Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.09.2012., 09:35   #811
windfucker
Guest

Yay!
Evo skinuo i odigrao par partija i napokon patch za koji mogu reći da mi se sviđa
Grafički dio i meniji su puno atraktivniji, opcija koje čovjeka vesele (zastave zemalja na kupoli i sl. ) koliko hoćeš (i platiš, ofc), in-game statistika sada ima puno više smisla i biti će neusporedivo lakše početnicima da shvate i prate kako se i šta nagrađuje kroz xp income poslije svake bitke...
Ima i loši(ji)h stvari, ali daleko manje nego u prijašnjim verzijama, imho... akio izuzmemo činjenicu da je većina freemiuma stjerana u kut poradi masivnoga pada u prihodima na višim tier-ima (uglavnom).
Malo treba navikavanja (opet) na novu situaciju (najgore su mi ove "skoro-pa-iste" mape, malo-malo pa zabasam u ćorsokak ), bloom je malo iritantan (ali se dade srediti), i što je najvažnije, možeš sam odabrati stare ili nove grafičke postavke u meniju, tako da ne gubiš ništa.
Fps je pao dodatno za cca 10-20%, ovisno o mapi i situaciji (sve na max.), ali ništa strašno.
Još samo da dopuste odabir vrste bitke (da nije sve i dalje na random principu), i...to je to.
  Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 09:41   #812
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Fps je pao dodatno za cca 10-20%, ovisno o mapi i situaciji (sve na max.), ali ništa strašno.
To je vjerojatno najstrašniji dio update-a. Obećavali su bolju grafiku i povećanje fps-a.
Jedan ogroman dio igrača, posebno iz istočne Europe, igra na low end računalima ili laptopima.
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.09.2012., 10:02   #813
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
To je vjerojatno najstrašniji dio update-a. Obećavali su bolju grafiku i povećanje fps-a.
Jedan ogroman dio igrača, posebno iz istočne Europe, igra na low end računalima ili laptopima.
Ništa strašno za nas, imho, jer takvi će ostati na "staroj" grafici ili ići na upgrade sustava a to jamči manje "club10-15fps member-a" koji remete gameplay ( s vremenom se lako prepozna takve, baš kao i "visokopingaše"). Ide mi na živce ako je moj igrač, a i nije mi neki gušt srediti ga niti kao protivnika.
A takvi ionako ne plaćaju acc. (većinom), i isto tako su (dijelom) klinci koji se nerijetko upuste u kojekakve p*darije (teamkill, spam...) tako da se WG-u živo * za njih, pool igrača je i više nego dovoljan (za sada).
Freemiumima odzvanja polako, ali to i jeste smisao svega (čitaj: biti će više reda na bojištu).

Ja bih samo volio kada bi se limitiralo freemiume do određenog tier-a, (probaj-vidi-plati/ne plati), a viši tier-i da budu rezervirani isključivo za plaćene acc.
Nhf svim freemiumima, ima vas itekako odličnih i poštenih igrača sa kojima je pravi gušt igrati, ali...gotovo sav nered na bojištu dolazi od igrača nižeg tier-a i sa free acc., to je činjenica.
  Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 10:17   #814
Nybelung
Guest

To nije istina. Kad god naletim na nekog iznimno retardiranog igrača provjerim mu profil i u 99% slučajeva pronađem premium tenkove od 50 eura.

Netko tko ima IQ morskog krastavca ne može bez premiuma igrat tier 10. I nadprosječno dobar igrač se mora pomučit da bi do toga došao.
  Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 10:49   #815
windfucker
Guest

Citiraj:
To nije istina. Kad god naletim na nekog iznimno retardiranog igrača provjerim mu profil i u 99% slučajeva pronađem premium tenkove od 50 eura.

Netko tko ima IQ morskog krastavca ne može bez premiuma igrat tier 10. I nadprosječno dobar igrač se mora pomučit da bi do toga došao.

Nismo se razumjeli- ne pričam ja o skill-u ili IQ, to su bogomdane stvari

Ja govorim o spammerima, teamkillerima, bot-ovima, AFK-retardusima, namjernim blockerima, moronima koji otkrivaju tvoj položaj neprijatelju (kada igraš arty ili TD, npr.), i to nema veze sa efikasnošću, premium tenkovima i sl. (iako, jasno, ima i takvih).
Valjda smo se sada bolje razumjeli
  Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 11:45   #816
Nybelung
Guest

Kako se nismo razumjeli? Ti tvrdiš da sranja rade free igrači, a ja kažem da nisu.
U low tier mečevima ima svega, ali nakon 7. tiera jedini koji si mogu priuštit da rade sranja su premium igrači s premium tenkovima.
  Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 12:16   #817
windfucker
Guest

Hm...valjda opet igramo različite igre

A ništa, još patch-dva i postati će bespredmetna ova naša mala rasprava
  Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 12:30   #818
Nybelung
Guest

Ja više ne igram. Sa 0.8 su stvarno pretjerali, ovo sad nije ona igra koja se meni sviđala.

