|
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni polako svaki dan stižu poštiljke, i to randomly, kupljene prije 45 dana i prije 20 dana, tak da, bit će da je to sve tu negdje kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pitanje u vezi vraćanja robe koja nije ispravna. Dakle naručio sam item od 200$, došao mi je u drugoj boji, defektan... htio je okriviti poštu no ona nije kriva jer je sve super zapakirano i kutija bez ikakvih oštećenja. Tražio sam sellera da plati povratnu poštarinu i vrati mi novac ili pošalje ispravni proizvod, nije htio. Pokrenuo dispute, dokumentirao sve videom i slikama te dobio odgovor da je sve u redu s moje strane, no da ipak moram platiti povratnu poštarinu. E sada to mi je koma jer paket ima 5kg + sam platio carinu i špediciju skoro 500kn. Mogu li kako tražiti carinu nazad ako vratim proizvod trgovcu? Koja je najjeftinija solucija za slati paket s trackingom u Kinu?
![]() |
![]() |
#815 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Napokon mi stigao proizvod iz kine u roku od 1 radnog tjedna,s time da sam cak dobio bolji i skuplji proizvod ( Gevey supreme a ne pro,i radi ko pravi supreme hehe)
![]() |
#816 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Ima i trazilica pa mozes malo i pretraziti. Da si to napravio bi saznao da ti Carina ne vraca pare nazad. Popusio si te pare. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Prije par dana san na ebayu narucija 2 CF sandisk kartice za aparat. Uredno platija i dobija tracking number nakon dan dva. E sad san od ebaya dobija email u kojem pise da mi je Listing Removed "This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center." Problem je sta meni ove kartice ka tribaju do 1.9. jer iman neki pir, pa sad neznan sta cu napravit. Ako buden ceka koji tjedan i kartice ne stignu, bit ce kasno da narucim nove. A ako trazin povrat para i narucin nove...niko mi ne garantira da ove nece stic za koji tjedan ![]() Jel se ovo ikome od vas dogodilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
onaj neki formular na carini, pa ako se odlucis za novu stvar a ne refund, onda nebi trebao opet placat carinu... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Samo da javim, baterije za mob nikad stigle. Kinez na disputeu tražio da pričekam 5 dana i da mu se javim i prije nego što sam mu se javio sam je zatvorio dispute tako da je vratio pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
I da ti fake kartica dodje, bas bi ti trebalo da na njih snimis vjencanje a od fotki nista jer nije moguce citati s kartice ili je zapis "corrupted"
![]() |
![]() |
#823 |
Premium
|
Uglavnom lik je posla mail u kojem je napisa da ga je neki kupac prijavija ebayu da su kartice zapravo od 8 gb umjesto 16gb. I da je to do njegovog starog aparata tj firmware-a. Znam da neki stariji nemogu ocitavat 16 gb i kad ih formatiras na aparatu cak ih i windows ocitava kao 8 gb (Iako se i to da lagano rijesit). Za sada cu pricekat da dodu. Pa ako sta bude lako cu trazit povrat od ebay-a. I naravno popunit cu ih sa slikama i videom bar koji put prije pira ![]() Jos sta mi daje nadu je da san u feedbacku od bar 5-6 ljudi vidija da su kupili te kartice i napisali su da je ok. Tako da drzim fige |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
@afterburner Da nisi možda karticu kupio od ovog sellera? Kod njega sam bio kupio 32GB SanDisk Ultra micro SD, koja je definitivno geniune. Stiglo je jako brzo, još je zapakiranu karticu stavio u kovertu s originalnim računom, ali pošto je bila obična bijela koverta od par grama bez trackinga, nisu ju otvarali na carini. Ne moraš trošiti vrijeme na zapunjavanje kartice, pa kasniju provjeru koja fotka ima grešku. Za testiranje pravog kapaciteta memorije imaš H2testw, koji obavi zapisivanje i CRC verifikaciju za tebe. Zadnje izmijenjeno od: vedranzeman. 11.07.2012. u 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
|
Evo stigle su danas kartice...moran rec da je brzo doslo. Kupija san ih 02.07...i nisan platija porez ![]() @vedranzeman Nisan ih od tog sellera uzea i nazalos jos nemam citac kartica tako da nemogu onaj program iskoristit. Slike kopiran preko aparata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Cijene takvih stvari na ebayu nisu puno nize nego kod nas u trgovinama. I to sto ga je ebay uklonio dosta govori, a normalno da ce on muljati razloge zasto su ga maknuli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Daj si posudi neku poštenu karticu za tu prigodu jer buš inače slagal novo vjenčanje da ponoviš fotke... ![]()
![]() |
![]() |
#828 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Može još savjet ljudi koji su slali pakete Kinu, kako najjeftinije poslati s tracking numberom?
![]() |
![]() |
#829 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Narucio sam item sa ebay.com, 24. 6. je poslan, dobio sam PostClubUsa tracking broj koji kaze da je item RECEIVED AT DESTINATION AIRPORT 07/05/2012 11:23:00 i ON-FORWARDED TO FINAL DESTINAT 07/07/2012 10:15:00 sto bi trebalo znaciti da je item u HR negdje. Proslo je 7 dana i itema jos nema. koliko inace treba da nasi obrade posiljku i dostave je na odrediste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni je jedan item stigao na carinu Rijeka jos prosli petak (6.7.) i do sada jos nije obradjen. Dok ne vidis na trackingu da je u Zg, znaci da jos putuje po raznim terminalima. Mozes i do 45 dana cekat. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako broj nije po IPS-u, neće vidjeti ništa, jer te raznorazne tracking službe i njihove interne brojeve Pošta ignorira. Ista stvar je s USPS-ovim First Class International brojevima (LC*********US), koji se mogu pratiti samo do izlaska iz SAD-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Vanjska služba-hrv.služba DHL-DHL TNT-IN TIME UPS-OVERSEAS EXPRESS PostClubUSA-? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
e kad bi znao koja sluzba vrsi dalje dostavu bio bi najsretniji i nazvao bi sigurno. zato sam i pitao je li itko imao iskustva sa tim postclubusa. vrijednost je 13$ tako da ne znam sto bi se tu imalo cariniti, i to je sitnica koja stane u kuvertu EDIT: evo sto ja vidim kada otvorim tracking http://www.pohrani.com/f/q/pz/34KnPlTP/shipping.jpg Zadnje izmijenjeno od: cyclone. 15.07.2012. u 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Broj ti je 0800 303304 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kakva je situacija sa Kinezima? Danas sam narucio jedan item iz Kine pa me zanima za koliko ga mogu ocekivat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
|
|