisla objašnjavat. Već je nekoliko ljudi reklo da je Drive ok film a potpuno je drugi par opanaka što većina očekuje neku akciju tipa Transporter i onda se razočaraju i dožive film kao prilično loš što je daleko od istine. Za hrvojev komentar se slažem s Nybelungom da je Black Swan bolji za 2 koplja od svih filmova koje je nabrojao. Mislim svi mi imamo neke preference što se tiče žanra ali odbaciti film samo zato što tebi ne paše je djetinjasto. Ja prvi pogledam dosta filmova koje mi nisu po volji ali cijenim dobru glumu, specijalne efekte, glazbenu podlogu i bilo što drugo što me impresionira kod nekog filma bez obzira jel meni taj žanr ne paše. ![]() Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 12.12.2011. u 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8448 | |
Premium
|
Citiraj:
A druga je kad u izolaciji onog malog kofer-zatvora glavni lik nadje srafinciger...to su trebali malo drukcije rijesiti kak dodje do srafincigera. Jer kakve veze s mozgom ima da netko zaboravi srafinciger dok postavlja izolaciju, ne kuzi da mu izolacija strsi jer je pijan ko majka, ili ne strsi (a rucka min 3cm debela), dunno. Sitnice ali primjetne, vrlo vjerojatno cjepidlacim po generalnim standardima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8449 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
drive - dobar, malo prespor za moj ukus ali sasvim ok film. warrior - trenutno se nemrem sjetit da sa gledal nekaj bolje cijele godine catch.44 - drek.44
![]() |
#8450 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
The Bang Bang Club . Nisam gledao ali izgleda jako dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8451 |
Moderator
|
melancholia - ovo je too much čak i za mene, gluma na razini, tehnički korektno, priča je isto korektna, ali je soooooo booooooring i razvučeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8452 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8453 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ako netko voli gledati dobre animirane filmove za odrasle mogu preopruciti Coraline. Nama se super svidio, animacije su posebne ali odlicne, prica inovativna i likovi super. Preporuka za svakoka tko uziva u animafestu.
"Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in one pretty and well preserved piece, but to skid across the line broadside, thoroughly used up, worn out, leaking oil, shouting GERONIMO!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8454 | |
Moderator
|
Citiraj:
taj antikrist je negdje zapeo u redu za gledanje kada je izašao jer sam ga imao na radaru, ne sjećam se koji je razlog bio, ali thnx for the head up ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8455 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
debil ![]() Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 13.12.2011. u 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8456 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@syss: ako si ljubitelj posebnog mooda, dugačkih kadrova i polaganog tempa, baci oko na satan tango bele tarra, svojevrsan twin peaks u socijalističkom blatu mađarske ranih 80-ih....ne daj se obeshrabrit dužinom filma ![]()
![]() |
#8459 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8460 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Koga zanima nek obavezno pogleda. Ukratko, sličan eksperiment, ljudima je dana moć zadavanja boli drugima i testiraju kako će tko reagirat i koliko daleko će ići. Rezultati su...neočekivani. trailer: http://youtu.be/XLfnwe4CgZ0 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|