|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
#812 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Mnogi spominju kako Zidane ima sreće, jer i nije baš neki trener. Ja bi preformulirao tu izjavu - on nije neki veliki taktičar, ali može motivirati momčad kao NITKO na svijetu, a samim time si kroji vlastitu sreću. Djabe ti svi taktičari i postave svijeta - ako ti momčad nije motivirana, nitko ne može umjesto njih nadomjestiti želju i htijenje. Zidane ih je motivirao da, kada zagusti, grizu kao vukovi koji mjesec dana jeli nisu ![]() A to je danas velika rijetkost u nogometu, da kroz toliko dugi period grupa ljudi može ostati motivirana ... kao npr. Leicester prošle godine. |
![]() |
![]() |
#814 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali ,dobro.Kad ti igra Danilo,onda niti ne možeš očekivati neku igru,ne?
![]() |
#816 | ||
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja ću ih prvi kudit kad loše igraju ali ove je sve super, a pazi ti nama James igra zamjenu.. Dobro pa imaju ban ![]() A Pepe se je stvarno zarotirao za 180 stupnjeva. Od onog prgavog igrača, koji je mlatio sve oko sebe, jučer ga gledam umirio je sve, čovjek maximalno smiren ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() S obzirom da su jedino Navas, Ramos, Kroos bili od standardnih dobro je i prošlo. A Danilo je odron trenutno, što ne znači da nebi mogao u drugoj sezoni biti bolji. Bolje da su kupili Vrsaljka..
![]() |
#819 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Jučer kada sam vidio postavu mislio sam da gledam Arsenal. Jedino je umjesto Morate trebao staviti Odegaarda pa da kruži lopta kruži i kruži ![]() Casemiru bi okinuo 200 k eura kazne odmah. Trola ga Zidane, zasada mu može biti no kolo sreće se zna okrenuti. P.S. Isca bih zvao da dođe s nama igrati rekru u dvorani, tu mu priznam da bi napravio razliku ![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Emile znaš li gdje će prenosit ovaj Club WC?
|
Oglas
|
|
![]() |
#823 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Jedva čekam ždrijeb u 12h. Nadam se da će Real izvući Arsenala. Joj ljudi... Isco, Asensio, Modrić, Kroos vs Ozil, Bellerin, Coqulein, Cazorla... fino se nakljukam tabletama i onda kad krenu rolice i pasovi pomisliti ću da se velečasni Zlatko Sudac ukazao na HRT 2 ![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Barca - PSG -> pitanje je tko je trenutacno losiji, a ne bolji ![]() Benfica - Dortmund -> e sunce im poljubim... Dva kluba koja igraju lijep nogomet, i koji nisu toliko razvikani, posebice Benfica, i bas mi njih spoje. A oba obozavam. Ma mars... ![]()
#834 |
Premium
|
#840 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja bi da taj ''nogometni oskar'' bude po pozicijama jbt zaš nebi jedan golman ili obrambeni dobio nešto ako je najbolji u svojoj kategoriji..
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|