Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.09.2007., 16:06   #811
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Bio sam gore dao link, ima i prevedeno na naski:

http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=349659
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2007., 17:36   #812
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Samo daj...i ja dajem jedan jos vazniji pa uzivaj

O DOKAZU najbitnije: http://www.f1racing.com.hr/index.php..._from=&ucat=2&

peroW1 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.09.2007., 17:48   #813
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

ROFL na to, jer unatoc svemu tome nisu nista dokazali.

Dok je ovo sto Stoddart govori 100% istina. Sjetimo se samo Indy-ja 2005-te...
Staro 14.09.2007., 17:59   #814
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

ROFL-aj ti komu hoces.,meklarenu najvise
Aj molim te procitaj ovo OD-DO.

http://www.f1-live.com/f1/en/headlin...14170755.shtml

http://www.f1-live.com/f1/en/headlin...14170949.shtml

Nadam se da razumijes o cemu se radi.

Staro 14.09.2007., 18:03   #815
Scorpius
Premium
Moj komp

Scorpius's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ma znao sam da je Alfonso govno od čovijeka...
Scorpius je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2007., 18:35   #816
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Koje papčine, i pustit će ih da se izvuću samo za 100milja$ , sramota što ih nisu izbacili
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2007., 18:37   #817
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Staro 14.09.2007., 18:41   #818
Scorpius
Premium
Moj komp

Scorpius's Avatar

Ali strašno. Trebali su Alfonsu oduzeti bodove... (Samo Alfonsu).
Nešto je kao za Schumachera govorio da je prljav... Ovaj je gori od svinje...

Iako sam okorijeli fan Ferraria, nisam mogao vjerovati da je se "aj "McLaren s takvo dobrom reputacijom" upustio u ovakve gluposti...
Možda se ovo čini subjektivno, ali stvarno su trebali izbaciti McLaren...

Sramota...
Staro 14.09.2007., 19:18   #819
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor peroW1 Pregled postova
ROFL-aj ti komu hoces.,meklarenu najvise
Aj molim te procitaj ovo OD-DO.

http://www.f1-live.com/f1/en/headlin...14170755.shtml

http://www.f1-live.com/f1/en/headlin...14170949.shtml

Nadam se da razumijes o cemu se radi.
Citiraj:
Autor ZED Pregled postova
Sva sam ja to procitao. Trla baba 'lan da joj prodje dan.
Staro 14.09.2007., 19:19   #820
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ovo prepucavanje nikad nece da zavrsi, neznam zasto jos uvjek gledam sta tu pisete kad nema smisla to sve skupa zajedno.
Momir je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.09.2007., 19:26   #821
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Nema, ovo nista nece promijeniti. McLaren ima pravo na zalbu, ali sve dok je Mosley ono sto je, dzaba se zalit.

Nego pade mi na pamet ova scenarij: Zamislite u svakoj preostaloj utrci se sudare McLareni i Ferrari, tada bi BMW oteo Ferrariju konstruktorsku, mada ne znam kako izvest da nas ne kazne sbog sudaranja. Imali bismo onda mi vozacku a BMW konstruktorsku. Ferrari bi ostao bez iceg. Fair enough....

Jao koja znanstvena fantastika...
Staro 14.09.2007., 19:41   #822
Scorpius
Premium
Moj komp

Scorpius's Avatar

Star trek nije toliko znanstveno-fantastičan kao ova izjava... OMG LOL
Staro 14.09.2007., 19:42   #823
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Scorpius Pregled postova
Star trek nije toliko znanstveno-fantastičan kao ova izjava... OMG LOL
Znam

Pogledajte sad koja je Ron Dennis postenjacina:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62376

Mada mi ovo nema smisla.

Zadnje izmijenjeno od: SRV. 14.09.2007. u 19:57.
Staro 14.09.2007., 19:57   #824
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Nego pade mi na pamet ova scenarij: Zamislite u svakoj preostaloj utrci se sudare McLareni i Ferrari, tada bi BMW oteo Ferrariju konstruktorsku, mada ne znam kako izvest da nas ne kazne sbog sudaranja. Imali bismo onda mi vozacku a BMW konstruktorsku. Ferrari bi ostao bez iceg. Fair enough....

Jao koja znanstvena fantastika...
Meni isto ovo palo na pamet, ali se nisam usudio reci, mislimo sam ko zna kako ce me ljudi gledat.
Staro 14.09.2007., 20:24   #825
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:

Mada mi ovo nema smisla.
Cuj sve si si sam reko
Staro 15.09.2007., 00:56   #826
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
hehe a vjerovatno bi i ja vikao da ih se banna (McLaren) da Hamilton ne vozi za njih ovako je full bad da se on sje*** zbog kretenske momcadi i Alonsa
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2007., 10:23   #827
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Citiraj:
Znam

Pogledajte sad koja je Ron Dennis postenjacina:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62376
Postenjacina kazes?

koji LOL!

