|
|||||||||||
|
|
#84512 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
IMO nije do toga da netko kasni slučajno...stvar je u ispoljavaju frustracija, dominaciji i maltretiranju. Dok god se ljudi miču jer im se netko lijepi na guzicu raditi će to iz tih razloga...dokaz za to mi je da se ne žele prestrojiti lijevo i zaobići....nego te stišću kilometar dok ne vide da si luđi od njega. Nisam još sreo ženu koja radi takve stvari za volanom. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84514 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
A promet je bas pravo mjesto za dokazivanje, ako mogu propustim ga i ode svojim putem, sigurno ne glumim redara na cesti. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#84518 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ne brini, odigram ja to bez problema, ipak je par desetljeća borbi iza mene. Ali je najveći poraz šta sam dopustija da me netko doveo do takve reakcije...
|
|
|
#84519 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Radim od 7. Krenem u 5:45. Na posao dođem u 6:10. Ali me razjebu kreteni. Ne nabijam se nikome na branik. Držim razmak. Ne blicam ti. Odem s lijevim kotačima preko pune linije, da me vidiš. Ne tražim od nikoga da se makne u desnu traku, ali nemoj biti pi_ka i voziti se namjerno paralelno s ovim u desnoj traci. Ostavi mi rupu i ja ću otići desno i vratiti se lijevo bez ikakve ljutnje. Ali kad vidim da se namjerno voziš paralelno sa ovime u desnoj traci onda ćeš vidjet krkanluk. Ostat ćeš bez retrovizora jer ti očigledno ne trebaju. Ekološki pajser, samo 10 eura. Poluga PEVEX 800x18 mm | Pevex https://share.google/VmC1NSa688IeZFTc8
|
|
|
#84520 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
I jesi ga upotrijebio? |
|
|
|