|
![]() |
#812 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ti nisi purger, ti iz Dubrave ![]() ![]() ![]() Nego, "mnoge" smsove sam dobio iz susjednih zemalja od mnogi saradnici te poslovni partneri ![]() Prenosim jedan u cjelosti: (vi pogodite o kojoj se zemlji radi ![]() "Svaka čast,tako se to radi.U nekom kafiću gledali meč,više od pola naroda navijalo za Hrvatsku.Da nisam u Beogradu,reko bi da sam negde na vašoj obali.Slobodno naši "fudbaleri" dođu na neke privatne časove kod vaših da nauče kako da se igra i kako da se bori.A sad hrabro do finala." |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#814 |
Antimićanin
|
Za prolaz, moraju samo pobjediti Mađarsku. A Mađarska bi isto rado bila prva da izbjegne razne peripetije ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pročitah zadnjih 100 i nešto postova i ne mogu vjerovati da nema (ili mi je promakao) detalja radi kojeg je Perišić svjetski mega car (pored toga što trči kao lud, igra s obje noge kao lud i ultimativno i zabija kao lud ![]() Alo momak, di si krenija na maloga, odnosno na španjolskom "shut up, shut up pendejo" ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#818 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Isuse koji lik, pa repka je vaznija od kluba. Inace ovog Ramosa nemogu smislit al nakon ovoga mi je jos mrzi. |
|
![]() |
![]() |
#819 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobro je,dozvali su se neki pameti. Posljednjih par stranica se jasno vidi laprdanje i nepoznavanje nogometa i geometrijskih tijela. Ljudi,dobro igramo. Ajmo dalje,s fotelje je lako a s 3 metra pogodit gol od 7m nije. Igrao sam 10 godina neprekidno pa znam iako je bila najniža liga u sunčevom sustavu. 😂 Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Jesam reko zašto jednostavno nebi išli na pobjedu ![]() Znam da nije vrijeme za srati nakon jedne od naših najvećih pobjeda - ali što taj idiot čačič glumi sa izmjenama? Frajer prvu radi u 83. minuti. EEEJ! Znači turska cepa ćešku (čuli su na poluvremenu, a i znaju na klupi stalno), znači ništa od jebenog walesa i namještanja 3. mjesta, igrači umorni, potencijalni poraz ništa ne znači jer svakako prolazimo na italiju i frajer ne uvodi zamjene, ne pokuštava napast! Šta čuva 1:1 koji ništa ne znači ili nema pojma o vremenu utakmice? Čuva izmjene za krađu vremena u situaciji kad mu rezultat ne paše (ako ne želi italiju)? Trebao je barem negdje od 70 ubacit drugog napadača i probati napasti pobjedu. Ali individualna kvaliteta perišića rješava meč, a frajer ispada pametan jer će sa preostale dvije izmjene ukrasti vrijeme u 90-oj. Imao je sreće s tim i ništa više. Frajer je kurčina. Da, kažem to nakon ove velike pobjede. Kad budemo ispali zbog ovakve situacije sa zamjenama kao u dosadašnje 3 utakmice svi će ga htjet objesit za jajca BTW esam vam reko i za ovo? ![]() Mandžo van, kale unutra Da imamo proper trenera mi bi sa ovakvim kadrom mogli nešto i napravit na ovom euru. Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 22.06.2016. u 03:19. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Za tebe vrijedi ona, hrdjavom pimpeku i dlaka smeta ![]() Kako god se odigralo, cinjenica je da smo pobijedili aktualne svjetske i europske prvake. Koga briga jel netko izisao 5 ili 10 minuta ranije van. |
![]() |
![]() |
#822 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Jel bi tako pričao i da perišić nije zabio gol? Ne, bilo bi onih koji bi mu jebali sve zbog zamjena. Ali budući da smo pobjedili, sve je kao OK. Njegovo čekanje s izmjenama se kosi sa osnovnom nogometnom logikom. a) igrači su ti umorni b) rezultat ti ne paše (gol je pao u 87. ako se ne varam) c) imaš 3 neiskorištene izmjene I onda je logika u 80+ i dalje ne mjenjati iako imaš zamjene, te ganjati rezultat sa 1 napadačem. Kažu u bircu "neka, čuva x, krast će vrijeme sa zamjenama". LOL gtfo. Radi čega? ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja nisam izbornik, nego obicni gledatelj, i garantirano Cacic zna vise o nogometu nego ja i ti i cijeli forum skupa. UVIJEK ce biti pametnijih, mogao je ovako mogao je onako. Zato postoji jedan trener a ne odbor za odluke. Ako je vidio da decki mogu, da igra funkcionira, a bilo bi zalosno da ne jer smo igrali valjda sa deckima od 20-25godina maks koji MORAJU biti u stanju odigrati cijelu tekmu, pa i produžetke ako do njih kad dodje. E sad ne pase pjaca koji je btw radio pomutnju među španjolcima, pa ovaj pa onaj, mislim daj ljudi ohladite se i uzivajte u pobjedi. Ja kad sam bio mlad nakon svake pobjede se jslo u vozanje gradom uz zastave i pjesmu, i nitko nije analizirao kad je tko prdnuo u tekmi. Rezultat je tu. |
