|
![]() |
#812 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
nije konkretno vezano za mene, ali primjer kako pise zalbu jedan +40 godisnjak, je su ga nedavno ganjali rijecni policajci u gliseru u okolici Sunje (inace posto malo tko zna, jedan jako jako jako mali gradis nedaleko Siska), u rijecici gdje se svi trndaju sa pretpotopnim camcima, gdje rijetko rijetko tko ima uopce Tomos motorin (u ovom slucaju su bila u pitanju - vesla ![]() http://www.pohrani.com/f/43/am/3lg3vYSY/31082011.jpg http://www.pohrani.com/f/1d/kX/QUSZsPo/31082011002.jpg MOŽE I UZ ROK KUŠNJE,JER ČU OD SAD(KAO I SVI OSTALI)JEDNOSTAVNO POBJEČI KAD UGLEDAM VLAST.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja bi ga drapio i za deračinu i Caps Lock ![]()
![]() |
#814 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() a ima covjek izgovor i za samo velika slova plus ovako nepismenost - neka si misle da sam jadan i nepismen ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Pozdrav ljudovi, imam i ja pitanje na ovu temu... danas sam uhvacen u splitu bez pojasa na straznjem sjedalu... izgubili smo se i slucajno smo upali u jednosmjernu ulicu u krivom smjeru, no odmah smo stali, upalili sve 4, i gledali kako cemo se okrenuti, te nas je pritom vidio nadrkani murjak, i odlucio kazniti za sta sve moze... prvo je kolegu koji je vozio, njemu fino ocitao bukvicu, onda nakon minutu skuzio da ja nisam iza vezan (iako sam mogao biti, ali jbg, nisam ocekivao takvu nabrijanost), te odlucio kazniti i mene... naravno da cu se zaliti, reci cu da sam bio vezan, te da sam se odvezao dok smo stali da pitam nekoga vani za put... no samo me zanima, ako se zalim i pozovu me na sud, da li cu morati na sud dolaziti u split ili se to moze rijesiti i u zagrebu? jer fakat nemam namjere niti ici ponovno u split, ali jos mi se manje da placati 500kn zobg ovakve gluposti i to jebenom idiotu koji ocito ne moze smisliti ZG tablice... i to na sluzbenom autu... a za vikend tekma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Malo drugačiji komentar... E vidiš to je žalosno, naše rado drapimo kaznama, a Slovenac prođe 40kmh više i nikom ništa, krivo se parkiraju nikom ništa, grade kuće bez dozvole nikom ništa... glavno da je on uhvatio nekog iz ZG-a da se može hvalit u stanici za napravljenim. A to što 5-6 narkomana prošlo kraj njega u istoj ulici nikom ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Ako ces se zaliti onda ce sud iz Splita zatraziti od onog u Zagrebu da te saslusa...i dobiti ces kuvertu sa rjesenjem iz Splita u kojoj ce biti konacna odluka suca
![]() |
#818 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ročište ide po mjestu boravka ili prebivališta, tako kako je Flood rekao. Sutra ujutro idem na raspravu u sud, u naselju sam vozio 30 km/h preko ograničenja, ali sam uložio prigovor... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#820 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#822 |
Registered User
|
Evo još jedan vozač koji nema iskustva sa žalbama, nadam se da ćete mi moći pomoći. Naime situacija je sljedeća, vozim se s prijateljem prema fast foodu, i patrola zaustavlja i zaustavi auto ispred mene i ja sav sretan nastavim svojim putem, a oni za mnom ko cobra 11. Ispostavilo se da su i mene zaustavljali ali ja to nisam shvatio u tom trenutku. I da ne duljim napušem 0,15 i pišu mi 0,05, i tlače me zato sto vozim prejak auto (mladi sam vozač). oduzmu mi vozačku na 6 dana i ja odlazim u heinzlovu po nju i odma mi uruče i kaznu koja je sljedeća, nezaustavljanje službenim osobama 3000kn, prejak auto 1000kn, alkohol 700kn, nevezan pojas 500kn (a bio sam vezan). Znači 5200kn kojih neam naravno, nezasposlen sam - studiram. Žalio bi se na ovo nezaustavljanje koje sam napravio potpuno nesvjesno, i ovaj pojas (ne)vezani koji su mi pisali ne znam zašto. Pa kakvu bi mi žalbu preporucili pogotovo sto se pojasa tiče. Hvala na odg unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
EMP moderator
|
Jer su me uloviti na vrlo glupom mjestu. Vozim kroz cijelo mjesto 50-55 km/h i oni me Multanovom snime 50-100 m prije izlaska iz mjesta gdje valjda svi stisnu gas jer nema nikakve opasnosti. Na sličan način pecaju i ljude u dijelu gradu koji je nedavno dobio devet jednosmjernih ulica. Čekaju da netko proleti u krivom smjeru i zapišu kaznu umjesto da puste kojih mjesec dana dok se vozači ne naviknu. To je vrlo bezobrazno i podlo, samo gledaju gdje i kako će nekoga oderati, gamad...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Znaš da su bezobrazni i podli, pa čemu im onda davati povoda da te zaustave/slikaju? Vozi još tih 50-100m (doslovno par sekundi) i onda lupi gasa kolko ti ograničenje/zdrav razum dopušta. Nevezano za ovo gore: Kako je moguće da država/društvo/policija/tko već tolerira bacanje glomaznog otpada na javnim (uglavnom zelenim) površinama? Ok, otpad "ide" npr 15.09. Za koji ku*** se taj otpad baca 2-3 ili više tjedana ranije i zašto se to dopušta? Gdje su komunalni redari, policija i ostale slućbe? Svaku večer slušam rome kako ruju po tome, bacaju stvari, prave buku...
