|
![]() |
#84181 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
https://www.autoscout24.hr/lst/suzuk...k&ustate=N%2CU S uvozom bude 13k. Nemoj ga dati ispod 10k. Auto je vožen šta, 10k km godišnje. Svakako ga ne bi dao za manje. Ja sam prodao 2012. Kiju Rio za 6k prije par mjeseci s 150k km. 1.2, bez turbine. Ako ti nije sila, čekaj, prodat će se. A i nema ih u takvom stanju baš previše. Zbog ovih sitnica, možda spustiti cijenu malo, ali nedaj ga ispod 10. Ja sam prodavao Kiu za 6000, prodao za 5800EUR, 2 lika mi nudili 3k za auto jer "ne vrijedi više". I prodao se za 5800. Citiraj:
Astra ne drži cijenu jer ih je puna EU, Opelima pada cijena najviše od svih auta, najviše ih je na marketima. To nije realna procjena. 8500 je 3000EUR manje od najjeftinijeg u Europi, tak da, nema smisla ta procjena. Bilo koja klasa auto, ako posložiš filter, posložiš da ti složi sve po najjnižoj cijeni, Opel i Ford prednjače. Ne zato jer su najjeftiniji u startu, već im cijena jako pada. Ja bi isto radije kupio Astru, ali realnost je takva kakva je. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Danas u 10:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84182 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Samo sto bi se jos mogao i potruditi i oprati barem auto i iznutra, odma ce to ljepse i profesionalnije izgledati, a i kupcima ce se svidjeti na prvi, a i na drugi pogled. Ovako izgleda da je auto u neodrzavanom stanju i privlaci manje potencijalnih kupaca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#84183 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja da to vidim, samo bi zatvorio oglas. Odmah me to odbije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84184 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
I pretapeciraj volan, ne znam kako se oštetio ovako, ali ne zgleda lijepo, pogotovo za 11k. Jedno detaljno pranje i tapeciranje bi već diglo na bolju razinu dojam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84186 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Uopće ne gledam jel je auto friško poliran ili normalno zmazan, auto sa savršenim lakom a da je star 8 godina samo govori da je prelakiran ili da se skriva kit
![]() |
#84187 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali tak je to s tim jeftinijim autima. Kia, Dacia, Hyundai, Suzuki, lim je baš loš. Svaki dodir drugih vrata nije samo boja, već i ona udubina ostane, baš se vidi. Moja Kia je bila slična, nikad špricana, ali dosta oštećena iz vana. To sam i napisao u oglas. Gradski auto, 5 godina samo Zagreb. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Danas u 10:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84188 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Hoću reći, meni su slike absolutno ok, auto nije niš posebno zmazan osim normalnog korištenja, i nije nikakav dealbreaker da ga gledam/ne gledam.
![]() |
#84190 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne samo da mora biti uglancan, nego i slike moraju biti dobre. Najbolje slikati ispred nekog zida ili slično da je jednolična neutralna pozadina. Pogledat slike prepordavača pa po tome poslikat najbolje. Koje detalje istaknut i slično. Prvi doticaj kupca s autom je slika, mora biti dobra. Ako razmatra taj model auta, prije će mu se dopast onaj s lijepim slikama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#84191 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Svašta rade preprodavači, neki malo pojačaju kontrast, pa auto ispadne kao da je friško ispoliran, a u realnosti tuga, jad i čemer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84192 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali ako staviš 100 prljavih i 100 čistih auta, usporediš kasnije, garantiram ti da će ovi prljavi imati manje upita/pogleda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84193 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Prednji i zadnji branik imaju tragove guljenja. Preko kaska zamijenjena prednja vozačeva i suvozačeva vrata, te zadnja lijeva vrata. Iznutra u dobrom stanju. Ne radi mi vozačevo grijanje sjedala, suvozač grije samo leđa. Brate mili sta uradi sa autom da tri vrata mjenjas? Posten oglas da se razumije. Ali nikada ne kupujem takvo vozilo. Sent from my RMX2170 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#84194 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Čari življenja u Zagrebu i obzirnih vozača. Zadnja lijeva vrata me je lik u garaži pogodio jer je izbjegavao stup sa druge strane. Suvozačeva vrata sam ja zakačio stupić kod parkiranja Vozačeva vrata me je netko na parkingu ispred zgrade pokupio i pobjegao. Branici su zguljeni isto tako od savjesnih vozača. Mislim da je bolje reći takve stvari nego prešutjeti. Zato i pitam radi tih stvari, dal je 10k ok cijena il da dam za jeftinije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84196 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