R.I.P. WOT, život ide dalje.
  Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 12:58   #819
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Stari WoT sam igrao sa svime na low osim textura i draw distancea. Sad sam spustio i draw distance na med, jer jedino tako imam kakav-takav stabilan framerate.
Kad predjem u sniper mode, sa finih 60 padne na 30... zvukovi topa i artija su unisteni.

Sa Objectom 212 radim 350dmga kad pogodim direktno, opali ih sa boka il u dupe 400-450 max...a prije sam redovito radio 700-800+. A troskove da ne spominjem.
Em je sad sve presvijetlo u mp3, jedini plus enginea je fizika, sve drugo je sranje.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 14:44   #820
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Stiga san Tier-a 9 i nabavio sve upgrade ali toliko sam isfrustriran bio svim glupostima da sam jednostavno odustao sad.... mozda se vratim jednog dana da vidim je li valja to sta opet ali cisto sumnjam

Oglas
Staro 28.09.2012., 16:23   #821
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
@windfucker

Settings - na prvoj strani imas odabir u koje bitke da te stavlja
Staro 28.09.2012., 18:02   #822
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Meni je framerate drastično povećan. Prije mi se kretao od 20-100 fps-a (naravno, neusporedivo češće na donjoj margini), ovisno o dijelu mape na kojem se nalazim i kuda gledam, a sada mi je sa svim max postavkama stabilnih 40-60.
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 18:03   #823
Nybelung
Guest

Ti isto igraš na low end računalu?
Pitanje je retoričko.
  Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 18:42   #824
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Flatline je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 20:42   #825
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Ti isto igraš na low end računalu?
Pitanje je retoričko.
Jebes pitanje lowend compa, kad bolje ide crysis 1 nego ovo sa tenkovima a grafike neusporedive. Rusi neznaju kurca optimizirat.

Staro 28.09.2012., 22:19   #826
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Ma da ne ulazimo preširoko u debatu...
Ne kažem ja da je igra optimizirana, fenomentastična i slično. Samo kažem da mi se bolje (glađe-fluentnije) vrti ova verzija u odnosu na verzije prije. A to što je prosjek fps-a oko 40 u odnosu na neke druge igre gdje je oko 80, to je drugi par cipela.
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2012., 01:43   #827
poker
Premium
Moj komp

poker's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
sa ovim patchom su totalno zasrali igru ako postaviš grafiku na improved sve bliješti i po meni ta njihova priča oko poboljšanja fizike je goli kujac.Tech tree je puno lošiji nego prije što se tiće preglednosti.Padanje s litice i utapljanje u vodi su tako-tako vidjet ćemo kad budemo malo više odigrali. S pzkw4 koji je bio moneymaker (dobra kupola i top)sada je postao sranje slabija kupola i top veće brzina i okret kupole tako da sad stvarno ne znam koji od nižih tier kod njemaca je sad moneymaker:
Kako mi se čini ovo ide u smjeru samo da plačaš premium tenkove i account da bi mogao igrati kako tako da sve šljaka na mislim davati lovu za to i kako mi se za sad čini mislim ako ne naprave neke izmjene bit će total uninstall igre odjebite glupi rusi .
Prognoziram smanjenje igrača za cca 50% a reklama kaže total free game -moj kurac free
poker je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2012., 01:46   #828
poker
Premium
Moj komp

poker's Avatar

nisam probao iz svoje garaže vk tier8 možda su ga poboljšali vidjet ćemo čisto sumnjam
Može pomoć s ovim novim patchem koji je od njemaca dobar moneymaker ????
Staro 29.09.2012., 09:47   #829
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor poker Pregled postova
sa ovim patchom su totalno zasrali igru ako postaviš grafiku na improved sve bliješti i po meni ta njihova priča oko poboljšanja fizike je goli kujac.Tech tree je puno lošiji nego prije što se tiće preglednosti.Padanje s litice i utapljanje u vodi su tako-tako vidjet ćemo kad budemo malo više odigrali. S pzkw4 koji je bio moneymaker (dobra kupola i top)sada je postao sranje slabija kupola i top veće brzina i okret kupole tako da sad stvarno ne znam koji od nižih tier kod njemaca je sad moneymaker:
Kako mi se čini ovo ide u smjeru samo da plačaš premium tenkove i account da bi mogao igrati kako tako da sve šljaka na mislim davati lovu za to i kako mi se za sad čini mislim ako ne naprave neke izmjene bit će total uninstall igre odjebite glupi rusi .
Prognoziram smanjenje igrača za cca 50% a reklama kaže total free game -moj kurac free
Pa kad sam prvi put vidio novu grafiku, rekoh wtf? Svijetli ko povrsina sunca, boje izblijedjene do zalosti. I nema nacina za dobit mapu sume il pustinje kako treba nego izgleda ko da si gamu nabio na +20.

