|
![]() |
#811 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Pastor Maldonado penalised, Lewis Hamilton reprimanded over Spa qualifying clash |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bice zanimljivo sutra. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
sve gledam http://www.youtube.com/watch?v=uC8SO...etailpage#t=0s , pa citam komentare na http://www.gp1.hr/maldonado-kaznjen-...-s-hamiltonom/ .............. ne znam iskreno. po meni su obojica zakakili, hamilton jer je cimnuo na maldonada kad ga je ovaj krenuo prestizat (jer je ham zaista usporio), i onda ovaj isprovociran (mozda samim ponasanjem hamiltona u situaciji prestizanja + otprije) je samo lijepo produzio, tj namjerno nije skrenuo nego ostao ravno, da se malo hamilton pomakne - maldonadu. no ono sto itekako primjecujem je opet preferiranje hamiltona, da, Drug Brko i SRV, sto je imo zaista djetinjasto i jadno. kada ham napravi sranje - onda niti rijeci protiv njega, kada alonso/msc napravi sranje - prozivaju se unatrag 10 godina i vise situacije. jer naravno - ne navijate za njih, pa jebiga, moras ici za "svoga"............. ovakvu glupost kakvu je maldonado napravio danas, koliko god neopravdavao ju, toliko i razumijem kada te netko naziovcira i napravis ovakvo sranje. i jedno realno pitanje, da nije hamilton u pitanju, da li bi se ovoliko zajapurili?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma greška s obe strane, tu su djelići sekunde presudni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Fini start za neke ![]() Edit: Ode ferrari ![]() Edit2: I matori je vec 13. Ferrari odlicno izgleda danas, bice zanmljivo. Edit3: Hamilton ovo nije zasluzio. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 28.08.2011. u 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Koji debil ovaj hamilton. Samo da je u retrovizor pogledao skuzio bi da je kobayashi u nemogucoj misiji da ga natrag predje, malo bi lakse usao u zavoj s unutanje strane i ne bi bilo problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Brijem da bu Kobayashi naglo izgubil na popularnosti kod dojučerašnjih obožavatelja ![]()
![]() |
#819 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Ham-what goes around comes around...hebiga,borba... To Gumbek! ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 28.08.2011. u 14:57. Razlog: gumbek |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Najjači su taj Dijaković i Jergović, seru kako je netko super i najbolji jer je napredovao 4-5 mjesta, a Majkl je u tom trenutku u 2 početna kruga napredovao samo jadnih 13 mjesta i oni to uopće ne kontaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Super Moderators
|
![]() |
#822 |
Super Moderators
|
Maldonado ima bod ![]() Matori dobar ![]()
![]() |
#823 |
Super Moderators
|
Ja sam gledal malo atletiku a malo F1 ali je i Button imal danas više sreće nego pameti a o Webberu da ne pričam...jedino mi je žao kaj matori nije tamo gdje je sad Felipe ![]()
![]() |
#824 |
Super Moderators
|
![]() |
#826 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pohvalno za Lewisa da je priznao grešku. Jedino mi nije jasno zašto je onako samo pustio auto da se razbi u barijeru nakon glavnog udarca nosom u zid pa u reklamu od stiropora, jer je kolko se meni čini bolid bio u savršenom voznom stanju(osim prednjeg krila, ali to se zamijeni). Baš sam gledao i svi kotači su išli ravno, niš se nije klimalo nakon udarca u zid). Jel netko zna možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
bio je jaki udarac u zid, ali uopce nije kocio do udarca u gume. izgledalo je ko da je u nesvijesti. kad je stao barem 5 sekundi se nije micao, nije mi izgledalo dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |
Banned
|
Citiraj:
Inače MSC je stvarno bio dobar, Button konstantno dobar i jedan veliki respect za malo drugačiju taktiku. Massa grobina standard ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Možda je Kobayashi bio preoptimističan ali to je utrka i nesmije se protivniku dozvoliti da odmakne ni metra i zato je bio došao tamo di je i bio. A tek kako su na BBC-u bili šokirani da nije Kobayashi kažnjen to nije za vjerovat. Jedino je Eddie Jordan odmah rekao da je to racing incident što je i bio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Premium
|
Citiraj:
Čudno to sve skupa izgledalo...npr. Massa je isto bio ošamućen kod onih nesretnih kvalifikacija u Mađarskoj (gdje znamo što se dogodilo), ali je ipak počeo kočiti nakon par sekundi, dok je LH bio skroz out cold 10-tak sekundi nakon udarca u ogradu. Nisam nigdje vidio neko objašnjenje ili izjavu oko toga. On je definitivno najveći pehist među vozačima, neznam kak mu je uspjela puknuti guma nakon 2 kruga. A i dok se sjetim kakve je sve pehove imal u sezoni dok je trebal biti svjetski prvak...npr. ono u Singapuru, pa Mađarska - vodio utrku i par krugova prije kraja krepa motor ak se dobro sjećam, o ostalom da i ne govorim....a godinu kasnije nesreća koja je takvi splet okolnosti da ne povjeruješ...nakon toga ionak više nije bil isti + pehovi i dalje na n-tu potenciju. Stvarno šteta. Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 29.08.2011. u 20:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Banned
|
Nema tu udara za nesvist.... Uglavnom mislim da je sta promislit. Sićan se puno burnijih reakcija od Webbera i ekipe, a Ham je možda samo sta da promisli kako šta i da mu ne izleti neko sranje tipa onih u Monte Carlu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Napokon sam dosao sebi nakon utrke uzivo i pređenih silnih kilometara. Sama utrka je bila odlicna. Po meni je u incidentu kriv Hamilton. Webber je jebacki presao Alonsa, Schumi je vozio bas onako kako on to najbolje zna, Button takodjer. Massa je panj, iako sam kasnije skuzio da je morao dva puta za redom u boks, pa ne znam u cemu je bio problem. Sto se tice zvuka, to je cudo. ![]() ![]() Ljudi prema Michaelu Schumacheru imaju nevjerojatan respekt. To iskreno nisam ocekivao. Mislim da nije bilo osobe koja ga nije pozdravila, a ipak zna se da je na stazi ljudi koji navijaju za ostale... http://www.youtube.com/watch?v=vN_Ihgb7Hxg Eau Rouge je jebena uzbrdica. Za uspeti se uz taj zavoj treba biti u dobroj formi. Ravnica poslije tog zavoja zapravo je blaga uzbrdica, kao i dio prije bus stopa. Nevjerojatno je kako kamera sve poravna. A ogromna nizbrdica nakon prvog zavoja i Puhona je takodjer za svaku pohvalu ![]() Obratite jedan detalj na Williamsu koji sam skuzio dok sam setao pit laneom. http://www.pohrani.com/?A/Og/bvb6g0H/dsc7795.jpg Pozdrav.
![]() |
#838 | |
Banned
|
Uuu, pa je Spa, nice ![]() Citiraj:
![]() Isto tako je fascinantno uživo vidit ubrzavanja npr krivna > boks, ludnica. Padaju već negi dogovori za dogodine Italija, Turska & Rusija '14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Aski mogu mislit kako ti je bilo i kako je to jedan sasvim drugaciji pogled dok setas stazom uzivo. Svi opisuju eau rouge kao tunel nizbrdica dok na tvu izgleda skoro pa ravno. Jedva cekam monzu i to ce mi biti prvi odlazak na f1 utrku. ![]() A za detalj na williamsu? Sta ovo PM na gumi, kao puta Michael ![]() ![]()
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
PM je vjerovatno Pastor Maldonado ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|