Da je on postenjacina priznao bi prvog dana da Ferrari ima krticu u momcadi i prijavio Stepneya,ali on je zauzvrat mudro sutio i veselio se koristnim stvarima koje su im pristigle na pladnju. A priznao je znas zasto? Da si izvuce gorecu guzicu placanjem kazne, tj.da mu se kazna ublazi jer bi u suprotnom bio iskljucen ove i sljedece godine. Dennis je ljigavac kakvog nema u F1.

Staro 15.09.2007., 10:37   #828
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Je, jos je McLaren ziher napravio nekoliko replika F2007.
Staro 15.09.2007., 11:12   #829
dzajko
Premium
Moj komp

dzajko's Avatar

ma Alonso je smeće i to veliko!!!!!!!!!
dzajko je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2007., 14:42   #830
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Postenjacina kazes?

koji LOL!

Da je on postenjacina priznao bi prvog dana da Ferrari ima krticu u momcadi i prijavio Stepneya,ali on je zauzvrat mudro sutio i veselio se koristnim stvarima koje su im pristigle na pladnju. A priznao je znas zasto? Da si izvuce gorecu guzicu placanjem kazne, tj.da mu se kazna ublazi jer bi u suprotnom bio iskljucen ove i sljedece godine. Dennis je ljigavac kakvog nema u F1.
svi su oni ljigavci, svi su isti i svi bi isto napravili
Staro 15.09.2007., 15:19   #831
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

He,he...4 Ferrarija na celnim pozicijama za sutrasnju utrku

Prva dva su CRVENI, a drugi dva SREBRNI.

Staro 15.09.2007., 16:29   #832
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Kako prva 4? Mislim dokazano je da nije nista od ferarija koristeno na meklarenovim bolidima. E sad dali ce u buducnosti koristiti, pa ja se iskreno nadam da hoce, pa kad su vec kaznjeni zasto nebi.
Staro 15.09.2007., 16:51   #833
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Citiraj:
Postenjacina kazes?

koji LOL!

Ako je Dennis ljigavac,što su Todt,Briatore,Montezemolo,Mosley???Mega ljigavci,a ova zadnja tri spadaju u koaliciju koju znamo pod imenom FIA!
Staro 15.09.2007., 17:07   #834
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
Kako prva 4? Mislim dokazano je da nije nista od ferarija koristeno na meklarenovim bolidima. E sad dali ce u buducnosti koristiti, pa ja se iskreno nadam da hoce, pa kad su vec kaznjeni zasto nebi.
Ma pusti to, uvijek ce se pljuvat po 2007 sezoni, Feraristi jer McLaren nije potpuno iskljucen a McLarenovci jer smo kaznjeni.

2007 ce zauvijek ostat crna mrlja u F1.
Staro 15.09.2007., 18:14   #835
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Staro 16.09.2007., 11:37   #836
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

FATALNI LUKSUZ RONA DENNISA

Citiraj:
Najčudesnija stvar koja je izbila na svjetlo dana u cijeloj ovoj šumi informacija vezanih za špijunsku aferu koja je potresala Formulu 1 od lipnja do danas je priznanje Rona Dennisa da je on obavijestio Maxa Mosleya o tim znamenitim e-mailovima između njegovih vozača. Učinivši to, Dennis je nehotice postigao dvije svari: učinio je da se FIA uhvati tih mailova kao dokaznih indicija i na osnovu toga drakonski kazni McLaren, ali istovremeno je dokazao da McLaren uistinu nije kriv za cijeli skandal.

Kako je to moguće? Pa, moguće je u Formuli 1. To je sport u kojem su korporativni interesi, političke igre i legislativne dvosmislenosti toliko nerazmrsivo isprepleteni s osobnim afinitetima, napuhanim egima i subjektivnim tumačenjem pravila da ništa što vrijedi danas ne mora vrijediti sutra. Danas, sutra? Ništa što vrijedi sada ne mora vrijediti za pola sata.
Tako je u paddocku Spa-Francorchampsa bilo moguće vidjeti Dennisa i Mosleya kako u subotu popodne stežu jedan drugom ruku u ˝prilici za fotografe˝, i formalno zakapaju ratnu sjekiru, niti dva dana nakon što su cijelom svijetu pokazali da se njihova međusobna mržnja može mjeriti devetocifrenim dolarskim iznosima i, zapravo, pola sata nakon što je Mosley javno izjavio kako ozbiljno sumnja u Dennisov integritet i kako se, da se to samo htjelo, McLaren moglo i trebalo kazniti još žešće i drastičnije.

