|
![]() |
#811 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
https://chrome.google.com/webstore/d...pdkgpdlfjcgnnh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ovako. Imam jedan malo slabiji laptop koji koristim za surfanje, na njemu nema bas previse rama. Firefox mi nakon nekog vremena užasno uspori laptop, pa me zanima da li Chrome troši više ili manje memorije od firefoxa ? Inaće kad otvorim task manager, u njemu je firefox prikazan u jednom stavci, dok je chrome prikazan u nekoliko stavki, pa ako netko može malo objasniti ? Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo ti 4 taba u Firefoxu i 4 ista taba u Chrome otvorena, pa zbrajaj. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
COD2 expert
|
Google Chrome je katastrofa što se tiče rama, ako hoceš nešto staviti a da ti ne ubije komp sa vise od 2 taba, stavi Operu.. Zadnjim verzijama stanje se malo popravilo ali još uvijek je daleko od opere, čak i na novijim kompovima previše tabova ubit će svako računalo koje nema preko 2GB rama i starije je par godina. U operi sam znao otvoriti i po 15-20 video tabova i radila je bez problema dok mi je je chrome vec sa 10ak totalno ubijao komp.. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 30.06.2012. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
nije chrome katastrofa nego pluginovi. na jednom starom laptopu s 256mb rama (minus nesto za dijeljeni vram) chrome ide jako dobro i moze se na njemu raditi produkcija dokumenata. u google docsima naravno. treba dakle ugasiti nepotrebne pluginove u chrome://chrome/settings/content tj. staviti ih da se pokrecu na klik. svaki drugi tekuci browser ga ugusi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Guest
|
imam pun k bookmarksa pjesama, i treba mi 10-15sek da odskrolam do zadnjih tako da mi se nekad niti neda skrolati pogotovo ako nekoliko puta trebam, postoji li neko rjesenje da mi odmah pukne na ekran sve bookmarske ili da u "new tab" prikaze sve...? |
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Primjetio sam da kada koristim uTorrent, Chrome jedva radi dok na Firefoxu sve radi kako treba tj. FF mi ucitava sve stranice dok Chrome jednostavno ne radi tj. pokusava ocitati stranicu i onda naravno stane. Na kompu imam zadnju stabilnu verziju Chrome-a i zadnju stabilnu verziju Firefox-a. Ne znam dali je i prije bilo tih problema sa Chrome-om posto nisam koristio uTorrent jer inace koristim box te FTP, a sada posto po ljetu bas i nemam nesto vremena, a uTorrent radi cijelo vrijeme onda mi je ovo sa Chrome-om neprihvatljivo. Dali ima neki nacin da se to sredi sa Chrome-om posto mi je Chrome glavni browser vec godinama i tesko da cu se opet naviknit na FF (o Operi ne zelim ni razmisljat jer mi ne pase nikako). Normalno mi je da je net sporiji ako radi uTorrent koji ima hrpu torrenta, ali je cudno da Firefox radi skoro pa normalno dok se Chrome totalno vuce i na kraju uopce ne otvori stranicu ili je otvori, ali mu treba puno vremena. Dali se moze nekako to optimizirat u Chrome-u ili nesto sl.? Samo ne zelim da rasprava krene u smjeru Chrome vs Firefox vec trazim savjet dali ima nacin da se rijesi ovaj problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Meni u Ironu (Chrome bez Googlovih njasra) i zadnjem dev. Chromiuimu nema toga dok uTorrent radi, čak i kad zauzme cijeli bandwith radi podnošljivo sporo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Chromium ne bi stavljao, a ni ne gnjavi mi se vise sa onim verzijama Chrome-a koje su jos u beti i sl. Dali ima netko ideju zasto FF radi ok, a Chrome steka no dok je uTorrent ugasen Chrome mi kao i obicno radi bolje nego Firefox. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Zašto mi Google+ radi jako sporo u Chromeu? Sve ostale stranice rade responzivno i brzo, samo Google+ konstantno pokazuje kao "not responding". EDIT: Prebacio se na Canary - i dalje sporo i nevjerojatno neresponzivno. Ista stvar i na Iron Browseru.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 11.07.2012. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Se možda nekome ovo desilo? https://dl.dropbox.com/u/6471916/_Images/gmail_bug.jpg U Chromeu mi ne prikazuje mailove, a navigacijske tipke su prikazane na dnu stranice :S IE normalno prikazuje stranicu, tako da je definitivno do Chromea. EDIT: Problem se javlja samo kod custom zoom levela većeg od 100%. Ja imam 110% zoom za sve stranice pa su se valjda zbog toga elementi pošemerili, vraćanjem na 100% zooma normalno radi. Tako, sad znate ![]() Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 14.08.2012. u 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ja sa se napokon odlucio i vratio se na FF. Ovaj chrome se vukao ko krepana macka bez obzira na tweakove koje sam odradio citajuci okolo po netu... FF radi super ko i uvijek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel tko na dev kanalu? Chrome mi se ruši dnevno valjda po 20 puta i to vec oko tjedan dana. A stranice non stop izbacuju onaj "Aw, Snap!" k***c. Rekal bi da je krivac flash ali sta da radim, on se updejta sa samim Chromeom. Jel to vrijeme za neki clean reinstall ili normalna pojava i drugima na dev kanalu?
![]() |
#827 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
svaka nova verzija donosi sve vise musica. meni recimo bookmarke iz foldera usidri pri vrh (u dva foldera imam oko 100 linkova) i kada hocu se kretat prem folderima desno moram bilo gdje kliknut i otvorit folder koji mi treba. inace ne da desno. Prije se lista prikazivala ispod bookamark trake a sada je preko nje. ![]() Zadnje izmijenjeno od: BlackDwarf. 09.08.2012. u 08:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Dali netko zna kako maknuti da mi ne trazi 3x istu stvar. http://awesomescreenshot.com/08dcyqhc0
![]() |
#829 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Vise ne znam sta probat. Otprije neki dan mi account sve u vezi googla prikazuje na ruskom jeziku. U settingsima je engleski. Jel zna tko sta bi to moglo bit? Mozda virus?
![]() |
#830 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Mene zanima na koju foru premjestiti bookmarks folder u extensions bar jer koristim samo Other bookmark folder pa mi 90% prostora bookmark bar-a zjapi prazno. Znam za ctrl + shift + b ali bih ja bez toga ![]()
![]() |
#831 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
1. https://chrome.google.com/webstore/d...cbhnl?hl=en-US 2. https://chrome.google.com/webstore/d...mkghg?hl=en-US 3. https://chrome.google.com/webstore/d...dgapj?hl=en-US 4. https://chrome.google.com/webstore/d...beode?hl=en-US |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
COD2 expert
|
Kako vam radi Chrome 22 (izašao prije par dana)? Meni katastrofalno sa flashom, jutub često radi na par fps.a, isti video otvorim u IE i normalno ide.. Doduše, uvijek je loše radio s jutubom ali ovo sad je neupotrebljivo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Prije ovog update mi se flash znao rušit, sad je sve ok, ostalo isto tako radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
COD2 expert
|
Izgleda da nisam usamljen sa flash problemom i opcenito nestabilnim kromom.. http://productforums.google.com/foru...eshooting-help |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ja nemam problema s Flashom i stabilnošću no ovo za boje moguće, čini mi se da je malo no nisam siguran... Mora da je GPU akceleracija kriva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|