|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Moze preporuka laptopa do 6000, za faks, sve ostale stvari, programiranje u visualu. FHD pozeljan, ovaj asus iznad pretezak i glomaza sa svakodnevno nosenje, a za hp PB 450 sa i ne nalazim nista posebno na netu, jel valja on?, može i 14". Da ima AG, min 4, poželjno 8 gigi rama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
pozz ako netko može predložiti...danas ![]() gledam si ovaj laptop,http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...ducts_id=11862, to je gotovo i plafon s cijenom, max 6500...jel to dobar izbor ili postoji bolji u toj klasi...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Display je fantastičan. Kolega AMDejac s foruma ima identičan ovaj sa linka, ali 17" verziju i isto je prilično zadovoljan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() EDIT: Evo ga: https://drive.google.com/open?id=0B_...WDg&authuser=0 Ajde super! Javi dojmove ![]() Ne sumnjam da ćeš biti zadovoljan! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 03.04.2015. u 14:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Preporuka za laptop do 5800kn
Pozdrav, želio bih kupiti laptop za posao, povremeno film pogledati i slično, do 5800 kn otprilike. Dakle, ne treba mi neka divlja grafička, više bih cijenio dobar proc i memoriju. Gledao sam ovaj laptop: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=16233 Dell Inspiron 5547, Intel Core i7 4510U 2,00 GHz, 8GB, 15,6" 1366x768, SATA 1000 GB, Ubuntu, AMD R7 M265 (2 GB), DVD±RW, 1x 10/100, 802.11a/b/g/n, BT 4.0, HDMI 1, USB 2.0 1, USB 3.0 2, 2,18 kg, Boja plava, JAMSTVO 3 godine Cijena je 5000 kn u Acquisitium Magnumu i mislim da bi mi odgovarao po svim specifikacijama. Imate li kakvih savjeta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nije to loše, ali bih radije išao na ovakvo nešto s kvalitetnijim FHD IPS ekranom: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=L50-B-1KF |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Nedavno sam uzeo tog Della 5547, ali model s i5 procesorom i hdd sam zamjenio SSDom. Ako ti je bitno trajanje baterije, ovaj moj drži preko 8 sati programiranja/surfanja/multimedije. U takvom radu, ventilator se ne pali i laptop je pasivan, i pošto nema hdd ne proizvodi apsolutno nikakav zvuk. Kućište je prva liga, a ni 3 godine garancije nisu za bacit. Naravno, uspoređjući s nekima u cjenovnom rangu, ogroman downside je 1366p ekran. Dvoumio sam se između njega i onog Lenova sa 1080p za sličnu cijenu, ali je ovaj izgledao kao igračka pokraj Della. ![]()
![]() |
#820 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Premium
|
bih li trazio previse do 6000kn ako trazim 17.3" IPS ekran, osvijetljenu tipkovnicu, gtx 860m, da je sto ljepsi (kao asus ROG), da mogu mijenjati hdd bez gubitka garancije (imam ssd), 8 gb rama i veliki touchpad? znaci, velicina hdd-a mi je nebitna, ne treba imati dvd rom, ne treba mi OS... |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Premium
|
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=16438 ovo bi bilo odlicno, samo da je 17.3" ekran. uostalom, mislim raditi prvenstveno u autocad-u. da li je dijagonala toliko bitna pri fhd rezoluciji? Zadnje izmijenjeno od: Zagorhac. 30.05.2015. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Koji bi bio trenutni best buy, ako su zahtjevi sljedeci: - 14-15.6" matte ekran (jel moze u ovaj cjenovni rang uletjeti IPS?) - dovoljna je i integrusa (neka Intel 5xxx vjerojatno), a decidirana samo ako nece bitno utjecati na battery life i temperaturu - solidan build (bjezim od "polirane" plastike), kvalitetna tipkovnica i pristupacna unutrasnjost - za RAM i HDD nemam nekih zahtjeva - min 4GB svi danas imaju, a planiram kupiti odvojeno SSD - tomu ova "pristupacna unutrasnjost" gore, da se time ne narusava garancija - sto se tice procesora, preferirao bih non-U varijante (osim ako imaju pristojan clock) Uglavnom gledam Lenovo, Asus, HP (Toshiba ne nudi nista neplasticno u ovom rangu koliko znam, a Acer jos uvijek potcjenjujem mozda ![]() Bacao sam oko na Lenovo Thinkpad Edge 450/550 (L mi je malo... ruzan ![]() Protegnuo bih se i do 7k ako ima nesto vrijedno toga Hvala
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 04.06.2015. u 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Premium
|