Glede fizike, govorili oni od driftanju tenka i skokovima i svim tim pizdarijama. Drift nisam vidio, skokove vidim non stop kad na pocetku runde neko sa boljim tenkom dobije ideju da presjece put i skoci sa litice u mp3 i pogine. Artie ide u rikverc i upadne u vodu...mrtav.
Pola runde places sta su napravili od igre a pola se smijes debilima. 3 batchata se zalete ravno, tj, dva prate prvog idiota, prvi u vodu i postane podmornica a druga dva odma za njim. 30 sekundi igre i vec smo popusili 3 batchata...naravno da se to nikada ne dogodi protivnickoj strani.

Novi techtree....pa jebem retardiranu mater onom ko je to smislio, nepregledno, ocajno, pojma nemam sta sam istrazio, sta nisam, sta imam kupljeno a sta nemam od opreme za tenk. Strah me kliknit na nesto da ne potrosim exp zakurac.

Rebalans artija, Obj. 212, ubijem 4 tenka, napravim oko 7.5k dmga, samog e100 sam spalio za 2k jednim udarcem (pitaj boga kako, jer inace radim max 300-450dmga) jos prezivim rundu, jos pobjedimo i ja odem u minus sa lovom...tj, municija me odvela u bankrot. WTF.
Artie radi manje dmga, manje zaradjuje i kosta cca 30% vise nego prije za popravak.

Glede sredjivanja hitboxa, da tenkovi vise dingaju. Dingaju moj kurac, sve zivo prolazi, sa E50 na cca 450m sam busio E75 u front plate, u bok sa cca 30° sta nema shanse da prodje da gadjam loltraktora.

Imam osjecaj da su puno toga ujebali sa ovim engineom i novim rebalansom.

Staro 29.09.2012., 16:12   #830
windfucker
Guest

Hmmm...sada baš nešto kemijam za postavke, i vidim da na AMD-ovoj kartici imam veći pad fps nego na nVidiji...iste postave, ista mapa, pogotovo min.fps šteka na AMD-u...
Inače, ono za bloom radi savršeno, thx Flatline

@mujica: thx i tebi, da skužio sam malo poslije nego sam spomenuo u postu gore- može se birati mod u settings-ima. Odlično!
  Reply With Quote
Staro 29.09.2012., 17:44   #831
poker
Premium
Moj komp

poker's Avatar

što se tiče optimizacije igra ima veći fps i grafa (gtx560+i5760) se manje griju ali zarađivanje i troškovi su poprilično porasli što je total bad
Staro 29.09.2012., 18:26   #832
poker
Premium
Moj komp

poker's Avatar

za MUJICU hvala ti puno nisam znao da se može postaviti u setingsima mod igre
probao i čini mi se da ti baca lakše protivnike (tier5 pkzw4)
Staro 30.09.2012., 21:23   #833
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma igra je u banani totalno nakon ovog patcha. Nemam premium, nakupio nekako 5M kredita dosada prije patcha, prodao Object212 i kupio Object261, te prodao T29 i kupio T32, ostao jos 1M u rezervi. Sto da kazem, s arty sam u minusu sad kako god da odigram. Svi teskasi od IS3 IS8 i IS4 su mi u malom plusu ili u minusu non stop. Retardiranih igraca kao da nije bilo nikad toliko u fajtovima. Igram s IS4 i izgubimo 15-0 na Malinovki, 8 TX tenkova na nasoj strani i svi krenu na jednu stranu i svi izginu, a naletili na 3-4 tenka. Arty se ponasa toliko glupavo da nije za vjerovat, i to samo nasa, protivnicka kao da je iz neke drugre dimenzije. I jos nesto, jako puno platoona ima s malim tierima, milina mi kad vidim IS7 i MS1 zajedno i jos pocmu vikat siema PL. Ma milina jedna.

