|
![]() |
#8431 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Sta se tice 128, odigra san prije sve JT128, JT88, JP2, Ferdi, i mogu samo rec da san razocaran. Borisg je meni one trick pony, a to je da ima odlican camo. Sve ostalo pada u vodu kad na 400m redovito faljivas, da ne kazen da accuracy nerf jos vise to naglasava. IMHO iman solidan WR (62%) i solidan WN8 na njemu 2000, ali uvik nekako podbaci ako je tim los. Jedino se moze navuc nesto na view i na (ne)mobilnost neprijatelja, head on, puno mi je drazi JP2 i Ferdi. JT necu niti spominjat u ovoj klasi jer su laseri. Generalno accuracy nerf je ubio snipe na 300+ metara jer sa sniperima teze gadja weakove, i iziskiva prem ammo.
![]() |
![]() |
#8432 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma znam, al usrani St.Emil mi dize tlak. Spor je da nigdje ne dodje na vrijeme, top ako i pogodi lutrija je da probije oklop, a ako i probije, dmg je mizerija. Sad da i izgrindam 60k za top, povrh veceg reloada i pen+dmg, tenk je jos uvijek govno nad govnima. Jos je visok ko trokatnica, ima depresiju topa da je parodija nakon Nashorna, a kamuflaza je nepostojeca. I sam se tjesim da ce se ispaltit grind prema Rhm.Bors, al ovo je ocaj. Toliko da se mislim krenit rusku TD granu da skupim BL9 i izivljavam se na ekipi sa ISU-152. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8433 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8435 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
128 Kanonen 40 je jeben top, SU svoje klase. Ok je precizan, imas jebenu depresiju pa zna bit jako bolan na Westfieldu i sl mapama di mozes samo izvirit i dostavit 490hp...
![]() |
![]() |
#8438 |
Never Forgetti
|
Pa ok mi je sve bilo do Chi-Ria. Chi-Ri je smece, velik, spor, i los top imho. Zajebi AL kad nema penetracije niti pravog clipa... ![]() Moran ga proc (female crew ima) ali mi se nikako neda skupit taj exp za STA-1. Moga bi free exp radit. ![]()
![]() |
#8439 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma salis se, pa tenk je velik ko maus i nema apsolutno nikakav armor. Danas botina u ISu me pogodsi sa he i skine 690 i drugi 400, naravno da me ubio a nije se maknuo 10 m od baze. Inace nis ne dinga, pen mu je uzas, dugo cilja... Jedino od japanaca mi je tier 5 fenomenalan, a dosao sam do cire.
![]() |
#8440 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
ja se nebih slozio. .. Chi-To-6 tier ... samo s njim izgrindao japanski zadatak za WZ-111 ... prestrasan tenk, a kad je meni njubeku zabavan mogu misliti sto pravi majstor moze s njim da napravi u igri... (ali to sam samo ja, meni je i Churchill VII zabavan bio za rjesavanje zadatka za WZ-111 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8442 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
prvi ejs sa T69, nije ni los kolko ima mal pen!! http://wotreplays.com/site/1676878 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8443 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
I ja se mučim sa T6....đabe mi bila depresija kad je spor,a kad te vide počinje HE Olimpijada ko će veći roll ostvarit u bilokoji dio tenka...još kad ti svaka druga T8 bitka...njihovoj zabavi nema kraja. Zbilja muka isusova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8444 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Je, al treba doc do njega. A grind sa 105mm je spor i mukotrpan. Sa drugim TDovima sam izgrindao kao od shale, isti tier je kao Jpanter, al JP ima 4 topa na ponudi i najskuplji je 16k expa. JP mi je bio uzitak igrat sa 88mm topom, brz, precizan i ok dmg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8445 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
a jebi ga tenk je za bit iza nekog hevija i pljuskat sa autoloaderom na njih ja sam ispizdio do njega a i sa sta mi nije bolje jer u stocku ima top od chiria i armor naravno na razini kutije za mlijeko a nije za moj stil igre tako da več stoji 2 mjeseca u garaži
![]() |
![]() |
#8446 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Kakav dan, 7/8 , strasno kako ih gazimo ... uzmem arty maloprije, dva hica savrsena, dva killa na Himelsdorfu... i onda poginem... em ti tima ... jesmo pobjedili na kraj... ali mrzim takve situacije... ali mozda sam i sam kriv, mozda sam mogao da begam ali mi se nije dalo... video
![]() |
#8448 | |
Guest
|
Meni su low tier Japanci bili OK. Nisu ništa posebno, ali imaju nešto depresije, nisu prespori, čisto su igrivi. Ke-Ho je strava tenk (tier 4). Prvi Japanac koji mi je doista popio sve živce je tier 8, STA-1. Tenk je prosto lošija verzija Pershinga, tier za tier je uvjerljivo lošiji od Chi-Ri-ja. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 04.03.2015. u 19:44. |
|
![]() |
![]() |
#8449 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Zujalica,montirao autoloadera i puno je bolje s njim... http://wotreplays.com/site/1678915#e...walker_bulldog
![]() |
#8450 | |
Guest
|
Citiraj:
Chi-Ri ima mnogo veći potencijal od STA. Ima istu depresiju, praktično isti view range, a ima veći DPM + autoloader od 400 dmga + precizniji je + brže cilja. A tier je manji! Ako se znaš snaći sa 155/185 penetracije Chi-Ri je zvijerka. |
|
![]() |
![]() |
#8452 | |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Edit: zanemari dio o STA-1, zamjenio sam ga sa STA-2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8453 |
Premium
|
Očekivao sam 150k jer sam mislio da spotam nesto glupanima u gradu al ni 110k nije loše ![]() http://wotreplays.com/site/1679036#h...pirit-fcm_50_t Meni je STA 1 bio užitak nakon chi rija...tek na tier 8 sam počeo uživat u japancima,tier 7 sam preskočio s free exp ![]()
![]() |
#8454 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
ja imam M48A1 i da se s njime fino igrat ako imaš lijepo podešenu posadu. Svi cammo,vozačke opcije itd. Koristiti ga ko da je Tier9 a na 10 i dođe to na svoje,pogotovo jer ima najveći view range u igrici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8455 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8456 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8457 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#8458 | |||
Guest
|
Citiraj:
![]() Pershing je brutalan tenk. Ako ti se Pershing ne sviđa onda o Japancima uopće ne trebaš razmišljati. Svi Japanci od 5. do 9. tiera su čisto inferiorni Amerikancima. M48 Patton mi je prvi tier 10 med. ![]() ![]() Citiraj:
![]() Pa svi su Japanci do STB-a spori i bez oklopa, u usporedbi sa ostalim nacijama. A nije baš TOLIKO golem. Velik jeste, ali nije toliko velik da bi bio neigriv osim kad ne kampuje iza kuće, kao WT100. Evo ga pored Hellcata: Citiraj:
![]() Pershing je brutalan tenk. Ako ti se Pershing ne sviđa onda o Japancima uopće ne trebaš razmišljati. Svi Japanci od 5. do 9. tiera su čisto inferiorni Amerikancima. M48 Patton mi je prvi tier 10 med. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8459 | |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Frend ima T-54, probao sam ga malo i na prvu mi je legao. Sad ću njega istražit pa da vidim na malo više bitki kakav je. Ja volim supportat teške dok mogu, pa vjerojatno i moj stil igre razlog zašto mi Patton i Pershing baš ne leže. Njih sam prve krenuo istraživat, a nisam iz početka ni imao predodžbu što i kako će mi odgovarat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|