![]() |
![]() |
#824 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#829 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mozda nije tema za ovdje, ali inace vec duze vrijeme imam shrot index.hr na blokiranoj listi. Zadnja 3-4 dana je odblokiran, kolega pricao sta pisu, ja nisam mogao vjerovati, pa sam krenuo sam citati. I sinoc se isto nastavlja, pa i danas. A analizu Zvonke Alaca necu ni spominjati. Njima je krivo sto smo mi pobjedili. Ovo mirne duse tvrdim. Uostalom, vidim da ih bojkot odlicno ide. Samo od jucer imaju cca 50ak vijesti vezano uz reprezentaciju. Pa di ces veceg gusta? ![]()
#830 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Najgore sta se on sad bit strucnjak i znalac.... |
|
![]() |
![]() |
#831 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Btw kao što rekoh, nadam se da dobijamo Slovačku a ne Belgiju |
|
![]() |
![]() |
#833 |
Antimićanin
|
Nakon prospavane noći te nekoliko pivi kao anestezija prije spavanja, gledam sada malo "štampu". Kakvi su to gomolji od ljudi, kakav je to mulj i talog ljudskog roda u vidu "novinara" u viru spodobe Alača i "portala" na kojemu gljivi. Eminentni stručnjak koji je zaplakao kad mu je Šuker oteo skupocjenu Nokiju X1 prošle godine u prostorima HNSa kojeg on bojkotira. A nasro je 150 članaka u zadnjih 10 dana. Koga boli kurac tko sjedi u loži? Pa nisu ti dečki jučer igrali za njih "ložače" ni za transfere, nego za nas i za sebe. Ovako se borili i trudili nisu ne pamtim otkada do sad ovog prvenstva bez obzira što su Turska i Češka bile u pitanju. Čaćić možda nije doktor nauka i vrhunski taktičar, ali dečki su ekipa. Jel to on napravio od njih, ne znam. Nije ni bitno. Samo me jako žaloste ti pokušaji umanjivanja sinoćnje pobjede, pokušaj opravdanja Španjolske da su oni izgubili a ne da smo mi pobjedili i bežanija od pobjede usmjerivanjem svog "bojkota" prema ložama. Razbili smo ih. 3 boda su tu. Prvi smo u grupi i gazimo sve dalje. Kome to smeta - nataknite se na tvrdoga. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#834 |
Guest
|
|
![]() |
#835 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Jer, ruku na srce, oni jedino što rade šire mržnje među hrvatima. |
|
![]() |
![]() |
#836 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I bas pate. I neka pate sto je dulje moguce ![]() Osobno sam presretan. Ponajvise radi zalaganja i borbe nasih. Sve da ispadnemo u 1/8 finala, ali uz ovakvu igru, mene ne bi toliko smetalo. Smeta me samo kad se kao zadnje babe vuku po terenu. Ali kako to ovdje nije slucaj, bolje pustit retardirane price na miru. Ajmo utakmicu po utakmicu. Najveca steta je nepromisljenost Perisica i njegov zuti karton. Shvacam slavlje, ali suzdrzi se... Sad se dvije utakmice za redom mora paziti ![]()
![]() |
#837 |
Premium
|
Mene jako veseli cinjenica da smo mi na jednoj strani playoff tree-a, a na drugoj su sve "velesile" Njemacka, Italija, Spanjolska, Francuska, Engleska ![]() Igramo odlicno, atmosfera odlicna, zdrijeb lagan - nikad nismo imali ovakve izglede za ulazak u finale. Do kraja ![]() Sto se tice portala i ostalog, ne stitim index ali oni nisu mjesto za sportske vijesti, niti bi ga se trebalo posjecivati zbog vijesti iz sporta. |
![]() |
![]() |
#838 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#839 |
Antimićanin
|
Samo da još jednom napomenem: Nitko od nas nije agent HNS-a, guzolizac niti držač svijeća eminenciji foteljaša koja se poteže po ložama. Na ono što sam rekao "Koga boli kurac za njih", stoji. Pričamo o nogometu i igračima, pričamo o našoj dobroj igri, a ne o pulenima i onima koji vuku njihove končiće. To su teme za neke druge forume, društvene mreže i ostalo. Slobodni ste bojevati i izvojevati pobjede tamo, ne ovdje. Ovo je forum baziran za IT, a ne neka prćija i svaštara gdje će se rušati neke "institucije" koliko god smrdile i bile trule iznutra. Tako da lijepo molim i apeliram da se na OVOM FORUMU ostavimo toga "ko koga gdje kako i zašto" nego da uživamo u nogometu. Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju. |
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
neman namjeru mudrovat, momci su uostalom sve pokazali na terenu..al ne mogu se ne osvrnut na brojna kuđenja badeljeve igre ovde...nadam se da je nakon njegove sinosnje izvedbe doslo iz guzice u glavu ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|