![]() |
![]() |
#825 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa zbog čega ne nazoveš komunalne redare i prijaviš to, teško ti je? ![]()
![]() |
#826 |
EMP moderator
|
Nisu me zaustavili nego snimili i kasnije sam dobio kaznu. Što je još gore, vidio sam ih da stoje tamo s Octaviom, ali nisam očekivao da će snimati u mom smjeru nego u suprotnom, kad se ulazi u mjesto. Ma briga me, izvući ću se nekako. To mi je prva kazna za brzinu nakon 5-6 godina vožnje i prijeđenih skoro 300000 km.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#829 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Kakve to sad ima veze?? Što ako vozi auto od roditelja? To ti nije palo na pamet? Ili vozi 25g star auto sa 80kW? Zar svi moraju imati sa 20g života ganc novi auto od 50kW? Sa 20g voziš ono što ti starci imaju ili ako si spretan ili sretan što si zaradiš ak si počeo radit ili ti starci poklone nekakav auto eto da ne trgaš njihov ili ako si sirotinja pa voziš 25g star auto koji je već npr 15 u obitelji.... Btw za tih 5200kn kazne kupiš bez problema tehnički ispravan auto koji ima više od tih zakonom dopuštenih 75kW za mlade vozače. Dajte ljudi pobogu suzdržite se mutavih komentara ako nemate šta pametno za napisati.
![]() |
#830 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Guest
|
A ti sigurno nikad ne prelaziš preko ceste npr. 40 metara od zebre i ako nema žive duše, a kamoli auta na cesti? Bio bi presretan da dobiješ kaznu od 300 kuna jer si prekršio zakon a da nisi nikog ugrožavao? Da, lik je prekršio zakon, ali ne zaslužuje kaznu od 5200 kuna za kaj? 0.15 promila (+- 0.10) i normalnu vožnju malo jačeg auta te nesporazuma? Kazna ne odgovara težini prekršaja koji je dotični napravio i zato služi ovaj topic između ostalog. Da pošteni (valjda) ljudi ne moraju razbijati glavu i krpati kraj sa krajem da plate astronomske kazne koje realno nisu zaslužili da plate. Odnosno da im drugi savjetima pomognu da što bolje prođu unutar granica zakona! |
![]() |
![]() |
#833 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa 5somova dobivaju ekipa na autocesti kaj probijaju 200kmh, tak da to ne stoji. dok ne uvedemo kažnjavanje sukladno imovinskom stanju, neće nikada biti pošten način kažnjavanja, ali to nekima bi moglo ne-odgovarati ![]() kao što recimo siguno nije odgovaralo dotičnom švedu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#835 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Guest
|
@Raul Odrasti. Izjednačavanje krađe sa kršenjem zakona i naplate kazne za nešto što nije u duhu tog zakona (te nije razlog zašto je taj zakon donesen) su dvije svjetlosnim godinama daleke stvari. Ne spamaj! Ja bi to spomenuo u žalbi definitivno. Daje drugu perspektivu cijeloj stvari koja bi mogla proći oke! |
![]() |
![]() |
#837 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj se konjova tice...isto se mogu ubit sa puntom 55 i sa npr. svojom lagunom sa mocnih 120 konja. Ak si konj u glavi, nema pomoci da vozis i kosilicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
RAUL,ak neces covjeku pomoc,nemoj mu ni drzati moralne i ine propovijedi ![]() OT-pisi prigovor,navedi okolnosti,kod suca kazi sta i kako je bilo,pa mozda umanji kaznu ![]()
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Može koji savjet za moj meni dosta čudan slučaj ![]() Naime jučer sam dobio poštom kaznu za prebrzu vožnju van naseljenog mjesta od 1.000,00kn. Navodno prije nešto više od 6 mjeseci (01.03. u 7h45min.) snimljen sam i izmjerena mi je brzina od 113km/h na Zagrebačkoj zaobilaznici na mostu na Savi a vozio sam iz pravca Ljubljane prema Sl.Brodu. Ja se naravno ni ne sjećam di sam bio i vozio toga dana kao vjerujem i 95% ljudi da ih to pitate a ono što je zanimljivo je sljedeće: Kažnjen sam znači za vožnju više od 30km/h od dozvoljene u nenaseljenome mjestu za koji je zakonom propisana kazna od 1.000,00kn što bi značilo da je gotovo cijelom Zagrebačkom obilaznicom dozvoljena brzina 110km/h dok je na mostu 80km/h,pa otud tih 33km viška. Pošto me put ionako danas vodio preko tog istog mosta jako sam se neugodno iznenadio kad sam vidio na mostu cijelom njegovom dužinom ograničenje od 100km/h ![]() Pitao sam prijatelja koji radi kao prometni policajac kak sad to a on mi kaže... "pa možda je taj dan bila posebna regulacija prometa pa je postavljeno ograničenje od 80km/h samo se ti toga ne sjećaš.....čuo sam za par takvih slučajeva,..gle možeš podnijeti prigovor ali to ti je badava". Ako je ograničenje na mostu 100km/h a mene su slikali sa 113km/h pa ja sad moram platiti 1.000,00kn jer sam vozio 13km brže nego što to tabla koja je na mostu kaže......onda svaka čast Hrvatskoj policiji i zakonu. Tako svakome od nas mogu poslati pred izbore kaznu jer je prije 6 mjeseci negdje vozio po nekoj privremenoj regulaciji prebrzo a da se toga "ni ne sjeća". Što vi iskusniji po tom pitanju mislite?...imam li ja šanse i isplati li se pisati prigovor, te što bi se točno u prigovoru trebalo napisati a da ima uporište u zakonu i da prođe kod sudca? Molim samo za ozbiljne savjete,...hvala.
Psittacula Eupatria Zadnje izmijenjeno od: sina xx3. 08.09.2011. u 17:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|