Ova je epizoda tek trenutno popularni i najviše eksploatirani light-motiv ove današnje Formule 1. U njoj sve vrvi od ovakvih malih i velikih sukoba, od političkih prepucavanja, od ljudi koji se motaju po paddocku a da baš nikome nije jasno što oni tamo rade, od namještanja i poziranja za TV kamere. I, naravno, kako je to Lewis Hamilton nakon samo 13 utrka u toj Formuli 1 sjajno primijetio, od ljudi ˝koji žele biti veći od drugih˝.

Ovo posljednje važnije je nego što se čini na prvi pogled. Max Mosley propali je vozač utrka. Krajem šezdesetih bio je jedan od najbogatijih i najsporijih vozača u Formuli 2, i kad je uvidio da nikad neće postati Jim Clark (a trebalo mu je za to dulje nego drugim vozačima), okrenuo se najprije vođenju ekipe Formule 1, potom vođenju cijelog sporta. Dok je vodio ekipu March, ova je bila poznatija po raznim intrigama i (osobito financijskim) neuspjesima nego po konkretnim rezultatima na stazi. Kad je March propao Mosley je već bio dovoljno blizak Bernieju Ecclestoneu da mu igračka u vidu F1 ekipe više nije bila potrebna. Ambicije su sada bile mnogo veće. Kako zbog zloglasne predratne političke karijere svog oca Oswalda Max nije imao nikakvih šansi za uspjehom na britanskoj političkoj sceni (premda je pokušao), okrenuo se, uz pomoć Ecclestonea, sljedećoj najboljoj stvari i 1991. postao predsjednik FIA-e. Zašto je Ecclestone svojim golemim utjecajem i beskrupuloznim lobiranjem na granici (ili preko nje) moralne prihvatljivosti donio Mosleyu taj posao? Zato jer Ecclestoneu, koji sam nema apsolutno nikakvih političkih ambicija ni kvaliteta, postao baršunasta rukavica, alat kojim će njegov izravni i često previše beskompromisan stil dobiti na suptilnosti, prividnoj kvaliteti i ubojitosti. Osovina Ecclestone-Mosley postala je definirajuća, apsolutno svemoćna i posve nezaobilazna snaga u vođenju Formule 1.

I naravno, sve je u redu ako s takvom osovinom gledate stvari u istom pravcu. Ako ne, ako ste k tome još i tako iritantno uspješni i ako ste u osobnim svjetonazorima pomalo ˝čudni˝, kao što se čudnim smatra Rona Dennisa, neće biti dobro. Morat ćete ozbiljno paziti na svaki korak. I pazit ćete, iz godine u godinu, ali posve je neminovno da ćete, kad-tad, napraviti onaj jedan mali, krivi korak. Ili ga nećete niti napraviti već će se samo okolnosti poklopiti na, po vas, vrlo nepovoljan način. Kad se to spoji s željom nekog od izravnih konkurenata unutar Formule 1 da stane na kraj vašoj uspješnosti, naći ćete se u nevolji prije nego ste i shvatili što vas je udarilo.

Dennis si je u ovoj današnjoj Formuli 1, u ovom današnjem svijetu, pokušao priuštiti fatalni luksuz: pokušao je igrati na svoje poštenje, na uvjerenje da će sve biti u redu jer mu nitko ne može dokazati ono što on zna da nije učinio. Naravno, pogriješio je. Nedostatak dokaza u Formuli 1, za razliku od stvarnog svijeta, ne znači ništa. Koliko će taj stvari svijet oko nje zbog toga cijeniti Formulu 1, i Maxa Mosleya, drugo je pitanje.
by Mladen Jergović
Staro 16.09.2007., 11:49   #837
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
odlican (objektivan) pogled na situaciju.

navijam za ferrari, ali ovo je sramota.
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 13:35   #838
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ma tu nitko nema ciste ruke i dosta je toga jos umjesano sto nikad necemo saznat
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 14:22   #839
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Prvih 20min gledali smo vecinom Kovalainena i Kubicu, jel se to meni cini ili se ignoriraju Ferrari i McFerrari (Laren).

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 14:38   #840
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor nino5 Pregled postova
Prvih 20min gledali smo vecinom Kovalainena i Kubicu, jel se to meni cini ili se ignoriraju Ferrari i McFerrari (Laren).
Nebi rekao da ih ignoriraju prije bi rekao da su dosadni jer se samo voziju, Kubica je mnogo zanimljiviji.

Malo turbo offtopic sada dok sam gledao F1 ruknem na teletekst i vidim da je Colin McRae poginio.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno