Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.08.2011., 19:08   #811
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Apsolutno se slazem. S tim sto cak i ako bude kaznjen, to ce biti tipa 10 mjesta na sutrasnjoj utrci i nikom nista.
5 mjesta

Pastor Maldonado penalised, Lewis Hamilton reprimanded over Spa qualifying clash
Staro 27.08.2011., 20:20   #812
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Bice zanimljivo sutra.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.08.2011., 22:18   #813
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
sve gledam http://www.youtube.com/watch?v=uC8SO...etailpage#t=0s , pa citam komentare na http://www.gp1.hr/maldonado-kaznjen-...-s-hamiltonom/ .............. ne znam iskreno.

po meni su obojica zakakili, hamilton jer je cimnuo na maldonada kad ga je ovaj krenuo prestizat (jer je ham zaista usporio), i onda ovaj isprovociran (mozda samim ponasanjem hamiltona u situaciji prestizanja + otprije) je samo lijepo produzio, tj namjerno nije skrenuo nego ostao ravno, da se malo hamilton pomakne - maldonadu.

no ono sto itekako primjecujem je opet preferiranje hamiltona, da, Drug Brko i SRV, sto je imo zaista djetinjasto i jadno. kada ham napravi sranje - onda niti rijeci protiv njega, kada alonso/msc napravi sranje - prozivaju se unatrag 10 godina i vise situacije. jer naravno - ne navijate za njih, pa jebiga, moras ici za "svoga".............

ovakvu glupost kakvu je maldonado napravio danas, koliko god neopravdavao ju, toliko i razumijem kada te netko naziovcira i napravis ovakvo sranje.

i jedno realno pitanje, da nije hamilton u pitanju, da li bi se ovoliko zajapurili?

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2011., 23:19   #814
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Maldonado - doviđenja F1 karijeri. ukoliko mu se dokaže da je ovo napravio namjerno, gdje nema utrkivanja sa vremenom na kvalifikacija ili utrkivanja u utrci, za ovo se gubi F1 licenca.

stoga, goodbye and good luck na američkom kontitnetu među traktoristima.
Ma greška s obe strane, tu su djelići sekunde presudni...
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 14:05   #815
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Fini start za neke

Edit: Ode ferrari

Edit2: I matori je vec 13. Ferrari odlicno izgleda danas, bice zanmljivo.

Edit3: Hamilton ovo nije zasluzio. (Nije mi jasno, Ham je bio ispred i imao drs ukljucen )

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera

Zadnje izmijenjeno od: nino. 28.08.2011. u 14:29.
nino je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 14:34   #816
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Koji debil ovaj hamilton. Samo da je u retrovizor pogledao skuzio bi da je kobayashi u nemogucoj misiji da ga natrag predje, malo bi lakse usao u zavoj s unutanje strane i ne bi bilo problema.
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 14:36   #817
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Ne kontam zašto je Kobajaši kriv tu po ovom Jergoviću, htio je obić garavog i garavi mu uletio u putanju i....baj baj garonja Sweet.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 14:36   #818
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Brijem da bu Kobayashi naglo izgubil na popularnosti kod dojučerašnjih obožavatelja

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 14:42   #819
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ham-what goes around comes around...hebiga,borba...

To Gumbek!

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 28.08.2011. u 14:57. Razlog: gumbek
Flood je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 15:15   #820
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Najjači su taj Dijaković i Jergović, seru kako je netko super i najbolji jer je napredovao 4-5 mjesta, a Majkl je u tom trenutku u 2 početna kruga napredovao samo jadnih 13 mjesta i oni to uopće ne kontaju Koji jadnici.
Dizel je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.08.2011., 15:17   #821
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
ne bude. Kobajaši mi je i dalje najdraži vozač. nakon ovog poteza još draži.
Brko, pa nije nitko tebe spomenul

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 28.08.2011., 15:35   #822
Jelc
Super Moderators

Maldonado ima bod

Matori dobar

Staro 28.08.2011., 15:51   #823
Jelc
Super Moderators

Ja sam gledal malo atletiku a malo F1 ali je i Button imal danas više sreće nego pameti a o Webberu da ne pričam...jedino mi je žao kaj matori nije tamo gdje je sad Felipe

Staro 28.08.2011., 16:06   #824
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Aj mi reci kako je Button imal više sreće nego pameti? tako da je menjal prednje krilo? ili tako da se 44 kruga vozio sa polu-cijelim stražnjim krilom?
Nemam kaj dodat

Staro 28.08.2011., 21:03   #825
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Veli Lewis da je kriv.

