|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Garena sam ja igrao kao prvog champa i garen je zvijer.S pravim buildom nemozes ga ubit. Suport mi je Leona i predobra je.Stunova kao u prici.Mada se malo gubi late game. Jucer otkrio Talona i uh vrlo zabavan champ.A za top lane Darius ftw! |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sad sam baš igrao diana vs karthus mid lane.. Imao je 750 pobjeda karthus, moji su failali u top i botu... Oni su imali junglera mi ne.. Rasturio sam game.. 16:6:15, 220 cs-ao, na kraju bilo 42:35 u killovima ali nam nisu ni jedan turret srušili.. U early/mid sam karthusa pojeo, startao sam 6:0... I u late samo čekao da krene tf, focus karthusa, pa onda adc i to je to ![]() Moji su svi skoro bili u minusu osim lux, ona je imala 8:6.. Ali jbg, karthus me nafeedao, ja sam imao MP bootse, ragandon i krenuo prema dfg, a oni su još bili na doransima i bootsima i nešto sitno itema.. I to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#815 | |
Premium
|
Citiraj:
Odigrao meč, ja taric i adc cait bot, protiv lux i cait bot.. Moja cait imala 3:0 u 7. min, ja 1:0 u 10 min srušili turret, i imam na kraju 3:3, cait 8:1, svi ostali 0:xx (dvoznamenkasti broj) i meni vladimir veli da ja kradem killove njemu da bi on sad carry game, ali sa ga ja shebao.. 3:3 score imam, on 0:11 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ne, ali mene najviše ubije dok uleti u q, i onak k'o iz puške, prije nego ostali uopće vide šta se dešava, napiše ADC i onda, iako je callao, igra sranje
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#818 |
Premium
|
Neznam kad mi se zadnji put desilo da su se doslovce pograbali u prvih par sekundi za pozicije i onda ih pošto je bila takva sila ko će gdje igrati, idograju dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
hello pls call lanes more, because LOL is a game of who can write faster Ili kad netko napiše: I play only XY champ top/mid To mi je special slučaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Imao sada Akali first pick mid, protiv Lux..lux je nakraju imala quadru kako je bila nafidana ![]() MF (ja) + Lulu vs Graves + Taric ..izownali nas, zbog naše lulu...oni cijelo vrijeme stoje u našem bushu i izlaze pa se vraćaju, a naša Lulu ne želi wardati taj bush... happens |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#824 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ovi poljaci su užas za igranje >.<
![]() |
![]() |
#826 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#828 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#829 | |
Premium
|
Citiraj:
Dakle 3 gamea danas: 1. Počnemo odlično, bot (Draven) dobije insta double kill, ja outfarmama Lux mid za jedno 20 i nemre ništa, i Vi samo ode AFK. Izgubimo 2. Sivir umre nakon jedno 2 minute u laneu, Taric kaže "I troll" i ode frajer feedat sve, ali doslovno, a Sivir ode AFK. Na kraju sam samo stajao go zadnji drek tam i čekao da me ubiju. Poraz naravno. 3. Oni imaju troll Lee Sina i mi dobijemo. Svaki game je isti, samo ovisi tko ima manje trollova i taj dobiva. Doslovno se ne sjećam kad sam odigrao baš onak close game, pa makar izgubio i da sam mogao napisati iskreno GG. Inače najveće zlo koje možete dobiti u rankedu su Turci, na nihovom serveru nema ranked opcije i dosta ih igra EUW/EUN i doslovno su najgori igrači i najveći debili ikada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače, ima dosta poljaka koji pričaju engleski i ne shvatiš da su iz poljske...ja inače imam jednog frenda poljaka kojeg uvijek pozovem kada igramo custom (ako je online i imamo mjesta) i onda budu svi "poljak mid?" ...a čovjek ih pojede za doručak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ali čim vidim poljski u chatu, smrke mi pred očima
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Premium
|
Evo ga opet: MF top, nafeeda Vladimira i Xina (jungler) like a boss (1-7). Ja (Lulu) i Ashe razvalimo bot lane, a MF mi kaže "Lulu such a bad pick vs. Taric", nakon što su nas prebili u team fightu. Ehhh da i naša mid Lux je 0-8 protiv Xeratha. Ako danas ne dobijem ban, neću nikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
|
Na EUW sam, ma nema smisla uopće pričat kakve ja kretene dobivam. Ali doslovno svi ko da su prvi put LOL i onda samnom završe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jao sad idem jedan ranked tek toliko da me ne izbace iz divizije zbog ne igranja i 1st pick neki ritard naravno. Prvo bana Rengar i naravno svi onako wtf, a on uvjerava kako je op ovo ono. Drugo ne bana nikoga (a trebo je shen-a) nego zuji lik i treće bana amumu-a. On ima 1st pick i picka Shen-a i na kraju picka Cait :facepalm: i već sam vidio da je ovo loss. Naravno njihov team picka Shen-a i lik carry-a cijeli game. Pa hebem ti krv odkud takav idiot u Silver ligi jebem ti ranked |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Premium
|
Nas već ima dosta puno i za custome, u prosjeku svaki drugi dan igram 5vs5 custom..tako da ono, ili mene ili gulsa dodaj, pa se uvijek iskemija nešto. jedino ako nisi jedan od onih koji ne žele igrati customs jer ne daje toliko IP kao i normal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da, nas se skupi dnevno oko 5-6, tako da se svašta da iskemijati. Puno je bolje igrati taj custom pa se malo i uigraš s ekipom, pa malo ranked team i eto boljeg ela ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|