nebi bilo fer komentirat cijenu ali 8 godina star auto sa mlinčićem od motora i izguljenim vulanom ne vredi 11000€ kad gledam godinu prozvodnje nečeg odma se sjetim gdje sam ja bio tad. i 8 godina je puno da bi se auto cijenio toliko. ja ga nebi kupio za te novce. nek da i za 9 koliko mu nude jer samo gubi na cijeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#84197 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
koliko sam brzinski prošao nisam našao na oglasniku ni jednog 2017 1.0 ispod 11, tak da to ne bi diral na oglasniku. Ustvari tvoj je najejftiniji. Ti još daš i zimski komplet... taman i da ne valjaju gume, felge i senzori su cca300, bubam al mislim da nije puno krivo. prvi kupac koji dodje vidjeti auto imas mu racuna spustiti. ovo na pozive zadnja cijena i to hvala dovidjenja. s tim da je ekipa na njuski brutalno bezobrazna i nekorektna (moje vrijedi, tvoje ne al bi ipak kupio, aha, budeš, ne dam...) Za ostecenja se ne brini, to je nis, ako se vozi mora nahebat, pogotovo ak nije garažiran, pa nije to luksuzni sporcki auto koji vozis po lijepom vremenu svake druge subote 2 sata, a ostalo ga ližeš. Kupca to ne interesira ako je došao kupiti auto, ok to je levriđ za cjenjkanje, ali sigurno nije deal braker eto ti i opening line za prvog tko dodje, kad spomene čvrčku reci da mu spustiš 500€ ak je kupac, nek si ode ispolirat cijeli auto i malo onog ditejlinga i ko nov bu. edit hahahah, koji sam ja isto lik, nisam ni procital da si promijenio sva vrata, strašno... da sam to vidio ne bis komentirao, ali opet prije pola godine mi je crknul auto, mislil sam ga na cios odvest (cifra popravka i cijena takvog auta na oglasnicima, nikakve matematike za popravak, al ono nikakve), nagovori me lik od kojeg sam kupil novi auto da stavim na oglas, da se sve proda, uglavnom ošlo za 2500 u kešu u 2 tjedna.
Avoid hangovers: stay drunk. Zadnje izmijenjeno od: mujica. Danas u 18:56. Razlog: :facepalm: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84199 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Prominit krov, pod, ta jedna preostala vrata i volan. Tip top. Sorry 😂 Sent from my RMX2170 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#84201 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
I onda me popljujete u procjeni. Auto izgleda ko da je na UkraJinskom frontu bio. Da kupujem taj auto, koliko novaca moram uložiti da bi bar na oko izgledao dobro. Ovo koloko bidim je minimum 600. To su stvari koje se ne mogu riješiti poliranjem. Auto treba kemijsko čiščenje to je još 200 eura. A da ne govorim da auto treba jedan dobar servis. Jer auto ne prodaješ kad je dobar nego kad vidiš velika ulaganja. Ja svakome želim da dobro proda auto i po dobroj cijeni. Ali treba nešto i uložit. Prije par mjeseci prodavao sam Škodu Fabiu 1.4 MPI iz 2003 godine. Nema di nije bila udarena. Apšisao lak na haubi i krovu. Ali sam ju ispolirao koliko je išlo. Kemijsko čiščenje napravio. Počistio oko motora. Premazao plastike i gume. Dao čovjeku gratis ulje i filtere jer sam ja to dobio s jako dobrim rabatom. Cijenio sam auto 1300 eura. Takve kramusine su bile u oglasniku za 900, sad su po 500. Stavio na Marketplace u nedjelju u 11,00 u 16,00 je čovjek iskeširao 1100 eura i zadovoljan otišao. Tak da prije stavljanja auta u oglas treba auto srediti i uložiti malo u njega i onda možeš tražiti veću cijenu.
![]() |
#84202 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
e pa da pitam kad sam vec tu passat b8.5 elektricni gepek, nije onaj kessy, otvara se daljinski na ključ, al se ne zatvara preko ključa nego samo na gumb na vratima? koji k? Se to da prekodirat ili nešto? nemrem naći ništa konkretno osim upgrade na full keyless sto je zesca debilana s obzirom da sve vec elektircno
![]() |
#84203 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Passat b7, gepek na struju, imam keyless entry i keyless go. Kod mene je isto tako, gepek mogu otvoriti na ključu ali ga ne mogu zatvoriti na tipki na ključu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84204 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
To je jedan klik na obd11 ![]() Ista stvar je bila kod mene na škodi, pa sam si to aktivirao. Citiraj:
Di si u Zg, da se zaletiš jedan dan do mene da probamo upaliti?
![]() |
![]() |
#84205 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Može se kodirati... Na cijelom VAG-u je ista fora |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84206 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Lako vama, ja moram retrofittat el. Gepek Žena se navikla na limuzini u mj. Dana što smo ga imali, a karavan ga nema
![]() |
#84207 | |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|