|
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taman grafa došla (naviknul se na tišinu bez nje) nazad, stavim ju u kućište, i čujem one njezine ventove, tražim način da ih spustim na 30%, al bez uspjeha, pošto je to jedina komponenta kaj mi se čuje u kućištu.. Sad ne znam jel to samo pametni GB dela da zaključava podešavanja venta ili i ostali proizvođaći... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#814 |
Premium
|
Pa velim, skinul par programa, jedan program kaj mi treba, nema podršku za grafe 560gtx.. A posle me još i zezalo kaj imam win x64.. Ak je ko, kojim slučajem rješaval takve stvari, neka napiše.. Kolko čitam 580 i 570 su pošteđene tih stvari, a i neki modeli 560gtx.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
MSI afterburner + NiBiTor je sve sta ti treba. Skini sa gigabyteove stranice novi bios za karticu i updateaj postojeci. Instaliraj VGA @BIOS, sejvaj bios na komp. Editiraj ga u NiBiToru (spusti minimum za ventove), sejvaj, fleshaj taj bios editirani natrag na karticu sa ranije spomenutim VGA @BIOS-om. Kasnije minimum spustaj u MSI afterburneru na koliko hoces i to je to, inace ce kartica raditi na minimumu kojeg ti odredis/editiras u BIOSU. Slaba karika u tim koracima je NiBiTor. Ne znam kako funkcionira tj. hoce li ti ocitati BIOS i hoces li ga moci editirati. Idem i ja probat. Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 09.11.2011. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
|
Čini mi se da imam zadnju verziju.. 70.24.21.00.02..To je zadnja verzija? Daj pogle koju ti imaš verziju.. EDIT: BIOS version, F30.. Ništa, nibitor opće ne prepoznaje karticu.. Čini mi se da ta verzija, nema podršku za gtx 560gtx. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 09.11.2011. u 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
|
Samo klikni na "BIOS Auto Flash" pusti da odradi svoje i to je to. Ako kaze nesto tipa "bios does not match bla bla bla" znaci da je vec najnoviji na njoj. Spustija sam ja min na 25%, samo da ga vratim na karticu tako editiranog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
|
@BIOS kaze da je editirani bios sa manjim minimumom ista verzija kao postojeći na kartici, u pravu je (gad ![]() Pokušavam ga nekako zaj... da ne koristim nvflash itd. EDIT: Da, to javlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
|
Hm, meni javlja: the BIOS version is the same!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Premium
|
Uspjesno ![]() ![]() Ovako: 1. Sejvaj sa strane original bios file od kartice (preko @biosa ili preko GPUZ-a, u .rom formatu) 2. Editiraj taj original i spusti min ventova na koliko mislis da je ok i sevaj kao "xxx.rom" direktno na C: disk. 3. Iz onog auto update paketa koji skines sa gigabytove stranice prebaci iz foldera "NvTool" nvflash i dva filea diretno na C: disk. 3. Pokreni CMD, run as admin za svaki slucaj. 4. Upisi cd\ i enter (da te "baci" na c: disk) 5. Upisi "nvflash xxx.rom", potvrdi sa "Y" i restartaj komp. Nakon toga upali aftrburner i provjeri min ventova. Ako ti se ne svidja samo vrati orig. bios na isti nacin i ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Premium
|
Stari, piva ti ne gine.. ![]() Stavil na 30% ![]() Kolko sam videl, ak stavim na 25%, onda pravilno ne pokaziva rpm (4400) koristim aida 64.. Tak da je 30% ok.. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 09.11.2011. u 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
evo i ja nekidan zaflešo novi bios na svoju,uglavnom za sada sve pet,najnoviji driveri,nema rušenja bf3,još kada mi stigne 2x4gb rama,nema rušenja drivera,skonto sam da je podignuta voltaža sa 1000mv na 1037mv,ostalo mi se ćini sve isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Colorful Launches the Most Powerful and Feature-Rich GeForce GTX 560 Ti
Zvjerčica ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#833 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 13.11.2011. u 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
motion graphics freak
Datum registracije: Jun 2010
|
bok! Imam MSI gtx560 običnu na win 7 64 bit, dell u2412m monitor. Driveri su zadnji, ali tu i tamo mi se zacrni ekran i kada se upali vidim onu standardnu poruku: Nvidia display driver has stoped working... Ima rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zasto je na 560ti grafickoj kartici temperatura visa sa ovim driverima. Jedino sa 275. 33 mi je grafa hladna ispod 30. S ovim zadnjima je iznad 40 i brzina vrtnje venta je na 42% sa standardnih 40%. Zna netko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
dali mi se uopće isplat mjenjati vent serijski na ovoj grafičkoj: http://www.zotacusa.com/geforce-gtx-...50301-10m.html od prošle mi je ostao accerro s1 s 120mm ventom ali ovaj serijski cooler na win drži temp na 24 - 26 °C al dok igram popne se na 50-60°C pa neznam dali mi se isplati stavljati na nju accerro S1 ili ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
BTW, moja grafička ima i OC-an GPU na 920MHz sa minimalnim dizanjme voltaže i ne prelazi 83°C kod klanja MSI kombusterom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Premium
|
Stvarno je zvjerka ona "bojanka" od grafe ![]() ![]() ![]() Na ovo sam odvalija ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|