|
![]() |
#811 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Smartphone uređaji su postali globalni i njima sada vlada marketing(i ne, marketing nisu samo reklame) koji odlučuje kako će napredovati i u kojem smjeru će ići. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ekipa, zeznuo sam Samsung Galaxy Mini sa Rom Managerom, mrtav telefon. Jel ima netko iz Zagreba sa moddanim micro USB kabelom da mi to sredi??? I hoće to funkcionirat? Mobitel je curin, pa znate kakva je situacija... Ćevape platim, pomagajte :\ Btw, jel bi funkcionirali oni jigovi sa Njuškala? Na popsu telefona ne vidim Galaxy mini.
There is NOTHING in existence which is too 'sacred' to be attacked. Zadnje izmijenjeno od: lord_nihilus. 18.04.2012. u 18:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
jakšimaš
Datum registracije: Dec 2006
|
pozz, imam onaj samsung galaxy mini od tcoma, dobio za produzenje ugovora 2 godine, htio bi ga debrandirati (posto koristim tomato), sta tocno trebam raditi da ga ne brickam? hvala! ![]()
![]() |
#814 |
Fresh Juice
|
Trebaš otić u tcom i zatražit kod za otključavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
|
Vjerojatno je, ali što ne poslušaš najjednostavniji savijet.. Za 3 dana mi je gotovo bilo/poslan KOD. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
A kakva je situacija sa otkljucavanjem ako mob nisi uzeo na ugovor? Samo se ode tamo i zatrazi da otkljucaju ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Premium
|
Citiraj:
Itko? Hitno mi je... Ili da mi barem netko kaže ako rade oni sa Njuškala sa Galaxy Mini. Da ne kupujem bezveze.
There is NOTHING in existence which is too 'sacred' to be attacked. Zadnje izmijenjeno od: lord_nihilus. 19.04.2012. u 15:29. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Galaxy Mini S5570 SIM unlock: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=334 @lord_nihilus Je li mobitel može u download mode? Je li se mobitel uopće pali? I naravno da rade mobiteli sa njuškala. Kakvo je to pitanje opet? ![]()
![]() |
#822 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
SVe ovisi o tome sto si uradio s njim. AKo si slucajno prebrisao bootloader,ili stavio od nekog drugog modela telefona, jedini nacin za ozivljavanje je JTAG tj direktno lemljenje na maticnu plocu. AKo si zeznuo nekako drukcije onda je moguce s JIG-om. Nisi napisao tocno sto si uradio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Premium
|
Preko Rom Managera odabrao krivi model mobitela. Slučajno. *facepalm* Uopće ne reagira, ne mogu ni u download mode. Znači, mrtav mobitel. Vidio sam na Youtubeu da se može upalit sa jigom. ![]()
![]() |
#825 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
ista stvar je bila kod mene . totalno nista nista mogao nakon flesanja roma za krivi model moba . i mogu se jigom pobrisati bootovoi . ali kad sam odnio u vip na servis, imo sam gar (mob nexus s ) oni su mi za đabe promijenili maticnu(i jos neke male stvarcice su sredili)nakon stavljanja maticne |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
da tako sam i ja , reko sam im da sam izvadio bateriju da si stavim drugu karticu i odjednom se nije htio radit .. btw ni kad ukljucim usb/punjac nije prikazivao sliku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Guest
|
Ja vozim sada malo [Rom][AOKP-B32][PRO-V][16/04]Resurrection Remix ics v1.4[4.0.4] http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1436854 Prebacio se sa MIUI-a. Fali mi dialer od MIUI-a, ali ajde, rekao da probam na mjesec ovo pa da vidim dal bum se vraćao ili ne ![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
probao, no ipak miui i wanamlite su mi jedina dva s kojima nisam imao ama baš nikakvih problema. Ajd mi baš javi kako ti se ponašaju widgetsi na ovom resurresction romu, a tu ponajprije mislim na ove live, tipa vremenske prognoza, BUG newsi ili recimo glass widgets. pliz, ako ne koristiš ovaj zadnji daj probaj, meni za dušu ![]() Pogotovo nakon restarta moba ili nedajbože, wipe cache/dalvik cache iz clockworka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Eto probao sam sluzbeni update, vjerojatno ne radi jer imam original firmware koji je rootan. EDIT: Update preko kiesa radi.
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. 20.04.2012. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#840 |