|
![]() |
#811 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Los port, sto drugo reci... Da su bili pametni, dali bi Valve-u da razvije PC verziju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#814 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Cini se pravo neoptimizirano smece ![]() ![]() U zadnje vrijeme uopce nema posebnih igara...a bas sam cekao gta 4 i sada neznam kako ce to sve ispasti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
igra izgleda uzasno i na screenshotovima gdje su detalji na max postavkama - sve je nazubljeno i ocito fali AA mislio sam kupiti igru cim bi dosla u nase ducane ovako je sigurno necu kupiti dok ju ne isprobam na svom kompu i onda se cude zasto ljudi piratiziraju igre... aj da je rijec o nekom indy developeru koji nema novaca ali rijec je o rockstaru koji je samo na GTAIV zaradio preko pola milijarde dolara - i unatoc tome nisu sposobni/nisu ulozili dovoljno resursa u pravljenje postenog porta pa mislim stvarno.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hebes to,ali cu ipak zaigrat gta4 kad izadu 8.12 driveri. Jos nisam presao ni jedan gta dokraja zato sto mi se neda, meni se vise svida vozikat se po gradu, radit neke fore, trazit dobre skakaone pa se zaletim s autom i letim 100m... |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() @svi..imam flining da će raditi uredno..ako nebude radila na 9600GT (koju imam) apsolutno ne namjeravam kupovati novu grafu ![]() sve u svemu..živi bili pa vidjeli ![]() @razer..nemoj tako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Premium
|
[quote=Bang;1207448]pa jel važi ako nema u igri da onda podesiš u CCC pa da izgleda bolje[/quote Ne...recimo u UT3 i BIA sam probao i nisam uspio..jednostavno nece...a ocito je i to sa GTA...tek nakon par patcheva za UT3 je proradio AA |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo vidi u ovom threadu strana 6 http://www.gtaforums.com/index.php?s...=378507&st=100 Dva leeka s 3870 kazu da im sve vozi maxed out dok u drugom topicu leek s GTX260 proklinje sve zivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Banned
|
e sad ko tu sre.ako je do 4800 serije onda će to bit vrlo brzo ispravljeno.mislim da ću vjerovat tek kada igra dođe na moj komp.toplo se nadam da će ići na max s mojom kompom EDIT:više njih tvd+rdi da ju s 3870 igraju na max.izgleda da je stvarno samo do 4800 serije..nadam se |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Premium
|
Citiraj:
Moralo bi jer po meni ta gta 4 grafika uopce nije nesto extra, vise mi se sviđa sam gameplay i fizika u igri...vidit cemo kada dobijemo pa cemo se raspisati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
auuu ja se čisto nadam da je to istina što kažu ovi za 3870 jer ću moći onda u poptunosti uživat čim nabavim igru(što se čisto nadam da će bit barem do petka) ![]() a naravno riješit će i vama koji imate 4800 seriju divere i budu svi veseli...samo da se nabavi igru više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
|
We tested a 8800GTS, was fine on a Q6600 and 4Gigs of Ram, having 40fps (due to some adjustments in Dx and Settings), but overall quality was good on 1240x! I also called someone who has a 9800GTX. I didn´t have much time to talk to him, since he wanted to play the game ![]() EDIT: Thaty why i also stated, that it needs a good CPU too. Having a NVIDIA on a low-end rig, doesn´t mean it still runs better than an ATI on a high rig. But on same rigs, NVIDIA wins the prize. Evo jos malo o ATI vs NVIDIA |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Banned
|
"I bought the game this morning, and as I expected, I can't run the game maxed out with HD3870/Q6600@3.0Ghz/2GB DDR800. I'd rather believe a dozen people than a single person, extender." možda zamka za pirate možda ne.ali ako igra stvarno bolje ide ako je oriđiđi onda neću imat šta zua jest narednih mjesec dana EDIT:neki spominju net framework 3.5.ja imam 2.0.koja je razlika.može neko usput objasnit.jer je to lik naveo u svojim specs kad je reko da igra na full sa 3870 |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |