|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da, GB kernel definitivno... Sto se tice torture cpu-a, postoje razni programcici poput npr. StabilityTest-a - potrazi malo po marketu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Prve 3 frekvencije stavi voltazu na kojoj sigurno radi, onda s 4 eksperimentiraj dok ne radi kako treba. Onda prve dvije i četvrtu voltazu stavi na sigurno a trecu eksperimentiraj i tako metodom eliminacije dok nebude sve kako treba, onda ces naci najmanju mogucu voltazu i najsigurniju za konkretno tvoj mobitel. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 | |
Premium
|
Koga zanima Quarx je upravo uploada 2307 build za Defy i Defy+ Citiraj:
Definitivno je prisutan "buttery smooth" osjecaj prilikom bilo kakvog prckanja po romu, od skrolanja background appsa (koliko god ih bilo) do swappanja/aktiviranja istih... Sve se odvija jako brzo i bez lagga. Cini mi se da ce JB biti vrh za nase stare Defije, ako Quarx i Epsy ovako nastave uskoro cemo imati potpuno fukcionalan rom sa svim blagodatima koje dolaze s njim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li neki link? Server je mrtav... EDIT: Reci odmah da je JB u pitanju, mislio sam da se radi o ICS-u... ![]() http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1768702
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Premium
|
Da, nazalost server je krepa sinoc i to meni usred dloada... Ugusila ga ekipa sa xda s pretjeranim dloadima ![]() E zaboravih napomenuti da se izricito radi o JB-u ![]() ![]() Rom je odlican, jedino sto mi smeta je "nepravilan rad" hw buttonsa tj. osvjetljenje ne radi kad je display na automatski, a kad je manualno namisten botuni rade dok se ekran ne ugasi... Onda sve isponova ![]() Navodno se radi na toj sitnici (medju ostalim), inace fluidnost je na razini pogotovo nakon supercharginga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
EMP moderator
|
Previše mijenjaš ROM-ove, a ne flashaš na 100%... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Mozda da probas stavit onaj battery fix ? Pise da je za ICS ..valjda ce radit i na drugim romovima http://dl.dropbox.com/u/29851821/ICS...tery%20Fix.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Premium
|
Citiraj:
Quarx je od zadnjeg JB builda (2807) integrira battery fix, pa ce vjerojatno i Epsylon. Evo i jedan zanimljiv post vezan uz nagle padove napona baterije, pa procitaj... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Obzirom na vrućine proteklih dana kineski e-bay nosač i punjač su kaput pa tražim nešto malo bolje i kvalitetnije. Dakle uvjeti su slijedeći: 1) nosač za šajbu - mogućnost okretanja mobitela u vodoravni i okomiti položaj 2) punjač ili USB adapter za auto upaljač - malo kvalitetniji koji traje duže od par mjeseci Imate kakve preporuke ili neki shop u ZG ili ST gdje bi to mogao nabaviti? LP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Dobio sam na jednom drugom forumu preporuku za: http://www.svijet-medija.hr/p/Dr%C5%...e-11047/39465/ pa me zanima ima li nešto bolje dobavljivo odmah u RH? Što mislite o slijedećem punjaču: http://www.svijet-medija.hr/p/Auto-p...ar,-USB/39405/ ima nešto bolje možda negdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Trenutno vrtim cm9 Epsylonov zadnji build 1407. Stabilan je, čak nisam ni jedan FC vidio od kada sam ga flešao. Baterija super osim što ju wireless posiše samo tako. Radi jako lijepo, osim što tu i tamo malkoc lagga. Kakav vam je cm10 po pitanju stabilnosti i bugova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
EMP moderator
|
Probao sam par CM9 i to ništa ne valja, sporo i bugovito da poludiš. CM10 bi trebao biti bolji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Stavi MIUI... stabilan, brz. Makar meni svaki rom zahtjevao povišenje vsela za barem 3-4 koraka da vi to normalno radilo. A kao najbolji pokazatelj stabilnosti bilo mi je pustiti glazbu na mobu, upalit navigaciju i nek me vodi kroz grad, ako se zblesira onda samo vsel povisit i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
EMP moderator
|
WIUI još najbolje i radi na Defyu, ali općenito svaki GB ROM je bolji nego ICS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
|
Meni JB generalno bolje radi nego ICS, fluidnije se ponasa, odziv je bolji i baterija izdrzi nesto vise, GB ne koristim vec neko vrime... Zasad, mozete koristiti Quarx ili Epsylon buildove, moja preporuka probati oba pa odluciti koji bolje radi. Na mom Defy-u Epsyevi buildovi rade bolje, trenutno je 0608 build instaliran i radi jako dobro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
EMP moderator
|
Probao i ja Quarxov JB build od 25.08., sve je to isto sr****, uopće ne radi fluidno. Odaziv na bilo koju naredbu je vidljivo sporiji nego na GB-u, i stock i Apex launcher zaštekava,... Što je najgore, radio sam od nule, što bi se reklo. Wipeao data, cache i Dalvik cache, spustio stock Froyo SBF, onda rootao, stavio CWM, flashao CM10 ROM pa CM9 kernel pa opet CM10 ROM, na kraju rewipeao cache i Dalvik cache. Ne znam što ne valja... Budući da sam na Defy stavio ROM od Defy+ sa CM9 kernelom, TBP mi sad ne želi vratiti stari Android ID. Ima li netko ideju kako se to može riješiti? Znam koji je bio prije jer sam ga izvukao iz backupa. U postavkama ima ta opcija, ali čini se da ne radi jer mi u TBP i dalje stoji novi ID. EDIT: Uspio sam. Prije instalacije TBP-a treba editirati njegov backup koji je pohranio na SD karticu, najbolje pomoću nekog HEX editora koji vidi sve znakove. U mom TBP backupu je pored MB525 bio stari ID i nakon instalacije CM10 za Defy+ se stvorio novi ID za MB526. Stari ID pored MB525 sam kopirao i prepisao ovaj pored MB526. Nakon toga ide instalacija TBP-a, odmah kod pokretanja traži restore ID-a i to je to. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.08.2012. u 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
|
Ako ti defy+ romovi sa GB kernelom nisu fluidni, probaj Epsy-ev defy JB rom + froyo kernel (mislim da je 1208 zadnji).. Meni isti radi jako fluidno i brzo, sve do zadnjeg Quarx-ovog builda (defy+ 2508) koji takodjer radi dosta dobro.. Btw, ja nemam problema sa ID-em jos od ICS romova, znam samo da je bilo problema sa jednom verzijom i zavrzlama oko toga, ali od onda nista.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
EMP moderator
|
Budem probao kad ovo sad sredim i napravim backup. Radi li tebi 4.5.2_DHT-22 kernel? Meni se s njim uopće neće bootati, a ne radi ni recovery. Nemam ni ja problem s ID-om, samo želim imati isti kroz bilo koji ROM jer se neke aplikacije bune.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
|
DHT kernel, iskreno, nisam ni proba otkad sam na JB-u, ali na ICS-u sam ga koristija par puta i sve je radilo normalno - baterija je nesto duze trajala.. Btw, DHT u pravilu stavljas samo ako imas GB kernel prije toga i ako mob normalno boota. (samo za info ako ne znas..) Sa Froyo kernelom ne ide, jer je to u biti moddana verzija GB kernela malo optimiziranija za defy. Da, ID i aplikacije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Čudan problem, neki dan sam skontao da kad mi se ugasi wifi ne prebacuje na 3g, zapravo se više uopće ne spaja na 3g, a nisam nikakve promjene radio. Jel imao tko sličan problem
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 30.08.2012. u 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
U tjedan dana je bilo toliko pokušaja pomoći pa sam stavio da sam rješio da smanjim navalu na ovaj topic. da ne bude OT sredio sam tako da sam uplatio 50kn na račun, isteklo pa nemoš surfat. Možda nekom pomogne sa slični problemom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|