Citiraj:
After watching the replay, I realize it was my fault today 100%. I didn't give Kobayashi enough room though I thought in was past.
kian je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 21:44   #826
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Pohvalno za Lewisa da je priznao grešku.

Jedino mi nije jasno zašto je onako samo pustio auto da se razbi u barijeru nakon glavnog udarca nosom u zid pa u reklamu od stiropora, jer je kolko se meni čini bolid bio u savršenom voznom stanju(osim prednjeg krila, ali to se zamijeni). Baš sam gledao i svi kotači su išli ravno, niš se nije klimalo nakon udarca u zid).
Jel netko zna možda?
Speedbreaker je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 21:46   #827
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Mozda crko motor nakon šusa
Staro 28.08.2011., 22:45   #828
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova

Jedino mi nije jasno zašto je onako samo pustio auto da se razbi u barijeru nakon glavnog udarca nosom u zid pa u reklamu od stiropora, jer je kolko se meni čini bolid bio u savršenom voznom stanju(osim prednjeg krila, ali to se zamijeni). Baš sam gledao i svi kotači su išli ravno, niš se nije klimalo nakon udarca u zid).
Jel netko zna možda?
pukla je prednja osovina.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 22:49   #829
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova

Jel netko zna možda?
Bil je to jaki udarac u zid, tak da je vjerojatno bil malo ošamućen od toga svega...a i nije baš da se nije nikaj klimalo jer je ovjes na prednjem lijevom kotaču pukel.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2011., 12:46   #830
GT3
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Bil je to jaki udarac u zid, tak da je vjerojatno bil malo ošamućen od toga svega...a i nije baš da se nije nikaj klimalo jer je ovjes na prednjem lijevom kotaču pukel.
bio je jaki udarac u zid, ali uopce nije kocio do udarca u gume. izgledalo je ko da je u nesvijesti. kad je stao barem 5 sekundi se nije micao, nije mi izgledalo dobro...
GT3 je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2011., 14:19   #831
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ne kontam zašto je Kobajaši kriv tu po ovom Jergoviću, htio je obić garavog i garavi mu uletio u putanju i....baj baj garonja Sweet.
Pa zato šta ga tehnički nije moga prić, i garavi nema šta popuštat ako ovaj nije priko pola bolida.

Inače MSC je stvarno bio dobar, Button konstantno dobar i jedan veliki respect za malo drugačiju taktiku. Massa grobina standard
Staro 29.08.2011., 19:51   #832
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Taj Jergović je potkovan razno raznim podatcima i svaka mu čast za to ali izjavljivat kako je Kamuyi Kobayashi kriv nije mu trebalo jer Hamilton je kada ga je prestigao onda počeo braniti tu svoju poziciju pomicanjem u desno tj. zatvarao je prolaz Kobayashi-u što znači da je svjestan da ovaj tu na repu i morao je pratiti retrovizore i nebi došlo do sudara.
Možda je Kobayashi bio preoptimističan ali to je utrka i nesmije se protivniku dozvoliti da odmakne ni metra i zato je bio došao tamo di je i bio.
A tek kako su na BBC-u bili šokirani da nije Kobayashi kažnjen to nije za vjerovat.
Jedino je Eddie Jordan odmah rekao da je to racing incident što je i bio.
Flatline je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2011., 20:19   #833
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor GT3 Pregled postova
bio je jaki udarac u zid, ali uopce nije kocio do udarca u gume. izgledalo je ko da je u nesvijesti. kad je stao barem 5 sekundi se nije micao, nije mi izgledalo dobro...
Kažem, vjerojatno je bio ošamućen od samog udarca.
Čudno to sve skupa izgledalo...npr. Massa je isto bio ošamućen kod onih nesretnih kvalifikacija u Mađarskoj (gdje znamo što se dogodilo), ali je ipak počeo kočiti nakon par sekundi, dok je LH bio skroz out cold 10-tak sekundi nakon udarca u ogradu. Nisam nigdje vidio neko objašnjenje ili izjavu oko toga.

