|
![]() |
#811 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#812 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() imam i dekicu i košaricu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Sve mi se čini da i ja krećem ponovo, ovog puta s Lurk modom ![]() Ovog puta ću se više orijentirati na Freedom i skompati se njima, dosad sam favorizirao Duty. AKo mi dosadi opet prelazit igru jednostavno ću Barkeepera molit da me unovači u monolith i prošetat se do kraja ![]()
![]() |
![]() |
#814 | ||
Antimićanin
|
pa je, pogotovo ako je sunčano ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() uglavnom, usred noći, prebaciš se i brzo van. šprint tamo kraj onih nastrešnica, došuljaš se onoj trojci dutijevaca na straži i lišiš ih života. dalje, kad dođeš u army warehouses, odma se lijevo penji na brdo, skroz uz ogradu propiči kraj sela, sa lijeve strane naravno. onda moreš i nemoraš riješiti se mercova u onom njihovom brlogu i u onoj kolibi. možeš se šuljat, neće te niko čut ni vidit. i onda samo gore uz brdo, kraj anomalija, dođeš do Barrier. samo tamo nabrzinu kroz kamenje i drveće i uđeš u Red Forest. od tamo nadalje bi trebala bit pjesma. tu i tamo koji loner, freedom ili duty, kao i u pripyatu. kod CNPP malo vojske, ali samo šprint do elektrane. jednom kad uđeš, na konju si. slobodno kojeg prikolješ ak ti se nađe na putu, ekipa ti neće ništa ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
herr Flick
|
Citiraj:
@edit evo da konkretiziram sto mi treba ![]() treba mi naziv te trake koja pokazuje umor kod kretanja da bi pomocu njezinog naziva potrazio nacin kako modati i smanjiti umor
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 21.04.2010. u 17:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
|
Ne znam jel već bilo, ovaj mod djeluje obećavajuće: Lost Alpha mod for STALKER SoC: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
![]() |
#819 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=DbGlgbw9J18 Šteta što nije bilo i malo ovakve mjuze u igri. @Jozo, ma materijala za modove imaju, igra se razvijala skoro 10 godina, završna verzija promijenjena skoro 50% u odnosu na prvu alphu.
![]() |
![]() |
#820 |
Antimićanin
|
SS-ovi na kojima je Dead City? jel to možda Limansk? njega su nazivali Dead City. jer je i po lokaciji, Limansk jugoistočno od pripyata, barem po karti u Clear Sky. u biti, na drugom dijelu Crvene šume. ako će tu biti neke ekstra mape, imat ćemo praktički novu igru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam ni ja doduše ![]() Ali kolko sam skužio, to će u principu biti žestoko modana igra što se priče tiče - ako sam dobro skužio pratit ćemo Streloka na prvom putu prema CNPP. Iako storyline još uvijek nije dovršen, to je zadnja stavr koju rade i drže ju u tajnosti. Ako želiš donirati lovu, možda još nije kasno da dobiješ i svog unikatnog lika u igri - Brkati Drug, npr. ![]() http://www.moddb.com/mods/lost-alpha...lost-alpha-faq A mape - milina: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha...te-levels-list http://forums.filefront.com/s-t-l-k-...ost-alpha.html Uglavnom, gotovo nova igra koju jedva čekam ![]()
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 23.04.2010. u 09:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 | ||
Premium
|
Citiraj:
http://stalker.filefront.com/file/PRIBOI_STORY;93263 Citiraj:
![]()
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 23.04.2010. u 11:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() nego, pa da, sad sam malo bolje skužio. To će zapravo biti ovaj Shadow of Chernobyl koji je proširen, tj, dodan mu je još i Oblivion Lost, onakav kakav je trebao prvotno biti, samo sa puno puno boljom grafikom. neka neka, jedva čekam. koliko vidim, sve mape iz SoC-a su tu, redizjanirane, a dodano je još pun klinac toga. na kraju će ispast 100 sati gameplaya ![]() ![]() e da, i vele da mora bit patch 1.00004. sa 5 i 6 neće radit ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ionako će mi SP samo deprimirat obzirom da naših konja nema tamo, pogledat ću par tekmi i završnicu, to je sasvim dosta. Nadam se da bude izašlo kak vele. I onda na jesen/zimu novi STALKER i to je to ![]()
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 23.04.2010. u 11:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |||||
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
jel kompatibilna sa complete mod-om 2009? Citiraj:
![]() Citiraj:
samo da pitam oni ce redizajnirati cijeli gameplay,oruzje i sve jel tako? Citiraj:
![]() Citiraj:
salim se ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
herr Flick
|
![]() |
#829 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#830 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#831 |
Super Moderators
|
Dakle-nema spavanja usred šume? ![]()
![]() |
#832 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa... možeš, ništa ti neće biti... makar je meni tako bilo glupo. Naravno, sa nijednim modom nisi mogao usred borbe ili dok te ganjaju mutanti zaleći na pod i krmiti ![]() Ali si mogao usred šume ako te nitko ne ganja spavati (glupo... ali eto...) Ja uvijek dok bi koristio sleeping bag bi otišao u kamp i tamo zalegao. A ima večih modova koji dodaju umor i glad među ostalo, pa moraš spavat i moraš jesti ![]()
![]() |
#833 |
Super Moderators
|
![]() |
#834 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() probaj tako spavat, pa ti poparaju vrecu i guzicu ![]() kako je hammer rekao, lijepo uz vatricu na sigurnom i toplom ![]() a kolicinu opreme sam digao na 65 kg, tj, mogu nositi najvise 74,9 ali puses ko konj i umaras se u roku od odmah. To mi je problem jer cesto me bestije uhvate na taj nacin i poparaju. Zato trazim rjesenje ali za sada jos nis
![]() |
![]() |
#835 |
Antimićanin
|
možeš nosti više sa eksoskeletonom, ali onda nema šprintanja. ![]() a kaj se tiče spavanja u šumi, malo morgen. Zaspiš i nikada ne se probudiš. čak neki puta nije dobro zaspat vani sa grupicom Stalkera, recimo tamo u onom hangaru kod smeća. je da njih ima 5-6, ali banditi dođu i naguze te dok spavaš ![]() spava se samo u stalker-rookie selu kod sidorovića, u Yantaru kod matorog profesora u labu, bilo gdje na području BAR-a koje Duty budno pazi i kod Fredomovaca u Amry warehouses. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
herr Flick
|
![]() |
#837 |
Super Moderators
|
Jučer instalirao cijeli serijal na jedan komp pa se malo i zaigrao ![]() Integruša 4200 clocknuta sa 500 na 750, 3600+ sa 1900 na 2500 i čak i CoP piči fino na 1024x, 1280x1024 ili 1280x960 medium postavke pod uvjetom da je Static Lighting ![]() SoC pak piči ko gluha svinja ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.04.2010. u 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Probat ću još s novom instalacijom kad nađem dvd s igrom, negdje sam ga zametnuo. Završio sam sva tri nastvaka u manje od mejsec dana i sad sma totalno nabrijan na nekaj novo u istom stilu ![]()
![]() |
![]() |
#839 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nije fora u 64 bita, sad sam uspio instalirati mod na laptop s win 64 7 bit, bit će da moram na kompu reinstalirat igru jer sam dosta modova isporbava, valjda je u tome problem. Na laptopu radi ali nemrem igrati jer je integrirana grafa za drek ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|