Ali zato evo jedne s KV-2, neznam dal da se smijem ili placem, kad ti pola tima odma izgine u roku odma a protivnici jos gori. Slike sve govore. Ali Kolobanova medalja je pala.

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 30.09.2012. u 23:27.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2012., 09:01   #834
windfucker
Guest

Ne piše nigdje, ali pretpostavljm da si bio defender u assault modu...dobra partija
  Reply With Quote
Staro 01.10.2012., 09:16   #835
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@JozicA

Bas tako, prije patcha sam imao 1.2m kredita. Nakon v8 jos uvijek imam ratio cca 65-70% dobivenih sa ovim tenkovima sta sad igram. Trenutno na 800k, odigram partiju svih vremena, napravim tonu dmga, ubijem 7 tenkova, napravim opci masakr i na kraju zaradim 2k sa E50.
Uglavnom, po internoj statistici puno vise dobijam nego gubim...i gubim pare ko da krvarim. Skupio 15k expa za E50m i izgubio masnu lovu putem, unlockam tracks za T54 a municija me baca u bankrot.

Artie da ne spominjem, em su garant nesto dirali preciznost jer nema shanse da promasim E100 kad mi je cijeli nisan na njemu, a ja sam pogodio ama bas sve oko njega. 30 sec reload i ponovo, i stalno promasaji, najblize je kad pogodim sa strane i napravim 74dmga....74!
Jucer u 2 razlicite runde dingam 2 shota sa E50 od dupeta T50-2 sa 100m. Tip trackan i naguzen a ja nemogu da mu oklop probijem. Working as intended? Ma daj.
A nece od mene vidit golda niposto. Prije cu prodat Acc.

Staro 01.10.2012., 11:33   #836
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
A ne mozes igrat t9 i t10 mediume + high tier arty i ocekivat da ces ista zaradit bez premiuma. Di bi oni dospjeli da je to tako. Uzmes jednog tier 5 ili 6 tenka za zaradu, pa jednu partiju s njim, a drugu s high tier tenkom i nema minusa. Cisto iz znatizelje, vidim ima se obj261, e50, e100 i sl, pa kako to da nemate amera t34 za kojeg se valjda pola godine znalo da ce iz t9 HT u t8 premium?
tole_ je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2012., 11:36   #837
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ma nes je zdrkano, meni sa m18 neki dan pobjeda, 2 uništena, 2-3 ostecena i otkrivena, te samo 2800 kredita. Pa kao da sam svoje ubijao. A exp sam dobio dosta..

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2012., 12:04   #838
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma znam ja da s velikim tierima nemozes biti u plusu bez premiuma, tj. ponekad mozes. Ali nakon patcha ni s malim nisam vise u plusu, KV-1 i KV-2 te M4 Sherman su mi glavni za kredite, ali s njima sad ako 10-15k po partiji bude cisto to je super. Vecinom je oko 7-8k. Smanjili su zaradu i jos ti nabijaju na nos da vidis koliko bi zaradio s premiumom. Netko ce se vec upecat i na tu foru. Ja necu, sad lagano s AMX 50 100 do 50 120 ovim tempom negdje oko Uskrsa iduce godine.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2012., 12:15   #839
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Mene živcira matchmaker...i to strašno,igra nije prepuštena "slučajnosti" već ti matchmaker smjesti seriju poraza po nekim njegovim kriterijima...nedavno mi je smjestio s kv2 20 poraza u nizu !!!!!!!! Preko xvm-a win chance je redovito bio 5-12% a team mates su bili totalno crveni s skorom od cca 42-47%...katastrofa,katastrofa...
Staro 01.10.2012., 12:49   #840
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor tole_ Pregled postova
A ne mozes igrat t9 i t10 mediume + high tier arty i ocekivat da ces ista zaradit bez premiuma. Di bi oni dospjeli da je to tako. Uzmes jednog tier 5 ili 6 tenka za zaradu, pa jednu partiju s njim, a drugu s high tier tenkom i nema minusa. Cisto iz znatizelje, vidim ima se obj261, e50, e100 i sl, pa kako to da nemate amera t34 za kojeg se valjda pola godine znalo da ce iz t9 HT u t8 premium?
A jelda, a zamisli ovo, prije v8 sam zaradjivao sa E50 i Obj.212 bez premiuma, i isao u plus. Nije puno pa 3-5-7k po rundi.
Sa premiumom i po 30-50k sa E50, sad da se jebem jedva pokrijem troskove. Znam kako sam igrao i zaradjivao prije a kako sada. Ne da nisam blizu profitu, nego nisam blizu ni nuli.

Nesto su gadno nerfali al suti stoka, sve samo da gold i premiume kupujes.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno