|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
5V-ni mora da je točan ![]()
#812 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Vuco pročito sam sve postove i zaključio da nije bitno koje napajanje imaš i od kolko wati ,ali sam primjetio na svom kopu da ne radi kak treba grafa 1GB a skoro da nemože pokreniti Call of Duty 5 WAW. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Treba ti grafička od dva gigabajta. Isuse, kaj ima 5 godina da ne znaš pisati? A očigledno da ne znaš niti čitati. |
![]() |
![]() |
#815 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
I bitno je koje napajanje imaš - mora biti kvalitetno. COD5 je zahtjevan, a ti imaš 9400GT koja je preslaba kartica da bi takvu jednu igru gurala na zadovoljavajućem frame rate-u. EDIT: Nije važno koliko grafa ima MB. Važno je koja je jezgra unutra. Nije isto HD4850 sa 512MB ili 9400GT sa 512MB (ako takva uopće postoji, neda mi se sad googlat).
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Yep, grafa je preslaba za bilo kakvu noviju igru. Dakle, prvo riješi pitanje grafe, a tek onda napajanja jer bi ti i sadašnje moglo biti dovoljno. Pogledaj pod moj 'Moj komp'. E, vidiš, tu konfu je ganjao Codegen 400W dobiven s Briza kućištem. Dapače, u njemu je bila grafa koja je više trošila od sadašnje (X1800XL sa Zalmanom).
#817 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
lol kiwiski ...Ti si trazis jednog crnog termalca od 1kw ![]() Kao sto ti je Vuco napisao 350w mozda i z manje ti je sasvim dovoljno.. Isto s onim korisnikom koji kupuje ako se nevaram phenoma i hd4850..dovoljno mu bilo koje od350w nadalje...nikakvih650 i 700w(osim ak voli s velikim brojevima raspolagat) |
![]() |
![]() |
#818 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
koje napajanje kupiti do 550kn 1Napajanje 530 W ATX 2, HIPER 4K530-MU TYPE-R 2Napajanje 500W, OCZ StealthXStream, ATX2 v2.2, 120mm Vent. 3Napajanje 600W, LC POWER GREEN POWER, Super Silent Series, ATX2 ver 2.2, 140mm vent., crno, PFC samo 400kn zašto tako jeftino?? 4naš stari i pouzdani chieftec 550w ili neko po vašem izboru do 550kn?? zaboravio reći da će navjerojatnije pogonit e8400 i gtx 2600,naravno uz klokanje. |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja danas posao kupiti novo napajanje, i zaputio se u Hg spot po Hyper TypeM 630W i ispalo da je to napajanje "zagubljeno" i da ga nemogu naci u nijednoj poslovnici(valjda prilikom prilikom transporta ga zagubili) ...nakon toga isao na drugu soluciju Corsair VX550 po cijeni od 580 kn u Netcomu, ali oni nemaju nijedan corsair na lageru, rekao bas bajno me krenulo ...linksa sam preskocio jer su im cijene preparene, a one jeftinije bulk verzije ne zelim uzimati ![]() sada cu pocekat par dana i narucit Enermax PRO82+ 420W ako je raspolozivo, ili ici na 450VX verziju.. |
![]() |
![]() |
#823 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Napajanje Corsair 550W, VX Series 590.52Kn ako ga imaju sutra bi trčo po njega. |
|
![]() |
![]() |
#824 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
yep bas sam na to mislio, ali ga nemaju tamo, niti bilo koje drugo corsairovo napajanje, a i kada im dode nazad mislim da cijena nece biti ista, inace ijh izbjegavam jer su im cijene paprene, ali sam isao izvidit situaciju ![]() @Gilbert5 Gotovo sigurno ce ici ener u kantu, upravo poslao mail u hadveraj da vidim ako je raspolozivo, a tako i tako mi nije bed pricekat ako ga i nemaju |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
tiho napajanje 500w?
treba mi neko tiho napajanje, cca 500w da pokrece dfi lp dk 790fx, amd x2 5400, dva harda dva venta.. nista preko 500kn ![]() fakat neznam sto uzeti.. ![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
te je a...
|
|
![]() |
![]() |
#828 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#830 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Eto sad i mene nešt zanima... danas sam u hg-u uzeo novu grafu gainward bliss 8800gt 1 gb... e sad je problem što ta grafa ima neki priključak od napajanja prema grafičkoj kartici ( inf riječima 6 pin , zna vas dosta sto je to ) i sad kad sam kupio komp dobio sam normalno codegen napajanje 400w , sad je problem sto to codegen shranje nema taj nastavak s kojim mogu priključit tu novu grafu koja mi sad nazalost eto stoji na ormaru ![]() e sad molim preporuke do 400-450 kn koje napajanje uzet , ugl da ima priključak http://www.overclock3d.net/gfx/artic...152447107l.jpg znači na slici ovaj mali žuti kabal i onolko wata kolko treba za to sve da bude normalno i bez ikakvih problema.. imam jos amd athlon 4000+ , 2 gb kingmax, i dva coolera sa strane... tnx svima.. Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.12.2008. u 23:31. Razlog: slike veće od 50kb u thumb |
![]() |
![]() |
#831 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa za prvu ruku iskoristi adapter koji je došo uz grafu a za napajanje si probaj uzet Corsair CX400 Citiraj:
i btw tebi ne treba 500W, niti 400W ti ne treba za to ![]()
![]() |
#832 |
Premium
|
@sony Codegen će ti držati tu grafu. Ja sam na njemu držao dosta veću potrošnju i nisam imao problema. Dosta bi ti bio i Fortron 350/400W PNF, ali je Cors CX400 ipak daleko bolja opcija.
#833 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
Prebacivenje kabla sa HDDa na grafu je privremeno rjesilo situaciju do nedjelje kad stize C2D konfa......na CX400tki ![]() PS U linksu je cijena za VX450 625kn i 525kn, e sad dali ovaj 525kn ide samo ako oni slazu komp cijeli ili ako ja kupim recimo i MBO, CPU,Kuciste, RAMe, Cooler? |
|
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
|
Razlika je u opremi. Kod bulk dobiješ napajanje u najlon vrećici, a kod druge šarafe, plastične vezice,.. u lijepoj kartonskoj kutiji. Što se tiče Codegena, meni je držao Opterona 165, DFI Infinity nF4 Ultra, 2x1Gb DDR Corsair, 2 prže, 3 SATA harda, 2x80mm venta i X1800XL sa Zalmanom VF700@5V + usb skener i 2,5" vanjski hard.
#835 | |
Moderator
|
Citiraj:
vjerojatnosu prepravljali cijenu pa ostavili obe varijante nazovi i pitajkoja je prava btw odgovore na ovakva pitanja dobiti ćeš puno brže i jednoznačnije ako digneš slušalicu i nazoveš broj telefona koji stoji uz kontakt
![]() |
#836 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da sve je to ok i ja bi ga ostvio , ali je problem sto codegen nema taj priključak 6 pin koji ide u 8800 gt ...? |
![]() |
![]() |
#838 |
te je a...
|
|
![]() |
![]() |
#839 |
Moderator
|
#840 |
Agent 0
|
Konačno malo cijene pale. Nije puno, ali ipak veseli vidjeti dobro napajanje za 360kn. ![]() U ADM-u, CX 400 - 360kn TX 650 - 710kn HX 520 - 710kn |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|