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Massa grobina standard
On je definitivno najveći pehist među vozačima, neznam kak mu je uspjela puknuti guma nakon 2 kruga.
A i dok se sjetim kakve je sve pehove imal u sezoni dok je trebal biti svjetski prvak...npr. ono u Singapuru, pa Mađarska - vodio utrku i par krugova prije kraja krepa motor ak se dobro sjećam, o ostalom da i ne govorim....a godinu kasnije nesreća koja je takvi splet okolnosti da ne povjeruješ...nakon toga ionak više nije bil isti + pehovi i dalje na n-tu potenciju. Stvarno šteta.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 29.08.2011. u 20:29.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2011., 09:15   #834
GT3
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Kažem, vjerojatno je bio ošamućen od samog udarca.
Čudno to sve skupa izgledalo...npr. Massa je isto bio ošamućen kod onih nesretnih kvalifikacija u Mađarskoj (gdje znamo što se dogodilo), ali je ipak počeo kočiti nakon par sekundi, dok je LH bio skroz out cold 10-tak sekundi nakon udarca u ogradu. Nisam nigdje vidio neko objašnjenje ili izjavu oko toga.
pada mi na pamet da je komunicirao s boxom itd, ali opet, onak ostat miran, ko da je u nesvijesti bio... cudno da nitko nije pisao o tome.
GT3 je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2011., 14:08   #835
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor GT3 Pregled postova
pada mi na pamet da je komunicirao s boxom itd, ali opet, onak ostat miran, ko da je u nesvijesti bio... cudno da nitko nije pisao o tome.
Nema tu udara za nesvist.... Uglavnom mislim da je sta promislit. Sićan se puno burnijih reakcija od Webbera i ekipe, a Ham je možda samo sta da promisli kako šta i da mu ne izleti neko sranje tipa onih u Monte Carlu.
Staro 30.08.2011., 14:28   #836
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
da, promislio je "jebemu mater, upravo sam si opet sjebao šansu za naslov prvaka i već 3. puta sam si sjebo".
Teško da bi onakvim razvojom trke uspio doć do prvaka, ali eto, ako te veseli...
Staro 02.09.2011., 18:48   #837
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Napokon sam dosao sebi nakon utrke uzivo i pređenih silnih kilometara.

Sama utrka je bila odlicna. Po meni je u incidentu kriv Hamilton.
Webber je jebacki presao Alonsa, Schumi je vozio bas onako kako on to najbolje zna, Button takodjer.
Massa je panj, iako sam kasnije skuzio da je morao dva puta za redom u boks, pa ne znam u cemu je bio problem.

Sto se tice zvuka, to je cudo. Renault ubija i bez cepica je jako tesko izdrzati kad prolaze bolidi sa njihovim motorom, a pogotovo Renault Lotus GP. Downshift i dodavanje gasa na izlasku iz zavoja je zlo po usi
Ljudi prema Michaelu Schumacheru imaju nevjerojatan respekt. To iskreno nisam ocekivao. Mislim da nije bilo osobe koja ga nije pozdravila, a ipak zna se da je na stazi ljudi koji navijaju za ostale...
http://www.youtube.com/watch?v=vN_Ihgb7Hxg

Eau Rouge je jebena uzbrdica. Za uspeti se uz taj zavoj treba biti u dobroj formi. Ravnica poslije tog zavoja zapravo je blaga uzbrdica, kao i dio prije bus stopa. Nevjerojatno je kako kamera sve poravna.
A ogromna nizbrdica nakon prvog zavoja i Puhona je takodjer za svaku pohvalu
Obratite jedan detalj na Williamsu koji sam skuzio dok sam setao pit laneom.
http://www.pohrani.com/?A/Og/bvb6g0H/dsc7795.jpg

Pozdrav.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2011., 19:31   #838
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Napokon sam dosao sebi nakon utrke uzivo i pređenih silnih kilometara.
Uuu, pa je Spa, nice
Citiraj:
Sto se tice zvuka, to je cudo. Renault ubija i bez cepica je jako tesko izdrzati kad prolaze bolidi sa njihovim motorom, a pogotovo Renault Lotus GP. Downshift i dodavanje gasa na izlasku iz zavoja je zlo po usi
To san ljudima uvik proba objasnit nema te kamere koja može prinit taj zvuk. Pa jebeni helikopter iznad glave, i ne čuješ ga od F1

Isto tako je fascinantno uživo vidit ubrzavanja npr krivna > boks, ludnica.

Padaju već negi dogovori za dogodine Italija, Turska & Rusija '14.
Staro 03.09.2011., 17:08   #839
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Aski mogu mislit kako ti je bilo i kako je to jedan sasvim drugaciji pogled dok setas stazom uzivo. Svi opisuju eau rouge kao tunel nizbrdica dok na tvu izgleda skoro pa ravno. Jedva cekam monzu i to ce mi biti prvi odlazak na f1 utrku.
A za detalj na williamsu? Sta ovo PM na gumi, kao puta Michael Znamo da ga Barichelo bas i negotivi
Staro 03.09.2011., 18:55   #840
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
PM je vjerovatno Pastor Maldonado on je mislio na ovo na krilu di pise Senna
draksa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme