|
![]() |
#811 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Inače to je moj brat igrao,to se zna jer odmah na početku uzima snajper na bilo kojoj stazi A ja thomson ili carabine u amerima a mp 40 kad sam kod švaba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
meni i dalje nisu jasni "ovi" i "Oni" koji bacaju dimne bombe. sto vam nije zanimljivija cista borba, metak u celo, a ne napucavanje u guzvi, pa tko koga, ponekad i svoga... a i time dolazi do znatnog usporavanja u igri.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Zule
|
Atha, nemoj se trudit uopće, to je najveća fora, baciš dvije dimne i uletiš s ppsh u sobu, ispališ tisuću metaka, ubiješ 2 lika i jednog svog, i to je to. ![]() Btw, moram pohvalit Vercettija: dečko odlično igra: kroz najgušći dim me skinuo snajperom i to fino ciljajući gore dolje kroz dim i s jednim metkom headshot, kao što je pokazao killcam. ![]() ![]() Kako neke stvari ubiju želju za igrom. Mogli bi nabacit rifle neki, valjda ima zainteresiranih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Dim ima svrhu ... recimo Brecourt je cini mi se ona mapa sa 88icama na polju? Igrao sam kao svaba i sa druge strane polja nas skidaju ameri, kaj drugo napraviti nego baciti dimnu da zaustavim snajpere i flank atak. Ali pak pretjerani dim nije dobar. Kaj se tice Leningrada danas i dima ... kao "decki ajmo bez dima" "ppšššššš" "pšššššš" "pššššš" ... kašljuc ... .bronhitis... kašlj
![]() |
#816 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
slazem se, na nekim mapama ima smisla. kao stosi rekao na brecourtu gdje vjerovatno isti koji su tada bacali dimne, sada su snajperisti. ali prostori medju zgradama, zgusnuti, u kucama....jok jok...bzvz
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Nisam primjetio poruku, sori, mora da sam "zadrzavao dah" u tom trenutku... ![]() Inace snajper samo koristim u Brecourt i Moskvi, jer mape su jednostavno prevelike da se nesto napravi na "klasican" nacin ![]() ![]() Švabe rulez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Rabotnik
|
Leningrad je mala mapa pa se dim skupi hihihi .. imao sam jednoznamenkasti broj fpsa ![]() A možemo pokrenuti i akciju da IceFisherman dobije noviju grafu ![]() ![]()
![]() |
#819 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
... ljudi .. nemrete ubiti svojega ... jer ak pucate po svojemu onda hbijete sami sebe ... pa to ste trebali skužiti do sad valjda ![]() ![]() .. bacim bombu i onda moj doleti stane na nju i ja poginem zbog toga ![]()
![]() |
#820 |
Rabotnik
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ne danas je bila totalna makljaža par puta. Meni stalno PPSH bio prazan... Jedino ne kužim kak me vercetti kroz največi dim 5x pogodio iz prve. Lucky shot? |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() Ma nema veze. Uostalom, dok ne izadje pb ili neki patch, igrat ću cod2 samo sa sitnom ekipicom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Imam osječaj da neko nosi 50 dimnih bombi:confused: ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajmo se ljepo dogovoriti kada i gdje, koje oružje, bez previše dimnih, i ko uleti i ne poštuje to skenjat ga bez obzira jel tvoj ili nije ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma pun mi je kurac više dimnih, varalica i svega ostalog. Iz protesta više ne igram (aha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
eto sad ... vidi ovo svi pišete 3dmark 2005 scorove ... ogromne, a nitko ne vidi kroz dim .. lol koji će ti k.. 3dmark score ako neznaš configurirat grafiku. Prvo proučite sve komande a onda pišite protiv dimnih, dim se može jako lijepo namjestit da klizi ko po loju ali treba malo čačkat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
pa sto onda pametujes nego napisi deckima kako se to namjesta i gotovo. ja nemam nikakvih problema sa dimom
![]() |
#835 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam danas ustupio svoj komp jednom frendu (nick mu je bio njub) prije nego sam sal van pit ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ma i mene živcira dim, no ipak je jako dobar za ubiranje killova, nego kad čemo opet???? Evo i još jednog scora high score Beat that lucky! |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
fps?
kako dobijete prikaz fps-a tj sa cim.....ja sam to sa frapsom nekad radio al mislim da sam probao i da na cod 2 neradi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Plasticni kirurg
|
Ide li tko danas na dozu i kad? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|