Možda nešto iz Asusove N serije? Izrada je ok, ekran FHD IPS, kućište dijelom alu. Grafička je odvojena, ali uvijek se njeno korištenje može ograničiti i koristiti integriranu. Procesori iz H serije, dakle najjače što se nudi. http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=N551JK Iako opis zahtjeva više odgovara nekom business laptopu, slaba je ponuda takvih laptopa u ovom rangu, a ni komponente im nisu neka sreća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Bok, Kupujem notebook za poslovnu upotrebu i može li preporuka: - Ekran: 13,3", 1080p IPS (može i 15.6" ekran ako baš nema). ovo je prvesnstveno zbog toga što notebook mora biti što manji i laganiji jer se često nosi okolo - Integrirana grafička je sasvim dovoljna - Aluminijsko kućište (znam da je ovo veliki zahtjev ali općenito većina ekipe dijeli isto mišljenje o plastici) - RAM 4-6GB bi bilo sasvim dovoljno. - Odvojeno dolazi SSD tako da HDD nije zahtjev - CPU: S obzirom da GPU ne treba možda nešto što može podnijeti display+obradu podataka, a da ne bude bottleneck u sustavu. Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#829 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
pozdrav ljudi! relativno lako pitanjce, ali s obzirom da sam nekako zaostao po pitanju trenutne ponude, pomoc ![]() daklem, trebao bi prijedlog za par komada (min jedan model) laptopa koji: - je strikno do 6000 kuna (nikako vise, cak pozeljno min 100 kuna ispod zbog eventualne dostave) - koji je do 15.6" (nikako vise, slabo pozeljno manje tipa 13 ili 14") - koji ce biti koristen za nista extra poslove, graficka je dovoljna integrirana (ne misli se nikako igrati), tipa office, net, vodenje nekakvih racuna i slicno - koji je robustan koliko moze biti, nije pozeljan lak - sto duza garancija - dolazi sa WIN OS-om (najbolje W7, iako jako tesko, stoga W8.1) ima tako sto? pogledah malo ponudu, nade se ok laptop, ali je freeDOS ili Linux, ne prolazi zahjeve jer je OS obavezan. thnx!
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Premium
|
Nešto od ovoga: Dell Latutude E5540 Lenovo ThinkPad L540 Nisu punokrvni business laptopi, ali su bliže nego ostatak ponude za tu cijenu. Oba imaju downgrade opciju na Win7. Lenovo ima mnogo jači procesor, no samo godinu dana jamstva ako kupuješ kao pravna osoba. Dell daje 3g. |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Osobni opis - pitaj me
|
thnx puno! 99% da ce biti dell, jest da nije neko veselje sam cpu, ali je zato SSHD + 3 godine jamstva + potencijalni downgrade na W7 i jos k tome niza cijena gdje stane torba i troskovi dostave i lako vjerovatno wifi misonja......... ![]() u svakom slucaju ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
dakle trebam laptop koji bi najvise koristio za surfanje, gledanje filmova itd, dakle ono sto vecina ljudi radi, al opet isto tako bi volio ponekad ako pozelim zaigrat i neke igre, naravno ne na high detaljima, bio bi zadovoljan da mogu igrat na medium i to je to, volio bi da lap potraje koju godinu, dosta dugo sam trazio koji da uzmem, prvo sam mislio nekakav s IPS FHD ekranom, al jednostavno nemam novaca toliko i zao bi mi bilo dat vise od 6000kn za laptop, kazem mislio sam IPS FHD, al onda nebi mogo dobit dobru graficku pa sam na kraju odusto od IPS-a i uspio nac nekakav Lap koji mislim da bi trebao bit dobar pa me zanima vas komentar na ovaj laptop http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=16545 ili ako vi imate i znate nekakav bolji lap od ovog, a da nije vise od 6000kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
bolje od toga sumnjam da ide, što se tiče komponenti barem
![]() |
#837 |
Premium
|
Bolje za tu cijenu nema, jedino bi šteta bilo ne uzeti za 300kn više N seriju koja je izradom osjetno bolja. http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=N551JK-XO148D Grafičke su gotovo identične, ako te to brine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
ili ostati ispod 6000kn sa n551jk sa i5H i 850M recimo ovaj ovdje: Asus N551JK
![]() |
#839 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Citiraj:
darkydark ... taj opet ima losiji proc koliko je bitna ta kvaliteta izrade, dal je to nesto na sto bi trebalo pazit, u cem je razlika recimo kod ovog sto sam ja stavio i tih Lapova iz N serije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni osobno je dovoljno bitna da bi radije uzeo dvojezgreni i5 sa 850m nego quada u plastici. Imas neki poseban razlog da ti treba quad? Edit: ima i ips :-)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|