|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ljudi kolko Vam cucla rama i kolje procesor ta Opera 11 ? jer ja sam ostao na verziji dan danas na 9.64 jer je bila novija Opera 10, katastrofa sto se tice cuclanjem RAM-a tri cetiri tabova pojelo mi je preko 200MB, dok na starijoj za to vrijeme imam njih 10 tabova i jede do 300MB |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
5 tabova 305mb-a ... dok je situacija drasticna cim upalim youtube EDIT: dali se moze namjestit da "search with" otvaram u novom tabu s "middle click-om" ... tako da nemoram stalno "shift + middle"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
2 freak; u opcijama pod "tabs" maknuti kvacicu s "reuse current tab" |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
pozz. imam mali blemčić, njuberski pomalo.... nemrem nikak natjerat operu da bude glavni browser. označeno da je da bude glavna, kad me pita dali zelim da bude glavna kliknem da... ali i dalje je FF glavni. ne mogu iskljucit nikako opciju na FF. win7 64bita ; opera 10,63. Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 05.11.2010. u 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Ako imaš windows 7, start menu - default programs pa odaberi operu da bude glavna (mada bi trebalo raditi i ovo što si spomenuo) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 | |
Premium
|
Citiraj:
nema je na tom izborniku. samo je FF na njemu. ne želim izbrisat FF jer ga cura koristi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
reinstaliraj operu. Ako ni to ne pomaže, instaliraj safari. U safariju imaš u postavkama mogućnost postavljanja bilokojeg browsera za defaultni browser pa tamo jednostavno odaberi operu i onda izbriši safari ![]()
![]() |
#820 |
Premium
|
riješeno na kraju reinstalacijom, onim što sam izbjegavao. danke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
jer zna netko zasto opera ne ucitava facebook komentare na jutarnji.hr? i dal se moze to kako podesiti takodjer, nervira me sto za pola foruma i kojekakvih stranica ne pamti password... eventualno se pojavi ona kljuc gore lijevo, ali ne ulogira odmah, imali tu ljeka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jel ima netko možda danas problema sa Gmailom? Jutros radio - maloprije me baca na "basic HTML" dizajn. Doduše, otkad sam očistio cache to mi se počelo događat no nigdje logike. Opera 11 je u pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Premium
|
sto se PDF tice, meni je stavljeno da se otvara u adobe reader-u a ne online...pa probaj tako..a sto se tice gmail-a ja nemam problema (koristim 10.63) i sve uredno sljaka
![]() |
#831 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Ljudi kako da pratim news grupe u Operi. Konkretno imam email adresu tipa mojeime@net.hr i neznam šta da upisujem u polja incoming server i uoutgoing server za praćenje hrvatskih grupa. Dajte mi podatke za, po vama, najbolju hrvatsku grupu |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
... Zadnje izmijenjeno od: McG. 15.11.2011. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Premium
|
flashblock za Operu..ovako zanima me dali je moguce nekak postaviti Flash Block, recimo Firefox ima rijesen add-on koji blokira svaki Flash i aktiviram ga pritiskom, e sad trazio sam za operu, no bolje prvo da pitam prije nego pocnem primjenjivati ostale metode koje sam nasao ![]() hvala uanprijed
![]() |
#834 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da pitam, jeli moguće kak vratiti strukturu cache direktorija na staro? Prije su skoro sve datoteke bile u jednom direktoriju, a sad se kreira brdo direktorija pa je teško naći recimo filmić s Youtubea, a to mi je prije bila dosta korisna mogućnost. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#838 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
mislio je na verziju 11.. Ni meni nije radilo. No dosta mi je više tih silnih opera testnih verzija. Čekam nešto stabilnije, neću više svaki snapshot skidati i instalirati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
|
ja sam jucer bio stavio da malo vidim kak sljaka, i nisam bas vidio neko ubrzanje...dok recimo s ff 4 beta sam osjetio da dosta brze otvara stranice od opere, no nemora biti. Isto tako na operi 11 mi nerade uopce extension, stalno baca neki error. Tako da je ubrzo usljedio delete i cekam stabilnu verziju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|