|
![]() |
#812 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Jebote, a prije SPa prošle godine - kad su bili prvi u grupi - priče o tome kako su oni novonastala nogometna moć na balkanu - kako bi bilo sramota ne doći do polufinala EP/SP itd. Valjda su ostali samo na riječima umjesto da pokažu i na terenu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#814 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Nije da smo mi bajni, ali smo svemirski brod za sve iz bivše Juge. |
|
![]() |
![]() |
#816 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ali smo konstantno na natjecanjima od 1996. Fulali smo 2000 i 2010. Po meni je to uspjeh. Ostali iz susjedstva se plasiraju i onda ih 6 godina nema pa opet se provuku i tako. Mi smo se izblamirali samo 2002 na svjetskom i djelomicno 2004 na euru. Ovo ostalo smo odigrali korektno. Euro 2008 pogotovo. Na Euru 2012 smo žešće pokradeni protiv Španjolske kao i protiv Brazila lani na Svjetskom. Da je moglo bolje, je. Ali se nismo osramotili. Budemo vidili kako će biti nagodinu u Francuskoj. Kud sreće da nam ta Francuska bude sretna kao ona pred 18 godina... |
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Dobro sad blamirali se nismo. IMO 2002 i 2004 možemo biti sretni da smo se uopće plasirali kakve smo retaje od igrača imali i koliko su u klubovima igrali. Barić je izrotirao 50+ igrača u svojim kvalama. Barem je ubo pršu ako ništa... Ali izostanak 2000 i 2010 je bio velik propust. 2000 smo se umislili (a mnoge je trebalo umiroviti i provesti smjenu generacije), a kvale za sp 2010 smo imali odlične igrače u odličnim fazama/formama, to je baš bila velika šteta. Mogli smo eksplodirati tamo Što se tiče susjednih zemalja, nismo mi bili toliko dobri koliko su oni bili loši (ponajprije srbi) ili limitirani kvalitetom (ponajprije slo i cg, ipak su mali, a i bih većinu vremena). Mađari vjerujem ni sad nemaju neku kvalitetu Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 17.11.2015. u 00:17. |
![]() |
![]() |
#818 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mi ne mozemo nigdje explodirati, i to iz vrlo jednostavnog razloga: Igrace boli neka stvar za reprezentaciju. Puno puta su nam to pokazali i dokazali. Zanemarite maminja i smijuriju od izbornika. Glavni i najveci razlog su sami igraci. Iz prve ruke rijeci jednog od nasih reprezentativaca. Jednostavno ekipu zaboli neka stvar, a tu su i famozni klanovi. Zadnje izmijenjeno od: Mileni. 17.11.2015. u 00:38. |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Gledao sam malo ove bosance jučer i tako su me podsjetili na nešto... ah, da, to famozno "zalaganje" koje pokazuju i naši rep'stativci. Samo, eto, mi smo valjda malo više skillful, pa smo se progurali dalje. Premda, Irska u baražu, to je po meni jedna od najneugodnijih rep'stacija starog konjtinenta. Irci igraju strašno brz probojan i neugodan nogomet koji protiv talijansko-balkanskog štiha spore igre i carinjenja lopte u obrani ne prolazi baš najbolje.
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Premium
|
Irci su bolesno agresivni. Doslovno lete po terenu. Gledao sam ih kad su nedavno njemce tukli. Jednostavno im nisu dali disati. Ekipa daje valjda 150% svojih mogucnosti, i nema ni jednog igraca koji ce zabusavati. Pravi primjer kako se treba igrati. Nemaju zvijezda, niti ce ikad igrati stilom ala barca/real, ali imaju tu bolesnu pozrtvornost i ginu na terenu. Na tome im se klanjam, i veci mi ih gust gledati nego one nase jadnike. |
![]() |
![]() |
#824 |
Guest
|
1:0, Rusi će uvaljat još koji ako je vjerovat statistici i tekstualnim prijenosima |
![]() |
#825 |
Premium
|
U potpunosti zaboravih da nasi invalidi danas igraju. Nema veze, ionako ih ne gledam vise, ali se ceka 18:45 i nastup mladih vs spanjolaca ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Brozovic strasan gol. Al smo im metnuli 2 na galamu EDIT: ova verzija kalinica na golu je katastrofalna. boze sacuvaj ko je nama zamjena
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: robert7. 17.11.2015. u 18:27. |
![]() |
![]() |
#830 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#832 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i prodo jedno 5 zicera koji su ovi zapucali svojim katastrofalnim reakcijama i ispucavanjima. mislim da je vargic tri puta bolja opcija ko zamjena nego ovaj lapan
#837 |
Premium
|
Mladi jednostavno nisu imali ni srece. Idiot napravi (nepotreban!) penal, dobije crveni. Dobijemo naravno i gol iz toga. 18min u takmice. Milina za spanjolce. Par minuta poslije nasima ne svira takodjer cist penal. Gledao sam do kraja prvog pol., kasnije odustao. Sad vidim da su im cak utrpali 2 komada nakon sto su primili treci. U uzvratu imamo i mi ponesto za reci, jer ne sjecam se kad smo imali jacu generaciju kad je U21 u pitanju. Edit: Eh da, Gracan je kompletni idiot. Nakon crvenog kartona vadi van onog malog vlasica iz hajduka. Covjeka koji valjda moze 3 dana trcati bez da se umori, odlican je defanzivno i ofenzivno. A pjacu koji je vec par mjeseci totalno van forme i koji je defanzivno jedna velika nula ostavi na terenu. Pjaca mu se odlicno oduzio kad je prakticki poklonio drugi pogodak spanjolcima. Jos je samo stajao, nije ni potrcao za igracem. Odlican ce biti, ocito se vec smatra zvijezdom ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Aj da se i on pojavi sa zemljom negdje ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|